Fav10 Oscar Takımı 2019 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

"Ford v Ferrari", "Joker" ve "Once Upon a Time In Hollywood" filmlerini izlemiştim. Forumda aktif olsaydım taze taze yapardım yorumlarımı. Şimdi aradan zaman geçmiş hevesim kaçmış uğraşamam.

Ben seneye katılırım artık bu etkinliğe.

Emeklerine sağlık Enes'im.
@Sherlock

Reactions: Sherlock

Seneye mutlaka bekliyoruz o zaman yiğidim, teşekkür ederim.

Reactions: Bully
1917 muhteşem bir dağıtımcılık kararıyla 21 Şubat'a ertelenmiş. Sinemada izlenmeli yorumları nedeniyle bekletiyordum ama daha fazla beklemenin anlamı yok.

Reactions: Sherlock
1917 muhteşem bir dağıtımcılık kararıyla 21 Şubat'a ertelenmiş. Sinemada izlenmeli yorumları nedeniyle bekletiyordum ama daha fazla beklemenin anlamı yok.

Bence de o kadar gerekmiyor çünkü teknik olarak görülmesi gerekilen bir film, yani senaryoyu bir kez izledikten sonra heyecanın kaçmasına neden olmaz. Bu yüzden eğer iddaadan tutturursam vizyona girdiğinde bir kez de sinemada izlemeyi düşünüyorum, ki hayatımda önce evde izleyip de sonra vizyona girince izlediğim film olmadı şu ana kadar. Buna rağmen rahatlıkla iki kez izlenilebilecek bir film.

Reactions: Aserat
Ben daha önce izlediğim bir şeyi tekrar izlemeyi sevmiyorum. Mesela çok sevdiğim bir diziyi/filmi bile anca TV'de denk gelirsem tekrar izleyebiliyorum onun dışında çok ekstrem bir durum olmadıkça sinemadan/internetten tekrar izlemem kolay kolay. Zaten savaş filmlerinin de hayranı değilim o yüzden tavsiyene uyabilir miyim bilmem.

Reactions: Tolstoyevski

Ben de çoğu zaman öyleyim ama o filmlerin geneli “sonunu bildiğin için heyecanı kaçan” filmler oluyor. Bu filmin senaryosu da oldukça iyi ama bu kadar olay yaratmasının sebebi yönetmenlik harikası olması, o eşine az rastlanır tek çekim kare tekniği. Yani öyle ki bir kez daha hem de sinemada dev ekranda mümkünse imax değilse de 2D olarak bir kez daha izlemek kesinlikle aynı keyfi verecektir. Ama elbette “ilk izlemek” bir başka, üç hafta daha sabredip sinemada ilk kez izlemek de oldukça doğru.

Şu tablodan sonra yeniden filmlere başladım bakalım. Listede 14 film izlemiş bulunmaktayım. Bugün ve yarına fırsatım olurmu bilmem ama çarşambadan itibaren yine günde en az 1 film, izlemeyi planlıyorum. Umarım kalan filmler güzeldir ve bulunan filmlerdir😊
@Sherlock şuanki mevcut filmlerde 1 tanesinin puanını düşüreceğim ve 3 tanesininkini de yükseltebilirim. Pazar günü Oscar film etkinliğimi tamamlayınca sana bildiririm.
İzlemediklerimden ve sizin izlediklerinizden hangisini öneriyorsunuz? İzlediklerimi işretledim
@MEnes @Tolstoyevski (Parasite demeyin, onu biliyorum ve bulabilirsem kapanış onunla yapılacak)

The Farewell ve Portrait of a Lady on Fire izlenebilir. Güzel film ikisi de.

Reactions: Dosi

Uncut Gems (asla sıkılmazsın), Avengers: Endgame (eğer geçen sene yayınlanan Infinity War’u izlediysen) ve Klaus. Son olarak Bombshell, eğer yetmezse bu saydıklarım.

Uncut Gems (asla sıkılmazsın), Avengers: Endgame (eğer geçen sene yayınlanan Infinity War’u izlediysen) ve Klaus. Son olarak Bombshell, eğer yetmezse bu saydıklarım.
Ne yetmezi be, artı bile
baya önermişsin
Adaşının önerdiği The Farewell aklımdaydı, @Tolstoyevski bir ara önerdi sonra öneriyi geri çekti
aynı anda izleyecektik. O izledimi bilmiyorum. O şimdi öneriyle gelmemiş. Baktı sizden çok geldi ondan olabilir, yada ben onun yere göğe sığdıramadığı Irishman'ı izlediğim için başka şey izlemese olur demiştir belki

İzlediklerimden Bombshell ve Klaus'u tavsiye ederim. Little Women'ı da izleyebilirsin.

İzlediklerimden Bombshell ve Klaus'u tavsiye ederim. Little Women'ı da izleyebilirsin.
Teşekkürler

Little Women'e geçen ay niyetlenmiştim yoktu. Şimdi vardır muhakkak. Çarşamba'dan Pazar'a en az 5 film düşünüyorum
20'ye tamamlarım gibi tablomu. Geçen sene tüm filmleri izlemiştim(belki 1 tane eksikti tek)
Bu sene çok yabancı diziler izledim. Ancak bu kadar oldu

ikisi de yok maalesef 😏 Bir başka önerilen filmde sinema çekimiydi, onuda boşverdim. Sherlock Beyin önerdiklerinden bir tane rastgele baktım var. O da dublaj çıktı

fırsat var ama uygun film yok

edit: şuan izliyorum 1 tane

Son düzenleme:
Reactions: MEnes and Sherlock