Forum başsızmı kalsın ayol admin yetkili birileri lazımdıneee @Yiğitt de mi Co oldu? Sıradaki kurbanNe zaman gider acaba?
Forum başsızmı kalsın ayol admin yetkili birileri lazımdıneee @Yiğitt de mi Co oldu? Sıradaki kurbanNe zaman gider acaba?
Benim başa ihtiyacım yokForum başsızmı kalsın ayol admin yetkili birileri lazımdı
Aaa yok cnm istediğin kadar ekliyorsun ilk aşamada sınır yokBenim başa ihtiyacım yokŞey bu yabancı dizi kategorisinde istediğimiz kadar dizi ekleyebiliyoruz dimi? 5 tane yazmaya gerek yok
İyi bariAaa yok cnm istediğin kadar ekliyorsun ilk aşamada sınır yok
Aaa zaten biraz uzayacak gibi millet yavaş hareket ediyor siz yapınca yaparım bendeİyi bariYarın son gun diyordun sen liste yaptın mı? Şimdi hazırlıyorum. Seninkine de söyle gelince yapsın lak lak yapıcana
gene benden kopya çekceksinizAaa zaten biraz uzayacak gibi millet yavaş hareket ediyor siz yapınca yaparım bende@destere nin yaptıklarına belki torpil geçeriz
harikaydı filmim bu filmi @Çiğdem- de izlemeli mutlaka açılışı tıfıl kızla yapıyoruzSeçtiği ilk filmden belli
banlanmayı haketti keşke tüm kötüleri banlayabilsek forumda
@Çiğdem- forumdashın mesajındaki burda yazan yeri tıkla ordan izle filmi ilk filmimiz bu biz izledik sen kaldın acele et ikinci filme geçeceğizBurda varmiş. Moly playerını seç. O çalişiyordu
Aaa zaten biraz uzayacak gibi millet yavaş hareket ediyor siz yapınca yaparım bende@destere nin yaptıklarına belki torpil geçeriz
korkmayın CW izleyenlerin bize kötü örnek olmasına müsade etmeyizgene benden kopya çekceksinizharam edicem en kızgın zamanımda
çöken yerlere rus kızları dolduracağım onlar ayakta tutar binayı
harikaydı filmim bu filmi @Çiğdem- de izlemeli mutlaka açılışı tıfıl kızla yapıyoruz
banlanmayı haketti keşke tüm kötüleri banlayabilsek forumdaşimdi @Harunnn60 da sıra onuda şutlasak işlem tamamdır
@Çiğdem- forumdashın mesajındaki burda yazan yeri tıkla ordan izle filmi ilk filmimiz bu biz izledik sen kaldın acele et ikinci filme geçeceğiz
korkmayın CW izleyenlerin bize kötü örnek olmasına müsade etmeyizyani sizden kopya çekmek gibi bir yanlışa sürüklenmem rahatlıkla listenizi yapın
çöken yerlere rus kızları dolduracağım onlar ayakta tutar binayı
Etkinlik iptal olmuştur Ozan yok film izlemeye gerek yok sanırımgene benden kopya çekceksinizharam edicem en kızgın zamanımda
Adam forumun sahibi biliyorsun dimiEtkinlik iptal olmuştur Ozan yok film izlemeye gerek yok sanırım
Burada altyazılı var ama scr olarak düşmüş. Görüntuye takıntılı değilsen idare ederli.Gençler Lady Bird'in Türkçe altyazısını bulan atabilir mi?
Etkinlik iptal olmuştur Ozan yok film izlemeye gerek yok sanırım
Gelir bir haftaya ya, iptal olmamıştır. İzlemeye başlayın/devam edin. Ben de hafta sonuna başlıyorum.Adam forumun sahibi biliyorsun dimiHani şuan bile banını acabilirKaldı ki uyarılar bölümünde bile adı yokKaç gün ban atmiş kendine?
Burada altyazılı var ama scr olarak düşmüş. Görüntuye takıntılı değilsen idare ederli.
