Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon Başlıyor!

aaa katılırım bende bu forumun survivorundanda bir kadın şampiyon çıksın

ayy ama oyun oynama konusunda az daha bilgi verseydin @OzaN birde başkasının oynadığı oyundan bizim nasıl bilgimiz olucak

aaa katılırım bende bu forumun survivorundanda bir kadın şampiyon çıksın

ayy ama oyun oynama konusunda az daha bilgi verseydin @OzaN birde başkasının oynadığı oyundan bizim nasıl bilgimiz olucak
Her hafta flash oyun oynuyoruz birinciler dokunulmazlık kazanıyor en düşük puan yapanlar da oylamaya kalıyor aynı Survivor gibi

Her hafta flash oyun oynuyoruz birinciler dokunulmazlık kazanıyor en düşük puan yapanlar da oylamaya kalıyor aynı Survivor gibi
hiç oyundanda anlamamki sen kendi bilgisayarında oynadın mesala senin dereceni ne yaptığını biz nasıl anlıcaz bilicez mesala

Ya bildiğin Flash oyun amma abarttınız.
Hiç mi Kraloyun'a girmiyonuz?

Ya bildiğin Flash oyun amma abarttınız.
Hiç mi Kraloyun'a girmiyonuz?
aaaaa siz atari oyunları diyorsunuz bilgisayar oyunları hiç bilmem erkeklerin oynadığı tuhaf oyunlar oluyor onları diyorsunuz sandım atari bliyorum çocukluğumuz onlarla geçti şu en sevdiklerimden @OzaN seçsin mutlaka

http://www.korsanoyun.com/oyun.php?id=76

Burdaki oyunlar dün bizim sabaha karşı oynadığımız satranç tarzı oyunlar mı la acaba ?
@MEnes

5 Yıllık forum kariyerimde en zevk aldığım etkinlik açık ara bu, niye katılmıyorsunuz ki?

Bu tarz oyunlarda pek iyi değilimdir ama olsun, katılalım.

Pc hala yapılamadı şu an için kesin bişey diyemicem

Bu gece memlekete gidiyorum. En geç 2 haftaya geri döneceğim. Eğer yetişebilirsem katılmak isterim.

daha önce katılmadım galiba, katılmak istiyorum
Hmm sen katılıyorsan bende katılabilirim Yalniz konu ne hic bisi bilmiyorum

Konuyu duzgun okumadim yorumlardan anladim
bende ilk defa katilmak istiyorum baklm merak ettim

Son düzenleme: