hahah aa kendin seçiyorsun ayoll kime kabahat bulucaksınÇok sinir bir oyun.
Senin gözün değiyor.hahah aa kendin seçiyorsun ayoll kime kabahat bulucaksın
ıuu daha çok gıcık 1 oyun var o hala gelmedi sana demekte istemiyorum hemen onu getirirsin diye ama krıtık haftada gelmez inşSenin gözün değiyor.
Bi tane çok sinir bir oyun var, onu herkesin sağlığı açısından açmayacağım.ıuu daha çok gıcık 1 oyun var o hala gelmedi sana demekte istemiyorum hemen onu getirirsin diye ama krıtık haftada gelmez inş
inş benim dedğimdir sen söylesene hangisiBi tane çok sinir bir oyun var, onu herkesin sağlığı açısından açmayacağım.
Oyun sunucusu olarak spoiler veremem.inş benim dedğimdir sen söylesene hangisi
takımlar kaçıncı haftada dağılıyordu daha file vermeden dağılsak @mrt-06Mavi Takım zirveye çok yakışıyor sanki haa?
Yiğitt
Score: 3,203,250
@batuhankaralar @DarkLeqenD @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @HachiKo @MasacRE-
10. haftanın sonunda, yani 3 elememiz kaldı.takımlar kaçıncı haftada dağılıyordu daha file vermeden dağılsak @mrt-06
Şunları birbirine düşürmeden gömmeyelimMavi Takım zirveye çok yakışıyor sanki haa?
Yiğitt
2 kişi eledik, bir kişi de karşıya yolladık yeter artık. Bu hafta oyunu alıp son darbeyi vurmamız lazım. Artık biterler, kalkmaları imkansız.Şunları birbirine düşürmeden gömmeyelim
Yön tuşları harici başka tuş yok.@Yiğitt oyun hakkında bilgi alabilirmiyiz yön tuşlarından başka kullanılan tuşlar bulunuyormu
Başka bir tuş yok.@Yiğitt oyun hakkında bilgi alabilirmiyiz yön tuşlarından başka kullanılan tuşlar bulunuyormu
Hep @Yiğitt yüzünden bu oyunu daha önce seçmeliydi. .ss1,2,4,5. sıralar bizimmiş. @Yiğitt @denizz19 @batuhankaralar @Çiğdem- sizleri tebrik ediyor ve istirahate çekiliyorum, bana ihtiyaç olursa çağırırsınız
@Aserat Sen de bu performansı elenmeden önce gösterseydin şu an yarışmaya devam ediyor olurdun
Şansın da yardımıyla yapmışındır işteMavi Takım zirveye çok yakışıyor sanki haa?
Yiğitt
Valla şans en az 4-5 saat oynadım, İki sekme açıp, bir taraftan İçerde izleyip diğer taraftan da bunu oynadım. Darısı başınıza gelmez inşallah.Şansın da yardımıyla yapmışındır işte
Ben de biraz daha yükseltebilirim diye düşünüyorum. Atacan'a zaten güveniyorum. @Polat Şaşmaz aga nerelerdesin
Bu oyunu da bırakmayacağız size
iki tuşla o kadar puan nasıl olur ya top düşeyim diye çok uğraşıyor tutmak zorBaşka bir tuş yok.