Fav10 Oscar Takımı 2017 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Zamanında yorum yapmaya üşendiğim birçok filme yorum yapacaktım daha, hemen oluşturmuşsun tabloyu. Enesler olarak bu durumdan şikayetçi olmalıyız. :A @MEnes
1 hafta daha süre var işte bizim gibi üşengeçler için, eksiklerinizi tamamlayın :A @MEnes

Tabloyu oluşturdum arkadaşlar. Şu ana kadarki durum bu şekilde. Gelecek hafta pazar gününe kadar devam ettirelim. Eksiklerimizi tamamlarız, en son izleyici katsayısını da hesaba katarak son halini paylaşırım.

ATTACH]
z0poVO.png

İçinde en az 3 yorum bulunan filmleri ve en az 3 filme yorum yapanları aldım. Eksik, hatalı bir şey varsa bildirirsiniz :)

@OzaN @Forumdash @destere @Çiğdem- @Aserat @mesmeso61 @MEnes @sokak sanati @berkann @Tolstoyevski @Sherlock @HeisenBerg

@Çiğdem- @sokak sanati
Eline sağlık. :D Aslında Darkest Hour'u da izlemiştim ama 45. dakikada bıraktığım için yorum yapmak istemedim. :A

Eline sağlık. :D Aslında Darkest Hour'u da izlemiştim ama 45. dakikada bıraktığım için yorum yapmak istemedim. :A
En iyi film adaylarını tamamla bari, Darkest ile Post'u izlememişsin bir tek birisinin yarısı gitmiş zaten bir şey kalmamış :A

Sen sessiz sedasız bütün filmleri izlemişsin o zaman ya :A

Biraz öyle oldu, uzun uzun yorumlar yaparım normalde ama bu sefer fırsat bulamadım. Aday olmayan filmlerden de çok izlediğim oldu. Dünden itibaren çoğu filmi yorumlamaya başladım, sırayla tamamlayacağım artık. :A

1 hafta daha süre var işte bizim gibi üşengeçler için, eksiklerinizi tamamlayın :A @MEnes
Ula ben listeden 2 3 film hariç hepsini izlemişim resmen. :A Bu sene hiç yorum yapmamışım resmen vaay be. Bu kadar üşengeç olacağımı hiç düşünmemiştim. :A Yorumları kısa kısa sıralayacağım bu hafta uzun uzun yapamam, yapacak bir şey yok. :A

Tabloyu oluşturdum arkadaşlar. Şu ana kadarki durum bu şekilde. Gelecek hafta pazar gününe kadar devam ettirelim. Eksiklerimizi tamamlarız, en son izleyici katsayısını da hesaba katarak son halini paylaşırım.

ATTACH]
z0poVO.png

İçinde en az 3 yorum bulunan filmleri ve en az 3 filme yorum yapanları aldım. Eksik, hatalı bir şey varsa bildirirsiniz :)

@OzaN @Forumdash @destere @Çiğdem- @Aserat @mesmeso61 @MEnes @sokak sanati @berkann @Tolstoyevski @Sherlock @HeisenBerg

@Çiğdem- @sokak sanati
Ellerine sağlık çokiyi olmuş :X Bu arada ben sizden 1 adet film fazlayım :A @Çiğdem- @destere

ATTACH]
z0poVO.png

@Çiğdem- @sokak sanati
Eline sağlık Kütük bey @MasacRE- :Z

@Forumdash Tonya filmini @destere ile benden bağımsız izlemiş :A :A :A

İyi film izlemişiz vlla :F

@Forumdash @destere

Tonyayı @Forumdash kendi kendine uydurmuş :F @destere ile biz birbirimize uyumluyuz 19 filmle :A :A :A
I, Tonya'ya bu sabah yorum yapmış @Forumdash size bir son dakika golü atmış :A
Ellerine sağlık çokiyi olmuş :X Bu arada ben sizden 1 adet film fazlayım :A @Çiğdem- @destere
tonyayı bende izlemeyi düşünüyordum bugün ama vazgeçip zamanımı black dizisine harcadım :)