2022 Fav10 Oscar Takımı 2022 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim | SON 1 AY! 🚨

Adaylar belli olduğuna göre yeni liste gelir mi ona göre filmleri izlemeye devam edeceğim.

Fav10 Oscar Takımı - Güncel Tablo (15.04.2023):

• Oscar Takımı bitiş tarihi: 15 Mayıs 2023 Pazartesi ⌛
  • Eksik veya hatalı puanınız/puanlarınız varsa belirtmenizi rica ederim.
  • Bu listede şu an yer almayan ancak etkinliğe katılmak isteyenler, bu konu aracılığı ile veya özel mesaj yoluyla Fav10 Oscar Takımı'na dahil olabilirler. Ben de tabloya isimlerini ekleyebilirim.
  • Etkinlik sonunda puanlarınızın ortalamaya dahil edilebilmesi için tabloda şu an yer alan veya eklenecek filmlerden en az 6 (altı) tanesini izlemiş, yorumlamış ve puan vermiş olmanız gerekmektedir. Yorumunuzun upuzun, imla kurallarına harfiyen uygun olması gibi bir şartlar yoktur.
  • Tablodaki "Dijital Platform" sütunu yalnızca ülkemiz (Türkiye) özelinde değildir.
  • Hem 2022 filmlerine hem de bu konuya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Vay be, tam sınırda duruyorum

Kaç tatil gördük bir türlü film izleme şansım olmuyor:/ Eskiden foruma ufak aralarımda zamanımı film ve diziler ile değerlendirirdim, şimdi o halimden eser yok. Kafamın dolu olmadığı bir anda keyif alarak izlemek istiyorum ama o tarz bir ortamı aylardır yakalayamadım bir türlü. Film izleme hevesimde sıfır.

Reactions: Sherlock
Puss in Boots : The Last Wish izleyen @MEnes kaliteden anlıyorsun sadece puan daha yüksek olmalıydı film 10/10 bence.

Reactions: MEnes