En iyisini yapmışsın o filmden haberim yoktu benimtonyayı bende izlemeyi düşünüyordum bugün ama vazgeçip zamanımı black dizisine harcadım
Black 5-6 bölümleri izledim bende
En iyisini yapmışsın o filmden haberim yoktu benimtonyayı bende izlemeyi düşünüyordum bugün ama vazgeçip zamanımı black dizisine harcadım
bir bölüm öndeyim hala ama dizi bayağı bayık gidiyor buda lucifer gibi fantastiği bırakıp dedektiflik hikayesine döndü birde geçmişe dönüş sahneleri nefretlikEn iyisini yapmışsın o filmden haberim yoktu benim
Black 5-6 bölümleri izledim bende
5.Bölüm durgundu ama 6.Bölümü çok beğendim ben tabi 7 de bozmadıysabir bölüm öndeyim hala ama dizi bayağı bayık gidiyor buda lucifer gibi fantastiği bırakıp dedektiflik hikayesine döndü birde geçmişe dönüş sahneleri nefretlik
@Forumdash naptı acaba gerilerde kaldı gibi
I, Tonya'ya bu sabah yorum yapmış @Forumdash size bir son dakika golü atmış
@destere izlicem diyor hogatha kadın @Çiğdem- sen de izleyeceksin. @MasacRE- bile izlicem diyor yanitonyayı bende izlemeyi düşünüyordum bugün ama vazgeçip zamanımı black dizisine harcadım
İzlemeye devam mı edecez Oscar izliyoruz bitmedimi @MasacRE-bir bölüm öndeyim hala ama dizi bayağı bayık gidiyor buda lucifer gibi fantastiği bırakıp dedektiflik hikayesine döndü birde geçmişe dönüş sahneleri nefretlik
@Forumdash naptı acaba gerilerde kaldı gibi