Kalp kalbe karşıymış.Ben de konuda bunu paylaşmayı düşünüyordum.![]()
Kalp kalbe karşıymış.Ben de konuda bunu paylaşmayı düşünüyordum.![]()
Rahmetli bunu görse kudururdu, tutamazdık yerindeSupernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür
3 aylardayız, kendini dizginlerdi benim ablam.Rahmetli bunu görse kudururdu, tutamazdık yerinde![]()
Ablanın Jensen'i görünce kendini dizginleyebileceğine inanıyor musun cidden3 aylardayız, kendini dizginlerdi benim ablam.![]()
Ne gözyaşı düz duvara tırmanırdı hogathaSupernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür @vadikızı
Sonradan etiketlemene ne demeli peki.Supernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür @vadikızı
Ablanın Jensen'i görünce kendini dizginleyebileceğine inanıyor musun cidden![]()
Ne gözyaşı düz duvara tırmanırdı hogatha![]()
Şikayet edebilirsin yönetime.Başlık daha açıklayıcı olsa güzel olurmuş. @mrt-06![]()
Bildirim geldi mi? Geldi.Sonradan etiketlemene ne demeli peki.![]()
Kendisini yaşatsaydık keşkeLütfen anısını güzel yaşatalım ablamın.![]()
Dün gece görmüştümSupernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
Geldi ama ikidir unutuyorsun.Şikayet edebilirsin yönetime.
Bildirim geldi mi? Geldi.![]()
Abim 10 kadın gücünde çünkü."Sayın başkan bana edepsiz diyor. Edepsiz kadınlara söylenir ben erkeğim! Fosil kafalı."Sunucular konuşurken hanım hanımcık dinlemesine bakın.
@mrt-06 @Aserat @alperuz @Emre Ozansoy
10/10 ortam bir tek Mali'ye iki de bir sapık demeleri gereksiz olmuş."Her zaman beni korumuştur Seda..." Helal olsun gerçekten korumaya devam etti.
Her izleyişimde çıldırıyorum şu videoyu.@mrt-06
Oğlum çıkarsana diyişi Orhan'a halamın sesini kalınlaştırıp.