Düşmesin banlandı diyeGelir bir haftaya ya, iptal olmamıştır. İzlemeye başlayın/devam edin. Ben de hafta sonuna başlıyorum.
Biz de yurutebiliriz. Yeter ki katılım olsunGelir bir haftaya ya, iptal olmamıştır. İzlemeye başlayın/devam edin. Ben de hafta sonuna başlıyorum.
İşlerim var, onları hallediyorum. Yarın da olabilir, genelde hafta sonuna yuvarlamayı seviyorum ondan dedim.Biz de yurutebiliriz. Yeter ki katılım olsunNiye bugun değil de haftasonu?
Tamam yarın bodoslama dalİşlerim var, onları hallediyorum. Yarın da olabilir, genelde hafta sonuna yuvarlamayı seviyorum ondan dedim.
Ben indirdim de yazı yok. Onu arıyorum.Gelir bir haftaya ya, iptal olmamıştır. İzlemeye başlayın/devam edin. Ben de hafta sonuna başlıyorum.
http://www.turkcealtyazi.org/sub/694990/lady-bird.htmlGençler Lady Bird'in Türkçe altyazısını bulan atabilir mi?
Neleri izledim?
Dunkirk, 3 Bilboards, Shape of Water, Call Me by Your Name, Lady Bird, Get Out, The Invisible Guest, Heartstone, 120 Bpm, The Square, The Killing of Sacred Deer, Good Time, Wind River, Happy End, mother!, Beach Rats,
Neleri izleyeceğim? (şimdilik)
Loveless, Coco, I-Tonya, The Florida Project, The Big Sick, In the Fade, Loving-Vincent, The Post, Darkest Hour, Stronger, Foxtrot, The Lego: Batman Movie (çok oldu ya sanki izleyemem bu kadar.d)
Kısaca tahminlerimi de yazayım.
Film:
1- 3 Bilboards: Bence favori.
2- Lady Bird: Neden bu kadar favori bilmiyorum ama kadınlar 2017'ye damgasını vurdu.
3- Get Out: Burada olmayı hak etmiyor ama işte burası Oscar. :/
4- Shape of Water:
5- Call Me by Your Name: Keşke Moonlight geçen sene almasaydı. <3
6- Dunkirk: Bu yılın savaş filmi temasını taşıyor. Beğenmesem de aday olmayı hak ediyor.
7- The Post: Kadro çok iyi ama bence film o kadar iyi çıkmayacak ve kadro avantajından aday olacak.
8- The Big Sick: Son iki filmden emin değilim. The Greatest Showman de sanki girebilirmiş gibi geliyor buraya nedense.
9- The Florida Project:
Yönetmen dalında Nolan, del Toro, McDonagh, Guadagnino aday olur. Kalan yeri de bence Gerwig dolduracak. Ödüle ise kim yakın bilemiyorum açıkçası. Get Out'un yönetmenini unutmuşum. Nolan ya da Guadagnino dışarı itilebilir gibi sanki.
Erkek oyuncu: Chalamet, Oldman, Hanks, Franco, Kaluyuya diyorum. Ama DDL aday olursa Hanks'in yerini eder. Burada Chalamet'i destekleyeceğim gözüm kapalı bir şekilde.
Kadın Oyuncu: McDormand, Hawkins, Ronan, Streep, Robbie. Ödülü McDormand'ın kaptıracağını sanmıyorum.
Gelir bir haftaya ya, iptal olmamıştır. İzlemeye başlayın/devam edin. Ben de hafta sonuna başlıyorum.
Kaçmaya bahane arıyorum benAdam forumun sahibi biliyorsun dimiHani şuan bile banını acabilirKaldı ki uyarılar bölümünde bile adı yokKaç gün ban atmiş kendine?
Burada altyazılı var ama scr olarak düşmüş. Görüntuye takıntılı değilsen idare ederli.
ben varken kaçma ihtimalin sıfırKaçmaya bahane arıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?