Hakkımı her zaman savunurum ben elenmeyecektim ben giremedim zaten bugün nasıl oynayayım yani. Pcye girmedigim için puan tablosunu da haliyle göremedim üzgunum ama haksızlık bu mobildeyim suan .ssBay bay...
Hakkımı her zaman savunurum ben elenmeyecektim ben giremedim zaten bugün nasıl oynayayım yani. Pcye girmedigim için puan tablosunu da haliyle göremedim üzgunum ama haksızlık bu mobildeyim suan .ssBay bay...
Bana ne canım girip baksaydın, ben etiket yapıp uyarımı yaptım.Hakkımı her zaman savunurum ben elenmeyecektim ben giremedim zaten bugün nasıl oynayayım yani. Pcye girmedigim için puan tablosunu da haliyle göremedim üzgunum ama haksızlık bu mobildeyim suan .ss
Oyunun süresi bitmişti ama ben bıraktığım zaman dün gece .ssBana ne canım girip baksaydın, ben etiket yapıp uyarımı yaptım.
Ben uzattım yeniden, bırakmasaydın.Oyunun süresi bitmişti ama ben bıraktığım zaman dün gece .ss
Ben cennette olurken sen diğer tarafta olacaksın, görüşmemiz imkansız.Neyse ahirette görüşelim @Yiğitt orada BEKLERİM .sa
Bu aralar sana ayar oluyorum zAten bu da üstüne şerbet döktü.Ben cennette olurken sen diğer tarafta olacaksın, görüşmemiz imkansız.
Benim kadar ayar olamazsın tatlım 😉Bu aralar sana ayar oluyorum zAten bu da üstüne şerbet döktü.
Ben diyeceğimi dedim hakkımı helal etmiyorum bu konuda....Benim kadar ayar olamazsın tatlım 😉
Bu aralar sana ayar oluyorum zAten bu da üstüne şerbet döktü.
Güle güleee )Ben diyeceğimi dedim hakkımı helal etmiyorum bu konuda....
Kes senin bu zırvalıklarını daha fazla dinlemeyeceğim. Özür dilediğin zaman özele geldiğin günü bekleyeceğim.Güle güleee )
Daha çok beklersin yavrum, hadi uza.Kes senin bu zırvalıklarını daha fazla dinlemeyeceğim. Özür dilediğin zaman özele geldiğin günü bekleyeceğim.
Ne tartışacağım onunla ya Ankara bebeleriyle işimiz Yok bizim .ssNe oluyor tartışıyormusunuz yaw
Sen Angara bebelerine laf yetiştirebilir misin?Ne tartışacağım onunla ya Ankara bebeleriyle işimiz Yok bizim .ss
Hatırlatacağım bu özlü sözlerini EGO'su tavan yapmış sinsi adam.Daha çok beklersin yavrum, hadi uza.
Çatlıyorsun yineHatırlatacağım bu özlü sözlerini EGO'su tavan yapmış sinsi adam.
Biz ne adamlar gördük üstünde giyecek elbiseleri Yok sen kimsin La...Sen Angara bebelerine laf yetiştirebilir misin?
Sen vurursun üstümüze dikiş atarlar, ben vururum üstüne toprak atarlar. UzaaaBiz ne adamlar gördük üstünde giyecek elbiseleri Yok sen kimsin La...