Medyapım?Bu arada benim kanalımda bu video var, 34 bin izlendi hatta HD kalitesinde ama telif atıp TR'de kaldırdılar. Tıklayınca vpn'siz açılmıyor.
Medyapım?Bu arada benim kanalımda bu video var, 34 bin izlendi hatta HD kalitesinde ama telif atıp TR'de kaldırdılar. Tıklayınca vpn'siz açılmıyor.
Anam bunların bir Youtube şirketi gibi bir şey var, ortaklık kuruyor yapımcılar. Kanal açtırıyor vs.Medyapım ne alaka.
@xemrexxx e benziyor bu çocuk hem tip hem huy @sokak sanati @xBUGRAx @serhatt @alperuz @ForumdashKopil deyince akla gelen ilk sahnelerden.
boyu benziyor
@xemrexxx de kısa mı .ss
Bu saate kadar kalman şaşırttı zatenYer cücesi diyrum ben ona @Forumdash @kerem @eskici @xemrexxx
Filmleri oylayıp ben yatayım @serhatt için kalabildim kadar kaldım ama gözlerim japon kız modunda şuan bildirimlere kısık gözlerle seçmeye çalısıyorum
Aaa sağol canımYer cücesi diyrum ben ona @Forumdash @kerem @eskici @xemrexxx
Filmleri oylayıp ben yatayım @serhatt için kalabildim kadar kaldım ama gözlerim japon kız modunda şuan bildirimlere kısık gözlerle seçmeye çalısıyorum
O beni yalnızca mutsuz ediyor...
Yazda geldi artık burda ateş yakmayı sonunda bıraktıkAaa sağol canım
E sonundaYazda geldi artık burda ateş yakmayı sonunda bıraktık
3 Yıl aradan sonra kar yağdıE sonunda
buraya da ama sadece 1 gün .ss3 Yıl aradan sonra kar yağdı
Buraya farklı zamanlarda 3 kere yağdı mayıs onuncu güne kadarda ateş yaktık yanı son 1 haftada soğuk gittiburaya da ama sadece 1 gün .ss
Kız biz cam pencere açık yatıyoruzBuraya farklı zamanlarda 3 kere yağdı mayıs onuncu güne kadarda ateş yaktık yanı son 1 haftada soğuk gitti
Belki bide yatarız bakalım nerede yaşam sürdürürüz belli değilKız biz cam pencere açık yatıyoruz
Cehennem olunBelki bide yatarız bakalım nerede yaşam sürdürürüz belli değil