O zaman yorum yap…Belki seyrediyorum ama yorumda bulunmuyorum,nerden biliyorsun?Peşin hükümlü olma...
@Dosi ,arkadaş beni görünce böyle oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 120111
O zaman yorum yap…Belki seyrediyorum ama yorumda bulunmuyorum,nerden biliyorsun?Peşin hükümlü olma...
@Dosi ,arkadaş beni görünce böyle oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 120111
Adaylar belli olduğuna göre yeni liste gelir mi ona göre filmleri izlemeye devam edeceğim.Fav10 Oscar Takımı 2022 - Güncel Film Listesi:
Ekli dosyayı görüntüle 120107
Herkese merhaba,
Güncel listemiz yukarıdaki gibidir. Konudaki ilk mesaja da ekledim, bunu bir rehber olarak kullanabilirsiniz. Telefonunuza, bilgisayarınıza veya tabletinize kaydetmek serbest.
Kimin kaç film izlediğini ve hangi filme, kaç puan verdiğini gösteren ana tablomuzu ayrıca paylaşacağım, o sürekli olarak güncellenecek her sene olduğu gibi.
İyi seyirler!
@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @emreemreu @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @STAR @seyfullXh @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Emre Ozansoy @Alos @YıldırıM @Burak97 @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @Bussy @BesaleT @Keith Long @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Forumdash @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @Araf @serhatt @kimmeryali_conan @cokiyitvci ve ilgili herkes...
Living ve To Leslie eklenir adaylıklarından ötürü, onun dışında bir şey değişmez gönül rahatlığı ile izleyebilirsin.Adaylar belli olduğuna göre yeni liste gelir mi ona göre filmleri izlemeye devam edeceğim.
Ulan bir tek ben yorumluyorum, hani senin yorumların leş herif...Yorumlar yağmur gibi yağıyor, güncel tablo da yarın geliyor inşallah.
Herkes hazırsa ben de yağmur gibi yağdıracağım canım adaşım, herkes müsterih olsun.Ulan bir tek ben yorumluyorum, hani senin yorumların leş herif...
Hiç güvenmiyorum ama neyse... Ben gideyim bitireyim yorumlarımı ve gönlüm rahat şekilde Oscar törenine giriş yapayım...Herkes hazırsa ben de yağmur gibi yağdıracağım canım adaşım, herkes müsterih olsun.
Canım adaşım sen bana inanmıyor musun?Hiç güvenmiyorum ama neyse... Ben gideyim bitireyim yorumlarımı ve gönlüm rahat şekilde Oscar törenine giriş yapayım...
Gözlerimle görmeden yorum yapacağına inanmıyorum...Canım adaşım sen bana inanmıyor musun?
Açılmayan bir kaç film konusu vardı diye hatırlıyorum.Yorumlar yağmur gibi yağıyor, güncel tablo da yarın geliyor inşallah.
Adaşım @MEnes sağ olsun kalmamış olabilir, kontrol edip konusu olmayanları açacağım.Açılmayan bir kaç film konusu vardı diye hatırlıyorum.
@Gizmen , tercümesi balık kavağa çıkmadan atmaya çalışırım.