Bunların üstüne yeni kuralımızla birlikte final puanı da eklenecek. Her türlü Atacan go to 11. hafta.Niye maalesef La![]()
Bakalım Ne olacakBunların üstüne yeni kuralımızla birlikte final puanı da eklenecek. Her türlü Atacan go to 11. hafta.![]()
Sağ ol
şuan görünmüyor sen oyunu aç ayoll harun kime verse sonuc belli sanırım boşa beklemeyelim@Harunnn60 sen de kullan oyunu bare, gece yeni oyunu açacağım.![]()
Biliyorum zaten açacağım birazdan, hani buralardaysa kullansın diyecektim. O nerelerde görünmüyor? Dün Magazin'i de açmadı.şuan görünmüyor sen oyunu aç ayoll harun kime verse sonuc belli sanırım boşa beklemeyelim![]()
bilmiyorumkı cnm çıkar bir yerlerden sanırımBiliyorum zaten açacağım birazdan, hani buralardaysa kullansın diyecektim. O nerelerde görünmüyor? Dün Magazin'i de açmadı.![]()
Niyeymiş?
Hep birlikte elemeye çalısmıssınız çekemediniz oğlanıNiyeymiş?![]()
Ne yapalım, doğrusu o.Hep birlikte elemeye çalısmıssınız çekemediniz oğlanı![]()
![]()
![]()
O zaman niye eleme yaptık anlamadımYarışmamıza bu hafta @denizz19 veda etti. Kendisine katılımı için teşekkür ediyoruz.Yeni oyunumuz gece gelecek.
Güle güle kendine iyi bakma.Öyle usul mü olur ya 7 3 ben kazandım .ss