HeisenBerg
Favori Üye
Vatandaş girmiyor foruma onu beklersek 2018 kışında falan yapmamız gerekir.
Forum üzerinden oynanacak, gayet basit oynaması. Herkes oynayabilir.Oyunlar nasıl oynanacak o konuda bir bilgi alırsak katılım olabilir
Hayırdır sınav falan mı yine?Katılamayacak olmak. Oyunu yeni görenler varsa çok eğlencelidir kesinlikle katılın derim.
Anladım şimdi 30 kişi olursa haklısın ne zaman başlar yarışma
Bayramın üçüncü günü veya bayramdan sonraki Cuma olarak düşünüyorum şu an için.Zevkliydi bu, yaz beni
Ama ne zaman başlıyor? Bayramdan sonra başlasa çok tatlı olur.
Vatandaş girmiyor foruma onu beklersek 2018 kışında falan yapmamız gerekir.
Forum üzerinden oynanacak, gayet basit oynaması. Herkes oynayabilir.
Hayırdır sınav falan mı yine?
Bayramın üçüncü günü veya bayramdan sonraki Cuma olarak düşünüyorum şu an için.
Birinci olanı önümüzdeki sezon Survivor adasına gönderiyoruz.
Özele bakabilir misin acaba, bir sorum var da.Birinci olanı önümüzdeki sezon Survivor adasına gönderiyoruz.
Rütbe yazısı olarak yazarız ödülümüz o. Keşke forumun geliri olsa da güzel hediyeler versek ama maalesef.
Birinci olanı önümüzdeki sezon Survivor adasına gönderiyoruz.
Rütbe yazısı olarak yazarız ödülümüz o. Keşke forumun geliri olsa da güzel hediyeler versek ama maalesef.
Benim gözümden kaçmış ama görmemiştim.Senin snake champion apoletin gözümden kaçtı sanma İddialıyım diyorsun yani yılan oyununda görücez bakalım
Benim gözümden kaçmış ama görmemiştim.
Bir iddia yok ya sadece test etmiştim. 1 kişi arasında birinciyim.
Yok ya.Ben de önceki oyunda 1. oldun da onu bize gösterip hava atıyorsun sandım
Senin snake champion apoletin gözümden kaçtı sanma İddialıyım diyorsun yani yılan oyununda görücez bakalım
Burdan yazmak zorunda kaldım kusura bakma, yıldızlarda oy kullanmak için süre bitiyor yarışmacılar arasında Ali Atay da var
Yılan oyununda başarılıyımdır, tetrisdede eh işte
Acık daha itelesek kurtarmaz mı?Vatandaş girmiyor foruma onu beklersek 2018 kışında falan yapmamız gerekir.
Forum üzerinden oynanacak, gayet basit oynaması. Herkes oynayabilir.
Bayramın üçüncü günü veya bayramdan sonraki Cuma olarak düşünüyorum şu an için.
Yok iş güç var sonrasında, herkes öğrenci değil maalesef.Acık daha itelesek kurtarmaz mı?