1 hafta daha süre var işte bizim gibi üşengeçler için, eksiklerinizi tamamlayın @MEnes
İyi hadi bakalım Şu an 5 film izlemiş görünüyorsun, 15 olur mu o sayı?Ben her zaman yorum işini son haftaya bırakıyorum, bu hafta hepsini tamamlarım.
Eline sağlık. Aslında Darkest Hour'u da izlemiştim ama 45. dakikada bıraktığım için yorum yapmak istemedim.Tabloyu oluşturdum arkadaşlar. Şu ana kadarki durum bu şekilde. Gelecek hafta pazar gününe kadar devam ettirelim. Eksiklerimizi tamamlarız, en son izleyici katsayısını da hesaba katarak son halini paylaşırım.
İçinde en az 3 yorum bulunan filmleri ve en az 3 filme yorum yapanları aldım. Eksik, hatalı bir şey varsa bildirirsiniz
@OzaN @Forumdash @destere @Çiğdem- @Aserat @mesmeso61 @MEnes @sokak sanati @berkann @Tolstoyevski @Sherlock @HeisenBerg
@Çiğdem- @sokak sanati
En iyi film adaylarını tamamla bari, Darkest ile Post'u izlememişsin bir tek birisinin yarısı gitmiş zaten bir şey kalmamışEline sağlık. Aslında Darkest Hour'u da izlemiştim ama 45. dakikada bıraktığım için yorum yapmak istemedim.
İyi hadi bakalım Şu an 5 film izlemiş görünüyorsun, 15 olur mu o sayı?
Sen sessiz sedasız bütün filmleri izlemişsin o zaman ya15'i rahat bulur o sayı, izleyip yorum yapmadığım çok film var. Bu gece Shape of Water'ın, Baby Driver'ın falan yorumlarını yazacağım.
Sen sessiz sedasız bütün filmleri izlemişsin o zaman ya
Ula ben listeden 2 3 film hariç hepsini izlemişim resmen. Bu sene hiç yorum yapmamışım resmen vaay be. Bu kadar üşengeç olacağımı hiç düşünmemiştim. Yorumları kısa kısa sıralayacağım bu hafta uzun uzun yapamam, yapacak bir şey yok.1 hafta daha süre var işte bizim gibi üşengeçler için, eksiklerinizi tamamlayın @MEnes
Ellerine sağlık çokiyi olmuş Bu arada ben sizden 1 adet film fazlayım @Çiğdem- @destereTabloyu oluşturdum arkadaşlar. Şu ana kadarki durum bu şekilde. Gelecek hafta pazar gününe kadar devam ettirelim. Eksiklerimizi tamamlarız, en son izleyici katsayısını da hesaba katarak son halini paylaşırım.
İçinde en az 3 yorum bulunan filmleri ve en az 3 filme yorum yapanları aldım. Eksik, hatalı bir şey varsa bildirirsiniz
@OzaN @Forumdash @destere @Çiğdem- @Aserat @mesmeso61 @MEnes @sokak sanati @berkann @Tolstoyevski @Sherlock @HeisenBerg
@Çiğdem- @sokak sanati
I, Tonya'yı izleyerek farkını göstermişsin Ben de izlerim onu bu arada, onlar da izler herhalde yetişirler sana @Çiğdem- i de bir etiketleyemedik
Hiç içimden gelmiyordu izlemek ama pişman değilim izlettirdi bi şekildeI, Tonya'yı izleyerek farkını göstermişsin Ben de izlerim onu bu arada, onlar da izler herhalde yetişirler sana @Çiğdem- i de bir etiketleyemedik
Margot Robbie yeter izlemek içinHiç içimden gelmiyordu izlemek ama pişman değilim izlettirdi bi şekilde
La şimdi uyuyup 4'te uyanacam ama Digitürk'te her zaman çıkan kanal yok. Bu sene yine Digitürk yayınlıyor gözüküyor var mı bilgin, yoksa netten mi izliyorsun sen. Yatmadan istihbarat alıp öyle yatayım.Margot Robbie yeter izlemek için
Ama çirkindi Ona göre beklentini fazla yüksek tutma derimMargot Robbie yeter izlemek için
http://www.digiturk.com.tr/oscar2018-canli-izle Şuradan izliyorum ben Bein Movies Oscars yazıyor kanalın ismiLa şimdi uyuyup 4'te uyanacam ama Digitürk'te her zaman çıkan kanal yok. Bu sene yine Digitürk yayınlıyor gözüküyor var mı bilgin, yoksa netten mi izliyorsun sen. Yatmadan istihbarat alıp öyle yatayım.
Eline sağlık Kütük bey @MasacRE-Tabloyu oluşturdum arkadaşlar. Şu ana kadarki durum bu şekilde. Gelecek hafta pazar gününe kadar devam ettirelim. Eksiklerimizi tamamlarız, en son izleyici katsayısını da hesaba katarak son halini paylaşırım.
@Çiğdem- @sokak sanati
I, Tonya'ya bu sabah yorum yapmış @Forumdash size bir son dakika golü atmışEline sağlık Kütük bey @MasacRE-
@Forumdash Tonya filmini @destere ile benden bağımsız izlemiş
İyi film izlemişiz vlla
@Forumdash @destere
Tonyayı @Forumdash kendi kendine uydurmuş @destere ile biz birbirimize uyumluyuz 19 filmleI, Tonya'ya bu sabah yorum yapmış @Forumdash size bir son dakika golü atmış
Tonyayı @Forumdash kendi kendine uydurmuş @destere ile biz birbirimize uyumluyuz 19 filmle
I, Tonya'ya bu sabah yorum yapmış @Forumdash size bir son dakika golü atmış
tonyayı bende izlemeyi düşünüyordum bugün ama vazgeçip zamanımı black dizisine harcadım