Veliahtımı buldum sonunda, gayet süper konu olmuş. Bundan sonra @MasacRE- ile devam ederiz.Eline ve emeğine sağlık. Bu sene @OzaN sana devretti bu işi, seneye kendisi hazırlar mı acaba?
15 filmi görür müsün diyordun 21 filmi yorumlamışım, demiştim izleyip yorumunu yapmadığım sürüyle film var diye. Coco'nun birinci olmasına sevindim, gerçekten muhteşem filmdi. Baby Driver'ın da üst sıralarda yer alıyor olması sevindirdi. Forum olarak kaliteden anlıyoruz.
Neyse bu sene pilot uygulama olsun. Seneye düzenli ve daha kalabalık ekiple izleyelim haftasonlarıMalesef sizin adınıza üzgünüz .A
Evet ben 27 Aralık 20017'de yorum yapmişim. IT konusu 7 ocakta açılmış @Çiğdem- @MasacRE- https://fav10.net/forum/threads/en-son-İzlediğiniz-film.116139/page-212#post-3233139
En son izlenen filmlere bakmamıştım zaten de Sherlock'un Mother puanını eklemeyi unutmuşuz Neyse ekledim ikisini de, Çiğdem'i de geriye attık böyleceSizin ne dediğinizin önemi yok Kütük bey ne diyorsa o @MasacRE-
En son izlenen filmlere bakmamıştım zaten de Sherlock'un Mother puanını eklemeyi unutmuşuz Neyse ekledim ikisini de, Çiğdem'i de geriye attık böylece
En son izlenen filmlere bakmamıştım zaten de Sherlock'un Mother puanını eklemeyi unutmuşuz Neyse ekledim ikisini de, Çiğdem'i de geriye attık böylece
Olur yaparız da film yorum konuları sizde yalnız, onlar bu seneki gibi son ana kalmasa iyi olur @Sherlock @mesmeso61 siz de destek verirsiniz konulara, film bölümünden siz sorumluydunuz sanırımVeliahtımı buldum sonunda, gayet süper konu olmuş. Bundan sonra @MasacRE- ile devam ederiz.
Olur yaparız da film yorum konuları sizde yalnız, onlar bu seneki gibi son ana kalmasa iyi olur @Sherlock @mesmeso61 siz de destek verirsiniz konulara, film bölümünden siz sorumluydunuz sanırım
Bir de 2018 etiketi getirirsen iyi olur Ozan
Yorumlama değil de konu açmaktan bahsediyorum Bu sene baya geç açıldı konular iyi olmadı, hafta hafta iyi filmler vizyona girdikçe konuları açılsa güzel olur22 film yorumlamışım, önümüzdeki sene bir aksilik olmazsa etkinliğe dahil olacak tüm filmleri yorumlamayı düşünüyorum. Desteklerimiz seninle yani.
Yorumlama değil de konu açmaktan bahsediyorum Bu sene baya geç açıldı konular iyi olmadı, hafta hafta iyi filmler vizyona girdikçe konuları açılsa güzel olur
Biliyorum da ben Youtube sayfasını izlemeyi bıraktım Geekyapar'ın. Bir tek yazıları okuyorum siteden. Kendi film listem ve önceliklerim var, onlara girişeceğim için problem yok. İzleyecek film, dizi, anime bol bol mevcut.Beni kullanıp kullanıp bir köşeye atacaksınız demek ha @Forumdash da Wonder Woman izlememiş, daha doğrusu önceden izlemiş ama yorum yapmadığı için listeye giremedi
İlk filmini ben de izlemiştim. Geekyapar'da sinema günlükleri var biliyorsundur. Oradan görüp izlemiştim, sonra Equilibirum'u izledim gerisi kaldı Oscar da bittiğine göre onlardan devam edeyim diyorum güzel filmler seçiyorlar orada
Three Billboards'un yanına Dunkirk'ü de sokardık da aslında bu Çiğdemler verdikleri berbat puanlarla batırdılar ortalığı o yüzden aşağı gitti güzelim film
Evet biliyoruz senin o doldurup doldurup hiçbirini izleyemediğin dizi listelerini Westworld ne oldu Westworld ondan haber verBiliyorum da ben Youtube sayfasını izlemeyi bıraktım Geekyapar'ın. Bir tek yazıları okuyorum siteden. Kendi film listem ve önceliklerim var, onlara girişeceğim için problem yok. İzleyecek film, dizi, anime bol bol mevcut.
Dunkirk'ü harcadılar üstadım yazık ettiler. Ama forumda yavaştan kültürlenme ve kaliteye dönüş var. Bunu and olsun ki arttıracağız.
Daha duruyor ne olsun. Oscar filmleri çok meşgul etti. Üstüne 148 bölümlük bir animeye başladım 121. bölümündeyim. Ondan da vakit kalmadı hiç bir şeye. Dizilerde Shameless'ın 4 bölümü duruyor, Vikings'in ara sezon finali bölümü falan duruyor düşün. Araya La Casa'yı sıkıştırdım o da çevrem zorladı.Evet biliyoruz senin o doldurup doldurup hiçbirini izleyemediğin dizi listelerini Westworld ne oldu Westworld ondan haber ver