Fav10 Oscar Takımı 2018 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Diğer 7 filmde hep ekrana bakmama gerek kalmadı ve altyazı evet yeterlidir benim için. Tek konuşma olunca sıkıntı olabiliyor
Altyazı yeterli değil şart eğer İspanyolcan da yoksa çünkü filmin çoğu İspanyolca

Ben Oscar etkinliğindeki listeden şuan baktım 10 tanesini izlemişim. En iyi film adaylarından ise 3 tane izlemişim henüz. O kısma bu haftanın sonuna doğru yani önümüzdeki günlerde dalış yapacağım.
O yüzden pek tavsiye verecek konumda olmayabilirim sana göre.
Ama Isle of Dogs'u yazmışsın yukarda onu çok beğendiğimi söyleyebilirim. Upgrade izlemediysen aksiyon demişsin onu da izleyebilirsin, o da başarılı bir film.

Bugüne kadar @bazinga’nın yaptığı etkinliklerde sadece puan kabul edilmiyordu sanırım. Bir-iki cümle bir olsa kısa bir yorum da yazsan iyi olur.
İzlediğim bazı dizi-filmler için iki kelimeyi bir araya getiremiyorum, puan verip geçsem olmaz mı canım?

İzlediğim bazı dizi-filmler için iki kelimeyi bir araya getiremiyorum, puan verip geçsem olmaz mı canım?
Olmaz canım, kimse senden Atilla Dorsay gibi eleştiri yazmanı beklemiyor zaten birkaç satır yazsan neden beğendin neden beğenmedin diye yeterli olur

Isle of Dogs’un konusunu açtığıma eminim, olması lazım. Diğerlerine bakayım, şu an müsait değilim. Akşam olmayan tüm konuları açayım bari.

Roma için olmazsa Netflix hesabı açabilirsin bu arada, ilk bir ay ücretsiz üyelik sistemi olması lazım. Hem listede bulunan bazı filmlere kolayca erişim sağlayabilirsin uğraşmadan.

Film önerisi olarak Roma’yı mutlaka öneririm, birçok dalda adaylık da aldı. İzlenmesi gereken filmlerden. Aksiyon açısından adaşım @MEnes beyin önerdiği Upgrade güzel bir film, öneririm.
Christopher Robin’i de beğeneceğini düşünüyorum, ona da bakabilirsin.

Roma’nın Türkçe altyazısı var PlanetDP ve Turkcealtyazi sitelerinde,
@MasacRE- seninki bir sürü reklam saçıyordu
@Aserat seninkide açamadım, üyelik istiyordu galiba ama ben bir sayfa buldum. Başta reklam vardı ve durdurup açmak eziyetti ama o sırada telefonla arandım haliyle durdu. Sonra bulamadım sayfayı derken geçmiş kısmına bakınca videosu duruyordu ve sorunsuz izledim böylelikle 😱 istediğimde geriye gidip aklıma takılan sahneye tekrar bakabildim.

@Sherlock öyle bir önerdinki acaba dedim 9-10 puanmı verecem.

Sonra yorumlarımı konulara yapacağım ve bu film ile ilgili baya yazacaklarım olabilir
Öneriler içinde sağol. Kesin bakarım @MEnes ile ikinizin önerisine

Pek anlamadım ama sevindim.

Roma’nın Türkçe altyazısı var PlanetDP ve Turkcealtyazi sitelerinde,
Online izleyeceğim diyordu, ne yapacak Türkçe altyazıyı indirip
Bazı sitelerde ayrıca yükleniyor altyazı ama bunda var mıydı bilmiyorum dikkat etmedim

Ben de sana söylemeden önce açtım 3-4 tane reklam çıktı kapadım onları açıldı sonra. Sonrasında da mı devamlı çıkıyormuş yoksa 3-4 reklamla mı başa çıkamadın

Ha ben direkt torrent'ten indirip izlediğim için o noktaya dikkat etmedim.

Ha ben direkt torrent'ten indirip izlediğim için o noktaya dikkat etmedim.
Ben de öyle yapıyorum da alıştıramadık bir türlü insanları torrente
Ama @Dosi mobilden izliyormuş. O yüzden mazereti var, bir şey diyemem

Pek anlamadım ama sevindim.
Anlamaman normal, mobilden izliyorum ve izlerken beni biri arasa haliyle donuyor
Onu demeye çalıştım yukarda

Ya sonrasında bir şey yapacakken durdurmak istesem yine aynı reklam falan oluyordu. Neyse Roma'yı kazasız belasız izledim 20 dakika sonrasında
Takip ettiğim iyi bir site var Roma hariç her filmin bulunduğu. ilk playa basınca tek bir reklam sayfası açılıyor hemen geriye dönüyorum ondan sonra kesintisiz rahat izliyorum durdurup devam edip
11 film toplam izlemiş bulunmaktayım
Yarın ve Cuma kalan 2 animasyonuda tamamlarım. Çocuklarla akşamları bakıyoruz onlara. Yarın akşam üstü sıkıştırırsam başka önerilen filmlerden birine bakarım
bu hafta en az 15 e tamamlayıp bırakırım artık

Benim listedeki izlediğim film sayısı 10. Benim önüme geçmişsin ama fazla devam etmeyeceksen etkinlik sonunda ben geçerim tekrar

Benim listedeki izlediğim film sayısı 10. Benim önüme geçmişsin ama fazla devam etmeyeceksen etkinlik sonunda ben geçerim tekrar
Benim sağım solum hiç belli olmaz bilirsin
Cumartesi gününe kadar 15-16 film izlemiş olurum. Pazar halı saha maçını izlemeye gidecem
ve diğer 2 günde eve geç gelecem. Sonrasında ne yaparım pek kestiremiyorum
ama doydum gibi filmlere. 1 senede bu kadar film izlememişimdir herhalde
Noel zamanıda galiba en az 10 film izlemiştim (çoğunluğu Hint filmiydi
) Mobil ile yinede baya film izlemiş oluyorum

Edit: ben kaçayım. 18 dakika önce mobili bırakmalıydım. İş zamanı bizim saatle 12 de uyku moduna geçiyorum (hayatımı düzene koyuyorum
)
iyi geceler

Son düzenleme: