Kronik sorunumuz.@Sherlock sadece puanlasam olur mu yorumlamaya üşeniyorum.
Yorum olmadan kabul edemiyorum maalesef. Uzun uzadıya bir yorum istemiyoruz zaten, tek cümle bile yeterli.
Kronik sorunumuz.@Sherlock sadece puanlasam olur mu yorumlamaya üşeniyorum.
Ben de izledim bir kaç tane buradan ama üşenme olayı artık bende de var @MEnesKronik sorunumuz.
Yorum olmadan kabul edemiyorum maalesef. Uzun uzadıya bir yorum istemiyoruz zaten, tek cümle bile yeterli.
Avatarımı taşıyorsa hakkını verip güncellemesi gerekirŞu lanet olası listeyi güncellesen mi artık? Ödüller geliyor daha liste bir kez güncellenmedi. @Sherlock
Şu lanet olası listeyi güncellesen mi artık? Ödüller geliyor daha liste bir kez güncellenmedi. @Sherlock
Avatarımın hakkını verip bu akşam hallediyorum…Ben de izledim bir kaç tane buradan ama üşenme olayı artık bende de var @MEnes
Bir sürü eski filmlerede baktım ama bir yerlere kayıt etmediğim için bir çoğunu isim olarak bile unuttum
Avatarımı taşıyorsa hakkını verip güncellemesi gerekir
Verdiğin sözleri tutmamanla meşhursun umarım bu akşam bu tabunu yıkarsın.Avatarımın hakkını verip bu akşam hallediyorum…
Yolda, geliyor.Bu film listesi güncel değil sanırım? @Sherlock
Bu film listesi güncel değil sanırım? @Sherlock
Şarapole yuvarlandı.Yolda, geliyor.
Çoğu kalacak zaten bu arada, artık tecrübeli bir jüri üyemizsin kalacağı kesin olanlardan izleyebilirsin.
buna emin miyiz? @MEnes
Kimin kaç film izlediğini ve hangi filme, kaç puan verdiğini gösteren ana tablomuzu ayrıca paylaşacağım, o sürekli olarak güncellenecek her sene olduğu gibi.
Emin değiliz. Sen Dosi’sin, ben Sherlock’um.buna emin miyiz? @MEnes
Berbat espriEmin değiliz. Sen Dosi’sin, ben Sherlock’um.
Sen bana güvenmiyor musun?Berbat espri
7272782 gün sonra o da gelir elbet
HayırSen bana güvenmiyor musun?
Aman be senden bunu isteyen mi oldu, diğer güncellemeyi yap da önümüzü görelim yeter artık oyaladığın.Emin değiliz. Sen Dosi’sin, ben Sherlock’um.
Adaşım yapacağım dediyse yapar... Ben ona güveniyorum bu konuda... Sinemayı ciddiye alan birisidir benim canım adaşım... @Sherlock, Onun dışında filmlerden de 24 tane izlemişim... Oscar törenine de yaklaşık 6 hafta var... Hedefim 50'ye çıkmak... Bakalım ne kadarı gerçek olacak...buna emin miyiz? @MEnes
Ben katılmayacağım buna beni eklemesen olur mu rica etsem?Fav10 Oscar Takımı 2022 - Güncel Film Listesi:
Ekli dosyayı görüntüle 120107
Herkese merhaba,
Güncel listemiz yukarıdaki gibidir. Konudaki ilk mesaja da ekledim, bunu bir rehber olarak kullanabilirsiniz. Telefonunuza, bilgisayarınıza veya tabletinize kaydetmek serbest.
Kimin kaç film izlediğini ve hangi filme, kaç puan verdiğini gösteren ana tablomuzu ayrıca paylaşacağım, o sürekli olarak güncellenecek her sene olduğu gibi.
İyi seyirler!
@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @emreemreu @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @STAR @seyfullXh @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Emre Ozansoy @Alos @YıldırıM @Burak97 @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @Bussy @BesaleT @Keith Long @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Forumdash @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @Araf @serhatt @kimmeryali_conan @cokiyitvci ve ilgili herkes...
buna emin miyiz? @MEnes
Seni kefil yapıp borclandirmak lazım.Emin değiliz. Sen Dosi’sin, ben Sherlock’um.
O kadar güne kadar bile gelmediBerbat espri
7272782 gün sonra o da gelir elbet
Senin kendine güvenin var mı ki , başkasının olsun.Laf olsun, Şerlok doysun.Sen bana güvenmiyor musun?
Ahahahahaha kudurtmaya tam gaz devam.Hayır
Düşünmeye bile gerek yok. Bu konuda kaç mesajda bu akşam diye yazmışlığın var. ilk Bu akşam tablo geliyor dedikten sonra 35 gün geçti ve sonra paylaştın
Ya kardeşin senin bu konuda ne işin var, film izlemezsin etmezsin. Sal bizi gidelim ağam… @MasacRE @MEnes @Maskeli FedaiSeni kefil yapıp borclandirmak lazım.
O kadar güne kadar bile gelmedi
Senin kendine güvenin var mı ki , başkasının olsun.Laf olsun, Şerlok doysun.
Ahahahahaha kudurtmaya tam gaz devam.
Belki seyrediyorum ama yorumda bulunmuyorum,nerden biliyorsun?Peşin hükümlü olma...Ya kardeşin senin bu konuda ne işin var, film izlemezsin etmezsin. Sal bizi gidelim ağam… @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai