I, Tonya iyi atak yaptı. Güncel tahminlerimde 8. sıraya alacağım. İlk 7 seninle aynı zaten sıralaması hariç. Onlardan birinin adaylık kaçırması büyük sürpriz olur.Neleri izledim?
Dunkirk, 3 Bilboards, Shape of Water, Call Me by Your Name, Lady Bird, Get Out, The Invisible Guest, Heartstone, 120 Bpm, The Square, The Killing of Sacred Deer, Good Time, Wind River, Happy End, mother!, Beach Rats,
Neleri izleyeceğim? (şimdilik)
Loveless, Coco, I-Tonya, The Florida Project, The Big Sick, In the Fade, Loving-Vincent, The Post, Darkest Hour, Stronger, Foxtrot, The Lego: Batman Movie (çok oldu ya sanki izleyemem bu kadar. d)
Kısaca tahminlerimi de yazayım.
Film:
1- 3 Bilboards: Bence favori.
2- Lady Bird: Neden bu kadar favori bilmiyorum ama kadınlar 2017'ye damgasını vurdu.
3- Get Out: Burada olmayı hak etmiyor ama işte burası Oscar. :/
4- Shape of Water:
5- Call Me by Your Name: Keşke Moonlight geçen sene almasaydı. <3
6- Dunkirk: Bu yılın savaş filmi temasını taşıyor. Beğenmesem de aday olmayı hak ediyor.
7- The Post: Kadro çok iyi ama bence film o kadar iyi çıkmayacak ve kadro avantajından aday olacak.
8- The Big Sick: Son iki filmden emin değilim. The Greatest Showman de sanki girebilirmiş gibi geliyor buraya nedense.
9- The Florida Project:
Yönetmen dalında Nolan, del Toro, McDonagh, Guadagnino aday olur. Kalan yeri de bence Gerwig dolduracak. Ödüle ise kim yakın bilemiyorum açıkçası. Get Out'un yönetmenini unutmuşum. Nolan ya da Guadagnino dışarı itilebilir gibi sanki.
Erkek oyuncu: Chalamet, Oldman, Hanks, Franco, Kaluyuya diyorum. Ama DDL aday olursa Hanks'in yerini eder. Burada Chalamet'i destekleyeceğim gözüm kapalı bir şekilde.
Kadın Oyuncu: McDormand, Hawkins, Ronan, Streep, Robbie. Ödülü McDormand'ın kaptıracağını sanmıyorum.
Son sıraya ne yazarsın? Ben The Big Sick'in adaylık alacağını düşünüyorum ya. İzlemedim ama hissediyorum.I, Tonya iyi atak yaptı. Güncel tahminlerimde 8. sıraya alacağım. İlk 7 seninle aynı zaten sıralaması hariç. Onlardan birinin adaylık kaçırması büyük sürpriz olur.
Greatest Showman keşke aday olsa, olabilir cidden ama PGA adaylığını kaçırması hoş olmadı. Extremely Loud, Incredible Close gibi son dakika sürprizi çok iyi olurdu.
The Florida Project yazacağım ama hiç emin değilim. The Big Sick 10. sırada olur. Belki 10 aday çıkar?Son sıraya ne yazarsın? Ben The Big Sick'in adaylık alacağını düşünüyorum ya. İzlemedim ama hissediyorum.
10 aday çıkacak kadar yoğun muydu ki sezon? Şu film adaylıklarına neden net bir sınır koymuyorlar ki?The Florida Project yazacağım ama hiç emin değilim. The Big Sick 10. sırada olur. Belki 10 aday çıkar?
Net 10 film yapmalılar bence şu anki sistem saçma baya.10 aday çıkacak kadar yoğun muydu ki sezon? Şu film adaylıklarına neden net bir sınır koymuyorlar ki?
Katılıyorum. Bu sanki biraz kalitesizlikmiş gibi geliyor ama kaç filmin aday olacağını da merak ettiriyorlar sonuçta.Net 10 film yapmalılar bence şu anki sistem saçma baya.
Ödüller bir sürü filme dağıldı. Güçler dengeli baya ama çıkarım yapmak zor. Mesela Foxcatcher, Carol 8 filmlik sezonlarda dışarıda kaldılar. Normalde ilk 5’lere girebilen çok film varsa 10 aday çıkabilir.
2010’da ve 2011’de çıkmış. O zamandan beri yok. Bu yıl oylar çok bölünecek ama bakalım sonuç ne olacak. Belki de öndeki 7 film büyük yüzdeyi alacak ve ilk kez 7 aday çıkacak. Bu da olası.Katılıyorum. Bu sanki biraz kalitesizlikmiş gibi geliyor ama kaç filmin aday olacağını da merak ettiriyorlar sonuçta.
Haklısın aslında. Yarışın hala net bir favorisi yok bu sene. O yüzden çok aday çıkabilir. Ama normalde 10 aday çıkıyor muydu ki ya? Hep 8-9 arası değişmiyor mu, 5 adaydan vazgeçildiğinden beri.
Yok görmemişim İyi bari yarın için bir film seç birlikte izleriz. Senin hogatıyı da cağir iki de bir fantezi olarak ortaya attiği afiş gerçek olsun@Forumdash bu sayfayı görmüşsündür sanırım
@Çiğdem- i etiketlememişse @OzaN ı şiddetle telin ederizYok görmemişim İyi bari yarın için bir film seç birlikte izleriz. Senin hogatıyı da cağir iki de bir fantezi olarak ortaya attiği afiş gerçek olsun
harbiden etikelememiş @OzaN hanı @Çiğdem- nerde
süpergirl yine iyidir bende bir ara bakmıştım ama @OzaN huysuz virgin izliyordu pardon huysuz değildide ismi cw deki dizi hangi virgindi ?Beni de etiketlememiş. CW izlediğimiz içindir ve kınıyorum Oysa kendisi Süpergirl izliyordu
Huysuz Virgin de izliyor Bizim dizilerin hepsi güzel Virgin kız hariç. Neyse ben çayın suyu kaynadı dizi de doldu. 1 saate sonra görüşürüz. @Çiğdem- aranızdan bir saatlik çekildimsüpergirl yine iyidir bende bir ara bakmıştım ama @OzaN huysuz virgin izliyordu pardon huysuz değildide ismi cw deki dizi hangi virgindi ?
tam kızın geleceği saat yine damlarsın öylede pis huyların varHuysuz Virgin de izliyor Bizim dizilerin hepsi güzel Virgin kız hariç. Neyse ben çayın suyu kaynadı dizi de doldu. 1 saate sonra görüşürüz. @Çiğdem- aranızdan bir saatlik çekildim
Oscar film etkinliği sen sevmezsin aslında Çok sıkıcı olabiliyor bazılar İzliceksen 3'lü koltuğun ortasındayımNeki bu Siz varsanız bakarız
Sen yerini bozma izleriz @destereOscar film etkinliği sen sevmezsin aslında Çok sıkıcı olabiliyor bazılar İzliceksen 3'lü koltuğun ortasındayım