Gerçi bugunkü söylediğin şeyden sonra senden iyice şüphe duydum. Çaya uyku hapı filan atarsınSen yerini bozma izleriz @destere
Gerçi bugunkü söylediğin şeyden sonra senden iyice şüphe duydum. Çaya uyku hapı filan atarsınSen yerini bozma izleriz @destere
Aaa ne dedim be suçu sana attım sadeceGerçi bugunkü söylediğin şeyden sonra senden iyice şüphe duydum. Çaya uyku hapı filan atarsın
İzlediğim CW dizisi yok.Beni de etiketlememiş. CW izlediğimiz içindir ve kınıyorum Oysa kendisi Süpergirl izliyordu
O filmle başlayabilirsin izlemeye, bak konusu da burada
Ooo banlanmişsin iyi olmuş İlahi adelet etiketlemezsen bizi döner dolaşir işte @Çiğdem-İzlediğim CW dizisi yok.
Geçtiğimiz yıllarda katılanları etiketledim. Sen genelde 2 Oscar filmi + 3 DC/Marvel filmi yapıp bıraktığından listeye girememişsin herhalde ama bu sefer farklılık yapsan güzel olur.
Hadi bu gece izleyelim bi film.
Yok Black Mirror izliyordum 2 gündür. @destere gifted diye bir film bulmuştu ama bilemedim neyle başlasam En sonunda en yuksek imdb yuksek olandan başlıcamO filmle başlayabilirsin izlemeye, bak konusu da burada
https://fav10.net/forum/threads/the-big-sick-film-yorumları.275104/
@Forumdash izledin mi sen?
benim dediğim filmi izleyelimOoo banlanmişsin iyi olmuş İlahi adelet etiketlemezsen bizi döner dolaşir işte @Çiğdem-
Yok Black Mirror izliyordum 2 gündür. @destere gifted diye bir film bulmuştu ama bilemedim neyle başlasam En sonunda en yuksek imdb yuksek olandan başlıcam
Bakayım izlediğim yerlerde düşmüş müdün sana karşı çok büyük bir hataya imza atmıştı @OzaN seni etiketlemeyip kendi ayağına kurşun sıktı adeta çok sinirlenip banladım onu hogatha , senin için yapmayacağım halt yok aşkımızın karşısında hiç bir engel bırakmayacağım
benim dediğim filmi izleyelim
altyazılı aradımda bulamadım bir yerde var o da dublajlıBakayım izlediğim yerlerde düşmüş mü
Burda varmiş. Moly playerını seç. O çalişiyordualtyazılı aradımda bulamadım bir yerde var o da dublajlı
Ooo banlanmişsin iyi olmuş İlahi adelet etiketlemezsen bizi döner dolaşir işte @Çiğdem-
Yok Black Mirror izliyordum 2 gündür. @destere gifted diye bir film bulmuştu ama bilemedim neyle başlasam En sonunda en yuksek imdb yuksek olandan başlıcam
Etkinliği @destere yürütsün o güzel filmler seçerdün sana karşı çok büyük bir hataya imza atmıştı @OzaN seni etiketlemeyip kendi ayağına kurşun sıktı adeta çok sinirlenip banladım onu hogatha , senin için yapmayacağım halt yok aşkımızın karşısında hiç bir engel bırakmayacağım
benim dediğim filmi izleyelim
Bizi sonradan etiketlesede kurtulamadı yanı önceden etiketlemedi için banladıkSeçtiği ilk filmden belli
Güzel süpürüz olduBizi sonradan etiketlesede kurtulamadı yanı önceden etiketlemedi için banladık
@destere