Şimdi YouTube'da profesyonel gazeteci moduna girdi
Bülent Ersoy’un Orhan Gencebay konuşurken aşağılara bakması. Armağan’la aynı tepkiyi verdim resmen.
@xBUGRAx çok fenasın çok.
Tabi canım, parlak avcısı seni. @mrt-06Noluyo be ben ne dedim ayol. (Bülent Halam gibi çok safım.)
Senin Bülent Hanım’la bir akrabalığın var bence .ssKENDİMİ ZOR TUTTUM SAHNEYE ATMAMAK İÇİN DEDİKODU OLUR.
ALLAH'IM KENDİME HAKİM OLAMIYORUM.. VALLAHİ OLACAK İŞ DEĞİL YAMAN BİR ŞEY.. BUNU OTUR SEYRET 2 ŞİŞE RAKI İÇERİM VALLAHİ NE EDEYİM NE YAPAYIM YARABBİM.
Halam diyorum ya.Senin Bülent Hanım’la bir akrabalığın var bence .ss
Bunu teyzemgilde izliyorduk ağlamaya utanmıştım tekrarlarında çok ağladım ama.Kopil deyince akla gelen ilk sahnelerden.
Birde önceki akşam kavga etmişlerdi Ali çok sert konuşmuştu. Ertesi günü kendini affettirmek istedi ama çok geçti...Bunu teyzemgilde izliyorduk ağlamaya utanmıştım tekrarlarında çok ağladım ama.
İftar sonrası olmadı bu sahne be.Kopil deyince akla gelen ilk sahnelerden.
İftar sonrası olmadı bu sahne be.
Bu arada benim Youtube kanalımda bu sahne var, 34 bin izlendi hatta HD kalitesinde ama telif atıp TR'de kaldırdılar. Tıklayınca vpn'siz açılmıyor.Bunu teyzemgilde izliyorduk ağlamaya utanmıştım tekrarlarında çok ağladım ama.
Medyapım ne alaka.Bu arada benim Youtube kanalımda bu sahne var, 34 bin izlendi hatta HD kalitesinde ama telif atıp TR'de kaldırdılar. Tıklayınca vpn'siz açılmıyor.