Ablacım buldum bu konudaymış. Ben paylaşmışım hatta. @ÇiğdemSupernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür @vadikızı
Ben niye mutlu edeyim
Musuz eder anca demiş yanı beklentisi varmıs ama ne anlarsınız siz @serhattBen niye mutlu edeyim
Tüm suç onunMusuz eder anca demiş yanı beklentisi varmıs ama ne anlarsınız siz @serhatt
Supernatural oyuncusu Jensen Türkçe bir müzikle dans etmiş. @Çiğdem ablam olsaydı keşke gözyaşlarıyla izlerdi.
@Forumdash @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @MasacRE @dreamy @serhatt @Emre Ozansoy @sokak sanati @Dosi @Sherlock @Özgür @vadikızı
Ben de konuda bunu paylaşmayı düşünüyordum.
Rahmetli bunu görse kudururdu, tutamazdık yerinde
Ne gözyaşı düz duvara tırmanırdı hogatha
Lütfen anısını güzel yaşatalım ablamın.
Dün gece görmüştüm Bu oyunu benim ilkkez duymam Erik dali diye okuyorum gördükçe
Kim paylaşmıştı acaba diye senle bunu düşünüyorduk paylaşanda sen çıktın cnm ailede bir bunaklık gen sanırım @Forumdash dan bulaşan @xemrexxx @sokak sanati @alperuzAblacım buldum bu konudaymış. Ben paylaşmışım hatta. @Çiğdem
Başlama yineMusuz eder anca demiş yanı beklentisi varmıs ama ne anlarsınız siz @serhatt
Uğursuz aile .ssKim paylaşmıştı acaba diye senle bunu düşünüyorduk paylaşanda sen çıktın cnm ailede bir bunaklık gen sanırım @Forumdash dan bulaşan @xemrexxx @sokak sanati @alperuz
Kütük @MasacRE le gereknleride söylemeyi eksik etmemişsin
Ben denizde yaşayamazdım oda ağaçta
Zaten paydos kaçacam az dinlenin @serhattBaşlama yine
Yorma biziZaten paydos kaçacam az dinlenin @serhatt
Daha yeni geldin nere 😱Zaten paydos kaçacam az dinlenin @serhatt
Daha yeni geldin nere 😱
Evde işlerim var sonrada iftar hazırlı başlar akşam yine devam ederiz eskiciyi sıkıstırmana yardım etmeye @alperuzYorma bizi
Ay bırak ev işini dur biraz dahaEvde işlerim var sonrada iftar hazırlı başlar akşam yine devam ederiz eskiciyi sıkıstırmana yardım etmeye @alperuz
Gelme bir dahaEvde işlerim var sonrada iftar hazırlı başlar akşam yine devam ederiz eskiciyi sıkıstırmana yardım etmeye @alperuz
Şöyle şeyler deme şuna@serhatt Şunu tırmala
Ya gerçekten geberdi ya da evlendi, başka açıklaması olamaz