Hayırlısı, yeni sezona artık.Neyse daha fazla uzatmayalım bu şaka programını
Ama gerçekten elenmeyi hak etmedim orası gerçek.
Hayırlısı, yeni sezona artık.Neyse daha fazla uzatmayalım bu şaka programını
Ama gerçekten elenmeyi hak etmedim orası gerçek.
Katılmam artık bu yarışmaya hakkımız alenen yeniyor neden bir daha katılıp hakkımı boşa vereyim ki bu boş yarışmalara .ssHayırlısı, yeni sezona artık.
21 final puanım var boşa mı emek verdim o kadar? Ben elensem haksızlık olurdu..İster boş İster dolu Ne fark eder gardaş önemli olan hak yememek şu hayatta
21 final puanım var boşa mı emek verdim o kadar? Ben elensem haksızlık olurdu..İster boş İster dolu Ne fark eder gardaş önemli olan hak yememek şu hayatta
Ben ondan bahsetmiyorum eğer oyun süresi uzamasaydı ben 4.sıradaydım diyorum.21 final puanım var boşa mı emek verdim o kadar? Ben elensem haksızlık olurdu..
21 final puanım var boşa mı emek verdim o kadar? Ben elensem haksızlık olurdu..
Tamam o zaman. Ciddileşme hemenBen ondan bahsetmiyorum eğer oyun süresi uzamasaydı ben 4.sıradaydım diyorum.
Ciddi bir konu olduğu için öyle güldüm ayy her o gülücüğü attığımda neden ciddileşiyorumTamam o zaman. Ciddileşme hemen
Sana yakışmıyor o gülücük.Ciddi bir konu olduğu için öyle güldüm ayy her o gülücüğü attığımda neden ciddileşiyorum
Bırakmıyorsunuz ki ağız tadıyla iki kızalım istiyorsunuz ki hep gülelim o Ne öyle monoton monotonSana yakışmıyor o gülücük.
Yeter ayol günlerdir geleni gideni fırçalıyorsun yetmedi miBırakmıyorsunuz ki ağız tadıyla iki kızalım istiyorsunuz ki hep gülelim o Ne öyle monoton monoton
Kimi fırçaladım ben be bi Yiğiti bi seni başka kim varYeter ayol günlerdir geleni gideni fırçalıyorsun yetmedi mi
Yeterli işte.Kimi fırçaladım ben be bi Yiğiti bi seni başka kim var
Çok mülayim insanımdır ben çıldırttı bu forum beniYeterli işte.