Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon Başlıyor!

aaa katılırım bende bu forumun survivorundanda bir kadın şampiyon çıksın :A

ayy ama oyun oynama konusunda az daha bilgi verseydin @OzaN birde başkasının oynadığı oyundan bizim nasıl bilgimiz olucak :F

aaa katılırım bende bu forumun survivorundanda bir kadın şampiyon çıksın :A

ayy ama oyun oynama konusunda az daha bilgi verseydin @OzaN birde başkasının oynadığı oyundan bizim nasıl bilgimiz olucak :F
Her hafta flash oyun oynuyoruz birinciler dokunulmazlık kazanıyor en düşük puan yapanlar da oylamaya kalıyor aynı Survivor gibi :D

Her hafta flash oyun oynuyoruz birinciler dokunulmazlık kazanıyor en düşük puan yapanlar da oylamaya kalıyor aynı Survivor gibi :D
Ya bildiğin Flash oyun amma abarttınız. :D Hiç mi Kraloyun'a girmiyonuz? :A
aaaaa siz atari oyunları diyorsunuz bilgisayar oyunları hiç bilmem erkeklerin oynadığı tuhaf oyunlar oluyor onları diyorsunuz sandım atari bliyorum çocukluğumuz onlarla geçti şu en sevdiklerimden @OzaN seçsin mutlaka :A :A :A
http://www.korsanoyun.com/oyun.php?id=76

Burdaki oyunlar dün bizim sabaha karşı oynadığımız satranç tarzı oyunlar mı la acaba ? :A @MEnes

5 Yıllık forum kariyerimde en zevk aldığım etkinlik açık ara bu, niye katılmıyorsunuz ki? :D

Bu gece memlekete gidiyorum. En geç 2 haftaya geri döneceğim. Eğer yetişebilirsem katılmak isterim. :X

daha önce katılmadım galiba, katılmak istiyorum :D
Hmm sen katılıyorsan bende katılabilirim Yalniz konu ne hic bisi bilmiyorum :A

Konuyu duzgun okumadim yorumlardan anladim :Fbende ilk defa katilmak istiyorum baklm merak ettim

Son düzenleme: