Ben de Shoplifters ile Never Look Away'i rica ediciğim
NLA olması lazım Utku beyciğim.
Ben de Shoplifters ile Never Look Away'i rica ediciğim
Evet varmış ama nete düşmemiş, büyük ihtimalle silinecek tablodan o Shoplifters'ın konusunu açtım bu arada ben, ikinciyi açmaNLA olması lazım Utku beyciğim.
Evet varmış ama nete düşmemiş, büyük ihtimalle silinecek tablodan o Shoplifters'ın konusunu açtım bu arada ben, ikinciyi açma
İlk başta 4-5 film açmıştım ben ya Sonra sen seri seri açmaya başlayınca karışmadım artıkHayret, benim dışımda konu açanlar da varmış.
NLA 'yı silmeyecekmisin listeden? İzleyemiyoruz zaten. Full renk olsun tablomda Demek birde Shoplifters filmi var. No problem. Onuda izlerim @MasacREGüncel Tablo (02.03.2019 itibariyle)
Ekli dosyayı görüntüle 65431
@bazinga @Çiğdem @Tolstoyevski @Danger UA! @berkann @destere @sokak sanati @Yiğitt @sürgünüm @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Tzira @cevaa @Titanium @gundix123 @Aserat @MEnes @MasacRE @mesmeso61 @MasacRE- @Harunnn60 @-potterhead- @Dosi @Forumdash @DarkLegenD
- Hem tabloya iki film eklendiği için, hem de filmlere olan ilgi devam ettiği için etkinlik bir hafta daha uzatılacak. 10 Mart 2018 Pazar günü kesin olarak son gün. O tarihe kadar filmleri izlemeye ve puan vermeye devam edebilirsiniz.
- Capernaum filminin konusuna buradan, Shoplifters filminin konusuna buradan ulaşabilirsiniz.
A Quiet Place'ye 9 vermiştim.Güncel Tablo (02.03.2019 itibariyle)
@bazinga @Çiğdem @Tolstoyevski @Danger UA! @berkann @destere @sokak sanati @Yiğitt @sürgünüm @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Tzira @cevaa @Titanium @gundix123 @Aserat @MEnes @MasacRE @mesmeso61 @MasacRE- @Harunnn60 @-potterhead- @Dosi @Forumdash @DarkLegenD
- Hem tabloya iki film eklendiği için, hem de filmlere olan ilgi devam ettiği için etkinlik bir hafta daha uzatılacak. 10 Mart 2018 Pazar günü kesin olarak son gün. O tarihe kadar filmleri izlemeye ve puan vermeye devam edebilirsiniz.
- Capernaum filminin konusuna buradan, Shoplifters filminin konusuna buradan ulaşabilirsiniz.
Bu etkinlik yarışmı ki? Noel tatilimden bu yana film izliyorum yani Aralık, sonra bu etkinlik başlayınca ve spor tatilimiz devreye girince burdaki filmlerede el attım. @Sherlock a özelden hatta yazdım bu etkinlik ne diye, o da yorum ve puan yap dedi hatta ben okadar detaylı yazıyorumki kısa yorumla dediler bana
Öfff suçlamişim gibi hemen savunma yapmana gerek yok takılıyrumBu etkinlik yarışmı ki? Noel tatilimden bu yana film izliyorum yani Aralık, sonra bu etkinlik başlayınca ve spor tatilimiz devreye girince burdaki filmlerede el attım. @Sherlock a özelden hatta yazdım bu etkinlik ne diye, o da yorum ve puan yap dedi hatta ben okadar detaylı yazıyorumki kısa yorumla dediler bana
Nisandaki Paskalya tatilindede @Tolstoyevski ve @MasacRE nin önerdiği başka filmlere el atacam
A Quiet Place'ye 9 vermiştim.
NLA 'yı silmeyecekmisin listeden? İzleyemiyoruz zaten. Full renk olsun tablomda Demek birde Shoplifters filmi var. No problem. Onuda izlerim @MasacRE
Niye 3 yazdın anlamadım, 9 verdiğimi söylediğim mesajıma etiketlemiştim seni. Gelmemiş miydi bildirim?Al işte. Tamam 9 yapıyorum puanını.
Konusu ilgimi çekmişti, düşerse izlerim ama bugünki çok harikaydı, üstüne geçermi bilmemÖnümüzde daha bir hafta var, internete düşme ihtimali var yani. Şimdilik kalsın.
Niye 3 yazdın anlamadım, 9 verdiğimi söylediğim mesajıma etiketlemiştim seni. Gelmemiş miydi bildirim?
Yazarken gayet ciddiydim.Geldi de ciddiye almadım, sebebi malum. Geçen gün o kadar gömdün filmi, bol bol mantık hataları buldun kendince, o yüzden son verdiğin 9 puanı ciddiye almamıştım açıkçası.
İyi bir karar verdiniz adaşım. 1 haftada listedeki sayıyı 20 üstüne çıkartırım umarım. Kafadan izlemeyi istediğim 7 8 film saydım, 10 en makülü. Hadi hayırlısı. Bugünü sinemaya ayırıp 3 film izlesem haftaya kadar 10 film imkansız değil gibi.Güncel Tablo (02.03.2019 itibariyle)
İyi bir karar verdiniz adaşım. 1 haftada listedeki sayıyı 20 üstüne çıkartırım umarım. Kafadan izlemeyi istediğim 7 8 film saydım, 10 en makülü. Hadi hayırlısı. Bugünü sinemaya ayırıp 3 film izlesem haftaya kadar 10 film imkansız değil gibi.
Benim çılgınlığımı ve sabrımı test etmeyin. Bi etkinlik vardı forumda vakti zamanında, Başyapıt'lardan biri olabilir. Aynı gün içerisinde 3 veya 4 film izlemiştim yine böyle 1 hafta uzatılmıştı sanırım. @bazinga hatırlar belki. Yani çılgın modunu açarsam hiç bir şey imkansız değildir.Sizlerden gelen yoğun istek ve talebi kıramadım adaşım, karşılığını sanatınızla verirsiniz umarım.
Altını çizdiğim kısım için: (Ayırmadı)