Her hafta flash oyun oynuyoruz birinciler dokunulmazlık kazanıyor en düşük puan yapanlar da oylamaya kalıyor aynı Survivor gibiaaa katılırım bende bu forumun survivorundanda bir kadın şampiyon çıksın
ayy ama oyun oynama konusunda az daha bilgi verseydin @OzaN birde başkasının oynadığı oyundan bizim nasıl bilgimiz olucak
hiç oyundanda anlamamki sen kendi bilgisayarında oynadın mesala senin dereceni ne yaptığını biz nasıl anlıcaz bilicez mesalaHer hafta flash oyun oynuyoruz birinciler dokunulmazlık kazanıyor en düşük puan yapanlar da oylamaya kalıyor aynı Survivor gibi
Oynadığın ekranda dereceler de görünüyor, oynamaya başlayınca alışırsın merak etmehiç oyundanda anlamamki sen kendi bilgisayarında oynadın mesala senin dereceni ne yaptığını biz nasıl anlıcaz bilicez mesala
Her hafta flash oyun oynuyoruz birinciler dokunulmazlık kazanıyor en düşük puan yapanlar da oylamaya kalıyor aynı Survivor gibi
aaaaa siz atari oyunları diyorsunuz bilgisayar oyunları hiç bilmem erkeklerin oynadığı tuhaf oyunlar oluyor onları diyorsunuz sandım atari bliyorum çocukluğumuz onlarla geçti şu en sevdiklerimden @OzaN seçsin mutlakaYa bildiğin Flash oyun amma abarttınız. Hiç mi Kraloyun'a girmiyonuz?
Zor oyunlar oluyor arada 2. sezon finalinde bir oyunu 45 dakika oynayıp rekoru anca kırabilmiştim.aaaaa siz atari oyunları diyorsunuz bilgisayar oyunları hiç bilmem erkeklerin oynadığı tuhaf oyunlar oluyor onları diyorsunuz sandım atari bliyorum çocukluğumuz onlarla geçti şu en sevdiklerimden @OzaN seçsin mutlaka
http://www.korsanoyun.com/oyun.php?id=76
Bu ney la ilk defa gördüm. Heralde dün oynadığımız oyunlardan bahsediliyor.Burdaki oyunlar dün bizim sabaha karşı oynadığımız satranç tarzı oyunlar mı la acaba ? @MEnes
Sen Survivor sevmezsin katılma Sen katılmazsan ben de katılmamBu ney la ilk defa gördüm. Heralde dün oynadığımız oyunlardan bahsediliyor.
Yani oyun severim ama Survivor adı geçiyorsa katılmam kesin.Sen Survivor sevmezsin katılma Sen katılmazsan ben de katılmam
Hmm sen katılıyorsan bende katılabilirim Yalniz konu ne hic bisi bilmiyorumdaha önce katılmadım galiba, katılmak istiyorum
Puffin diye flash tabanli bir browser var android ve ios icin tabi performansi nasil olur bilememPC'ye geren olmadan Mobil sürüm ile oynanabilseydi katılabilirdim, iyi eğlenceler...