2022 Fav10 Oscar Takımı 2022 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim | SON 1 AY! 🚨

Luke Skywalker Reaction GIF

Sayın admin böyle yorum yapmayı nereden öğrendi... @bazinga

1200px-Dr._Oetker-Logo.svg.png

------

CANIM YOLDAŞLARIM... 😳😳😳😳😳 @MasacRE @Maskeli Fedai
Lan.... yine pamuk gibi olduk be kardeşim... Canım yoldaşlarım benim... Bu sene de Oscar'ın altını üstüne getireceğiz hep birlikte... @MasacRE @Maskeli Fedai 😳😳😳😳
------

Acaba bu sene erken yorumlarım gelir mi? Yoksa @MEnes ile yer mi değiştireceğiz bu dönem…

Yanılmıyorsam listede sadece 1 yorumum yer alacak… şimdilik
Ben 3 yorum yaparak hızlı bir giriş yaptım bu sene... Daha da hızlanacağız inşallah... :A @Sherlock

Bu yıl oldukça geri kaldım listede şu an izlediğim film sayısı 5 i geçmez, ama en kısa sürede izleyip yorumlarımı yapacağım.

Böyle giderse atacağım sizi... @MasacRE @Maskeli Fedai
Dünya Kupası'nın sona ermesine sayılı günler kaldı artık. Ödül mevsimi de tam o sırada başladı zaten. Her taraftan yeni adaylık haberleri geliyor. Ben de üstüme düşeni yerine getirip çok yakında sezonu açıyorum artık. Şerlok beyciğim de o esnada kendi üzerine düşeni yapıp tablodaki gereksiz filmleri şutlayıp gerekli filmleri tabloya eklemeli :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Dünya Kupası'nın sona ermesine sayılı günler kaldı artık. Ödül mevsimi de tam o sırada başladı zaten. Her taraftan yeni adaylık haberleri geliyor. Ben de üstüme düşeni yerine getirip çok yakında sezonu açıyorum artık. Şerlok beyciğim de o esnada kendi üzerine düşeni yapıp tablodaki gereksiz filmleri şutlayıp gerekli filmleri tabloya eklemeli :A
İşte bu beee... Canım yoldaşım gerekenleri söylemiş yine her zamanki gibi... Leşdaşımın da artık gerekeni yapıp şu tabloyu düzgün bir hale getirmesi gerekiyor... :A @Sherlock @Maskeli Fedai