Joker'i izledim, müthiş psikolojik ve sosyolojik bir film, başrol çok iyi oynamış, puanım 10. Hadi bırakın da gideyim ben.
2 film daha...
Joker'i izledim, müthiş psikolojik ve sosyolojik bir film, başrol çok iyi oynamış, puanım 10. Hadi bırakın da gideyim ben.
Sanatsal bir filme 10 verdim işte, daha ne yapayım.Neden böylesin... Neden sanattan bu kadar uzaklaştın. Neden, neden, nedennn. Seni eğitmek için o kadar çabaladım, seni artık elitizm ve sanat timsali bir insan yaptığımı düşündüm. Ama sen emeklerimi boşa sayıp hep tersine gidiyorsun, neden...
Senin sinema ile yatıp kalkan, eleştirmen şapkası takan bir birey olman gerekiyordu...Sanatsal bir filme 10 verdim işte, daha ne yapayım.
Biri Çinli filmi, izlerken bile virüs bulaşabilir.2 film daha...Biri Parasite, diğeri Jojo Rabbit olabilir mesela.
Biri Çinli filmi, izlerken bile virüs bulaşabilir.Diğerinin adı çizgi film ismi gibi.
Listedeki 5 filme daha yorum yapacağım bu hafta içinde. Etkinlik için son tarih var mı Enes? 😁
23 Şubat saat 23.59 yani?Bu Pazar değil, ondan sonraki Pazar bitiririz muhtemelen. Listede yer alan tüm filmlerin hem kaliteli screenerları mevcut olmuş olur o zamana kadar, hem de sinemada filmlerin tümü vizyona girmiş olur.
23 Şubat saat 23.59 yani?
Not ediyorum. 24 Şubat 00.00'dan sonra beklemeye koyulurum
ay bu üşengeçler serisi bu hafta kenara çekilirler daha süre çoktur deyip 😞Evet, öyle oluyor sanırım.Umuyorum ki o zamana kadar herkes yorum yapmış olacaktır.
ay bu üşengeçler serisi bu hafta kenara çekilirler daha süre çoktur deyip 😞
Aslında o güne kadar 10 film izlenilebilir ama Parasite'ye ihanet etmiş olurum17 iyidir iyi. Ben Death Note'ye odaklanmaya devam edeyim
iyi bir yerden yakaladın ama en iyisi durayım böyle. Kendimi frenliyorum artık.Asıl o filmleri izleyip, daha sonra Parasite'i daha çok övebilirsin. "Ne kadar iyi filmmiş, onun kadar iyisini izlemedim" gibi yorumlar yapabilirsin.
Müsaitseniz müthiş değerli, inanılmaz sanatsal ve bir o kadar sabarsal yorumlarınızı bekliyoruz yoldaşlarım.@MasacRE @Maskeli Fedai
Kütük dostumla müthiş bir yarış halindeyiz. Bakalım ilk önce kim üşengeçliği bırakıp yorumlara başlayacak...Kısmet..
Kütük dostumla müthiş bir yarış halindeyiz. Bakalım ilk önce kim üşengeçliği bırakıp yorumlara başlayacak...
Ne zaman bitiriyoruz bunu?13.02.2019 - Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 75347
- Eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyebilirsiniz.
- Gözümden kaçan veya değiştirilmesini istediğiniz puan/puanlarınız varsa söyleyebilirsiniz.
- Eklenmesini önerdiğiniz film/filmler varsa söyleyebilirsiniz.
@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Özgür @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash ve katılmak isteyenler...
Ne zaman bitiriyoruz bunu?
Benimde pek umudum yok ama yinede umut ediyor insan
Esaretin Bedeli geldi aklima böyle yazınca@MasacRE
@Sherlock Parasite ve Joker tekrar mı vizyona girdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?