Fav10 Oscar Takımı 2017 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

farketmezki zaten forum dışındada aynı ortamı paylaşıyoruz bundan sonraki kırk yılda aynı mekanı paylaşacağız :)

biz fındık tarlasında konuşuyoruz genelde ama bazen sıkılıp forumada girelim diyoruz :)
Siz zaten başka yerde konuşuyorsunuz ki :A Birde yalandan şüphelenecek diyor :A
@Harunnn60 Müfettiş Gadget gibi 😱😱😱
5EjEwO-c.jpg

Adam forumun sahibi biliyorsun dimi :A Hani şuan bile banını acabilir:X Kaldı ki uyarılar bölümünde bile adı yok:F Kaç gün ban atmiş kendine?

Burada altyazılı var ama scr olarak düşmüş. Görüntuye takıntılı değilsen idare ederli.
@destere burada link atmıştım. Kalite pek matah değil ama idare edecez.

ok.ru sitesine üyeysen 480 p ile izleyebiliyormuşsun onun dışında 144 p ile izleyecekmişiz o görüntüyle izleyip filmi rezil etmek istemiyorum :)
Playerın üzerinde OK var oraya tıkla zaten videonun sayfasına gittiğinde 480p yapıyorsun sanırım(b) Yada torrent indir. Boyutu küçüktur scr oldugu için. Altyazı da düşmüş.

Playerın üzerinde OK var oraya tıkla zaten videonun sayfasına gittiğinde 480p yapıyorsun sanırım(b) Yada torrent indir. Boyutu küçüktur scr oldugu için. Altyazı da düşmüş.
dediğin adrese gittim 480 e bastım olmadı :) üye olman lazım diyor yüksek kalite izlemek için :)

Etkinliği başlatalı çok oldu da katılım yok pek? :(
Bu zamanlarda izleniyor zaten daha çok ya bu sene martta bir de oscarlar. Ben de 4-5 tane ancak izlemişimdir ama oscarlara kadar tamamlayacağım önemli filmleri. Şu ana kadar verilen puanları toparlayıp hatırlatma yapsak devamı gelir bence :)

Etkinliği başlatalı çok oldu da katılım yok pek? :(
Ben Oscar etkinliğine ait çoğu filmi izlemişimdir. Yorum yapmadığım çok film var. Ve Mart'a da vakit var. Bir ara eksik filmleri de tamamlayıp toptan yorum yapacağım. :) Canlandırırız şu son düzlükte konuları etkinliği. :)