Seni orta yerinden çatlatmak vardı şimdi ama dua et insanlığımın tavan yaptığı dönemdeyim.Çatlıyorsun yine
Seni orta yerinden çatlatmak vardı şimdi ama dua et insanlığımın tavan yaptığı dönemdeyim.Çatlıyorsun yine
Taban o bebeğim tabanSeni orta yerinden çatlatmak vardı şimdi ama dua et insanlığımın tavan yaptığı dönemdeyim.
Ergen misin olum adam olacaksın madamlara yolunu çok önceden verdik.Sen vurursun üstümüze dikiş atarlar, ben vururum üstüne toprak atarlar. Uzaaa
O yolu ben verdim sana, unuttun galiba?Ergen misin olum adam olacaksın madamlara yolunu çok önceden verdik.
O senin kişiliğinin bulunduğu yer canım ayık olacaksın.Taban o bebeğim taban
Gülü bile susuz bırakmam ama seni bırakırım o derece bundan böyle Deniz diye biri Yok hayatında.O yolu ben verdim sana, unuttun galiba?
Kalleş olacağıma ayık olurum 😉O senin kişiliğinin bulunduğu yer canım ayık olacaksın.
Deniz benim için Antalya zaten, başkasını tanımam 😉O senin kişiliğinin bulunduğu yer canım ayık olacaksın.
Gülü bile susuz bırakmam ama seni bırakırım o derece bundan böyle Deniz diye biri Yok hayatında.
Senin gibi şıllık olup her önüne gelene gideceğime kalleş olur arkadan vururum.Kalleş olacağıma ayık olurum 😉
Hayatında Antalya'ya gitmemiş rüyanda mı gördün Antalya'yı sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.Kalleş olacağıma ayık olurum 😉
Deniz benim için Antalya zaten, başkasını tanımam 😉
Boş boş konuşma hadi git yat, uğraşamam seninle.Senin gibi şıllık olup her önüne gelene gideceğime kalleş olur arkadan vururum.
La ben Antalyada doğup büyüdüm.Senin gibi şıllık olup her önüne gelene gideceğime kalleş olur arkadan vururum.
Hayatında Antalya'ya gitmemiş rüyanda mı gördün Antalya'yı sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
İster boş İster dolu Ne fark eder gardaş önemli olan hak yememek şu hayattaBoş boş konuşma hadi git yat, uğraşamam seninle.
Kro .ssİster boş İster dolu Ne fark eder gardaş önemli olan hak yememek şu hayatta
Hiç bahsetmemiştin ne kadar değersiz hissettim kendimiBoş boş konuşma hadi git yat, uğraşamam seninle.
La ben Antalyada doğup büyüdüm.
Öyle bir şey yok zaten, şaka yaptım.Hiç bahsetmemiştin ne kadar değersiz hissettim kendimi
Bi güldüm bi güldüm sorma herkes bizi izliyor galiba.Öyle bir şey yok zaten, şaka yaptım.
Milletin ağzına laf verdik.Bi güldüm bi güldüm sorma herkes bizi izliyor galiba.
Yazık ettin bu dostluğa böyle bitmemeliydi.Milletin ağzına laf verdik.
Yazık ettin bu dostluğa böyle bitmemeliydi.Milletin ağzına laf verdik.
Tamam yoruldum hadi git yat.Yazık ettin bu dostluğa böyle bitmemeliydi.
Beni forumdan iyice soğutmak için çabalıyorsun bu ara dimi pisliksin olum sen. Neyse ders çalışayım biraz buradan da elendim, yıldızlar Yarışıyordan da eleneyim de gideyim rahata kavuşun. .ssTamam yoruldum hadi git yat.
Senin adresin nerede, hastanım da?Beni forumdan iyice soğutmak için çabalıyorsun bu ara dimi pisliksin olum sen. Neyse ders çalışayım biraz buradan da elendim, yıldızlar Yarışıyordan da eleneyim de gideyim rahata kavuşun. .ss
Senin adresin nerede, hastanım da?Beni forumdan iyice soğutmak için çabalıyorsun bu ara dimi pisliksin olum sen. Neyse ders çalışayım biraz buradan da elendim, yıldızlar Yarışıyordan da eleneyim de gideyim rahata kavuşun. .ss
Neyse daha fazla uzatmayalım bu şaka programınıSenin adresin nerede, hastanım da?