Üstte tutman lazım topu, ben aşağı gelir gelmez yukarı yolluyorum ne yapıyorsa yapsın.iki tuşla o kadar puan nasıl olur ya top düşeyim diye çok uğraşıyor tutmak zor
Üstte tutman lazım topu, ben aşağı gelir gelmez yukarı yolluyorum ne yapıyorsa yapsın.iki tuşla o kadar puan nasıl olur ya top düşeyim diye çok uğraşıyor tutmak zor
çok sinir bozucu kolay olmuyorÜstte tutman lazım topu, ben aşağı gelir gelmez yukarı yolluyorum ne yapıyorsa yapsın.
Aga şu 2 gün çok önemli Kadir gecesi de girdi arata o nedenle bu hafta kendimi kurtarmaya çalışacağım siz bensiz bu hafta almaya bakınŞansın da yardımıyla yapmışındır işte
Ben de biraz daha yükseltebilirim diye düşünüyorum. Atacan'a zaten güveniyorum. @Polat Şaşmaz aga nerelerdesin
Bu oyunu da bırakmayacağız size
Bu hile değilse kendimi pencereden atarım 😱Beni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
@Yiğitt @MasacRE- @denizz19 @batuhankaralar @HachiKo @DarkLeqenD
Last played: Bugün
Çiğdem-
Score: 76,095,000
Bugün
@Bully @mrt-06 @turkuazz @MayısKralı @Harunnn60 @Polat Şaşmaz
Beni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
Çiğdem-
Bugün
Laga düşmüş, top bazen girip çıkmıyor. Geçen yıl legolas9900 da aynısı olmuştu. Lagda kalıyor top sıkışıyor.Bu hile değilse kendimi pencereden atarım 😱
Bu hile değilse kendimi pencereden atarım 😱
parmaklarım koptu ayoll şu batuhanın kıçına bir tekme atda pencereden aşşağıya yuvarlansın yiğitLaga düşmüş, top bazen girip çıkmıyor. Geçen yıl legolas9900 da aynısı olmuştu. Lagda kalıyor top sıkışıyor.
Hile değil ama lag yardımcın olmuş.parmaklarım koptu ayoll şu batuhanın kıçına bir tekme atda pencereden aşşağıya yuvarlansın yiğit
Kırmızı takımdaki arkadaşlarımın hakkını yedirmemparmaklarım koptu ayoll şu batuhanın kıçına bir tekme atda pencereden aşşağıya yuvarlansın yiğit
hile bilmem ben aa oyunu çözdüm diyeyim haftayıda garantiledim dokunulmaz olarak ayrıca mavi takıma borcumuda ödemiş oldum sanırım şimdi mutfağa gidiyorumHile değil ama lag yardımcın olmuş.
Nasıl yani. O benim mesaj sayım olmasın @YiğittBeni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
Çiğdem-
Bugün
Oha hilenin de böylesi 😱 Hile yapıyorsun anladık da bari bu kadar çaktırmaBeni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
Çiğdem-
Bugün
Lag veya bug kaç dakika sürdü hesapladın mı?Beni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
Çiğdem-
Bugün
Biraz oyna da 1 milyon falan yap bare kurtar paçayı.Mavi takımda olsam yata yata geçerdim ohh valla.
798 yaptım yine de son 3'e kalıyorum.Biraz oyna da 1 milyon falan yap bare kurtar paçayı.