Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon Başlıyor!

@xdragxx Olmadan Survivor olmaz yahu onu bekleyelim. @OzaN :A
Vatandaş girmiyor foruma onu beklersek 2018 kışında falan yapmamız gerekir. :A

Oyunlar nasıl oynanacak o konuda bir bilgi alırsak katılım olabilir
Forum üzerinden oynanacak, gayet basit oynaması. Herkes oynayabilir. :)

Katılamayacak olmak. :( Oyunu yeni görenler varsa çok eğlencelidir kesinlikle katılın derim.
Hayırdır sınav falan mı yine? :D

Anladım şimdi 30 kişi olursa haklısın ne zaman başlar yarışma :D
Zevkliydi bu, yaz beni :D

Ama ne zaman başlıyor? Bayramdan sonra başlasa çok tatlı olur.
Bayramın üçüncü günü veya bayramdan sonraki Cuma olarak düşünüyorum şu an için. :):)

Bayramın üçüncü günü veya bayramdan sonraki Cuma olarak düşünüyorum şu an için. :):)

Doğru karar. :D

Kazanana ödül var mı @OzaN ? :D

Birinci olanı önümüzdeki sezon Survivor adasına gönderiyoruz. :A

Rütbe yazısı olarak yazarız ödülümüz o. Keşke forumun geliri olsa da güzel hediyeler versek ama maalesef. :):)

Senin snake champion apoletin gözümden kaçtı sanma :A İddialıyım diyorsun yani yılan oyununda görücez bakalım :D

Senin snake champion apoletin gözümden kaçtı sanma :A İddialıyım diyorsun yani yılan oyununda görücez bakalım :D

Burdan yazmak zorunda kaldım kusura bakma, yıldızlarda oy kullanmak için süre bitiyor yarışmacılar arasında Ali Atay da var :D

Yılan oyununda başarılıyımdır, tetrisdede eh işte :D

Burdan yazmak zorunda kaldım kusura bakma, yıldızlarda oy kullanmak için süre bitiyor yarışmacılar arasında Ali Atay da var :D

Yılan oyununda başarılıyımdır, tetrisdede eh işte :D

Birazdan çıkmam lazım yetiştiremeyebilirim o yüzden. Daha benim albümüm'e de oy atacağım. O daha kolay oluyor onu bir atayım da yetişirse seninkine de bakarım :)

Acık daha itelesek kurtarmaz mı? :D

İşte bu, katılmaz olur muyum ilk seferinde diskalifiye olmuştum bu sefer şampiyon olmam lazım :F

3 puanla şampiyonluğu kaçıran eski nickiyle çocuklar duymasın yenisiyle Polat Şaşmaz beyefendi katılmadan o yarışmanın tadı mı olur :D

Peki nasıl olacak @OzaN Sistem bozuk diyordun ?

Erzuruma gidecem nasıl olacak bakalım. Telefondan javalı bir tarayıcı bulursam oynayabilirim herhalde

Son düzenleme: