Fav10 Oscar Takımı 2018 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Güncel Tablo (02.03.2019 itibariyle)

65431

• Hem tabloya iki film eklendiği için, hem de filmlere olan ilgi devam ettiği için etkinlik bir hafta daha uzatılacak. 10 Mart 2018 Pazar günü kesin olarak son gün. O tarihe kadar filmleri izlemeye ve puan vermeye devam edebilirsiniz.
  • Capernaum filminin konusuna buradan, Shoplifters filminin konusuna buradan ulaşabilirsiniz.

@bazinga @Çiğdem @Tolstoyevski @Danger UA! @berkann @destere @sokak sanati @Yiğitt @sürgünüm @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Tzira @cevaa @Titanium @gundix123 @Aserat @MEnes @MasacRE @mesmeso61 @MasacRE- @Harunnn60 @-potterhead- @Dosi @Forumdash @DarkLegenD

Ekli dosyayı görüntüle 65431

• Hem tabloya iki film eklendiği için, hem de filmlere olan ilgi devam ettiği için etkinlik bir hafta daha uzatılacak. 10 Mart 2018 Pazar günü kesin olarak son gün. O tarihe kadar filmleri izlemeye ve puan vermeye devam edebilirsiniz.
  • Capernaum filminin konusuna buradan, Shoplifters filminin konusuna buradan ulaşabilirsiniz.
@bazinga @Çiğdem @Tolstoyevski @Danger UA! @berkann @destere @sokak sanati @Yiğitt @sürgünüm @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Tzira @cevaa @Titanium @gundix123 @Aserat @MEnes @MasacRE @mesmeso61 @MasacRE- @Harunnn60 @-potterhead- @Dosi @Forumdash @DarkLegenD
NLA 'yı silmeyecekmisin listeden? İzleyemiyoruz zaten. Full renk olsun tablomda :A Demek birde Shoplifters filmi var. No problem. Onuda izlerim :A @MasacRE

@Dosi başka derdin mi yok birinci olmak için :F

Ben ne ara 10 film izledim :F 6-7'tanesini kalmiş aklımda:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

A Quiet Place'ye 9 vermiştim.

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
@Dosi başka derdin mi yok birinci olmak için :F

Ben ne ara 10 film izledim :F 6-7'tanesini kalmiş aklımda:A
Bu etkinlik yarışmı ki?(b) Noel tatilimden bu yana film izliyorum yani Aralık, sonra bu etkinlik başlayınca ve spor tatilimiz devreye girince burdaki filmlerede el attım. @Sherlock a özelden hatta yazdım bu etkinlik ne diye, o da yorum ve puan yap dedi hatta ben okadar detaylı yazıyorumki kısa yorumla dediler bana :A
Nisandaki Paskalya tatilindede @Tolstoyevski ve @MasacRE nin önerdiği başka filmlere el atacam :D

Bu etkinlik yarışmı ki?(b) Noel tatilimden bu yana film izliyorum yani Aralık, sonra bu etkinlik başlayınca ve spor tatilimiz devreye girince burdaki filmlerede el attım. @Sherlock a özelden hatta yazdım bu etkinlik ne diye, o da yorum ve puan yap dedi hatta ben okadar detaylı yazıyorumki kısa yorumla dediler bana :A
Nisandaki Paskalya tatilindede @Tolstoyevski ve @MasacRE nin önerdiği başka filmlere el atacam :D
Öfff suçlamişim gibi hemen savunma yapmana gerek yok takılıyrum:F

• Beğendim
Reactions: Dosi
Niye 3 yazdın anlamadım, 9 verdiğimi söylediğim mesajıma etiketlemiştim seni. Gelmemiş miydi bildirim?

Geldi de ciddiye almadım, sebebi malum. :A Geçen gün o kadar gömdün filmi, bol bol mantık hataları buldun kendince, o yüzden son verdiğin 9 puanı ciddiye almamıştım açıkçası. :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD

İyi bir karar verdiniz adaşım. :D 1 haftada listedeki sayıyı 20 üstüne çıkartırım umarım. Kafadan izlemeyi istediğim 7 8 film saydım, 10 en makülü. Hadi hayırlısı. :A Bugünü sinemaya ayırıp 3 film izlesem haftaya kadar 10 film imkansız değil gibi. :A

• Harika
Reactions: Sherlock
İyi bir karar verdiniz adaşım. :D 1 haftada listedeki sayıyı 20 üstüne çıkartırım umarım. Kafadan izlemeyi istediğim 7 8 film saydım, 10 en makülü. Hadi hayırlısı. :A Bugünü sinemaya ayırıp 3 film izlesem haftaya kadar 10 film imkansız değil gibi. :A

Sizlerden gelen yoğun istek ve talebi kıramadım adaşım, karşılığını sanatınızla verirsiniz umarım. :A

Altını çizdiğim kısım için: (Ayırmadı) :A

Sizlerden gelen yoğun istek ve talebi kıramadım adaşım, karşılığını sanatınızla verirsiniz umarım. :A

Altını çizdiğim kısım için: (Ayırmadı) :A
Benim çılgınlığımı ve sabrımı test etmeyin. :A Bi etkinlik vardı forumda vakti zamanında, Başyapıt'lardan biri olabilir. Aynı gün içerisinde 3 veya 4 film izlemiştim yine böyle 1 hafta uzatılmıştı sanırım. :A @bazinga hatırlar belki. Yani çılgın modunu açarsam hiç bir şey imkansız değildir. :A