Ablacım buldum bu konudaymış. Ben paylaşmışım hatta.Supernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
https://twitter.com/x/status/1242048336921845762
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür @vadikızı
Ben niye mutlu edeyim
Tüm suç onun
Supernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
https://twitter.com/x/status/1242048336921845762
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür @vadikızı
Ben de konuda bunu paylaşmayı düşünüyordum.
Rahmetli bunu görse kudururdu, tutamazdık yerinde
Ne gözyaşı düz duvara tırmanırdı hogatha
Lütfen anısını güzel yaşatalım ablamın.
Dün gece görmüştümBu oyunu benim ilkkez duymamErik dali diye okuyorum gördükçe
Kim paylaşmıştı acaba diye senle bunu düşünüyorduk paylaşanda sen çıktın cnm ailede bir bunaklık gen sanırım @Forumdash dan bulaşan
Başlama yine
Uğursuz aile .ssKim paylaşmıştı acaba diye senle bunu düşünüyorduk paylaşanda sen çıktın cnm ailede bir bunaklık gen sanırım @Forumdash dan bulaşan@xemrexxx @sokak sanati @alperuz
Kütük @MasacRE le gereknleride söylemeyi eksik etmemişsin
Ben denizde yaşayamazdım oda ağaçta
Yorma bizi
Daha yeni geldin nere 😱
Kutlama konumda paylaştında değilde şimdikinde duygulanarak izledim evet
Daha yeni geldin nere 😱
Evde işlerim var sonrada iftar hazırlı başlar akşam yine devam ederiz eskiciyi sıkıstırmana yardım etmeyeYorma bizi
Ay bırak ev işini dur biraz dahaEvde işlerim var sonrada iftar hazırlı başlar akşam yine devam ederiz eskiciyi sıkıstırmana yardım etmeye@alperuz
Gelme bir dahaEvde işlerim var sonrada iftar hazırlı başlar akşam yine devam ederiz eskiciyi sıkıstırmana yardım etmeye@alperuz
Şöyle şeyler deme şuna
Ya gerçekten geberdi ya da evlendi, başka açıklaması olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?