Evet biliyoruz senin o doldurup doldurup hiçbirini izleyemediğin dizi listelerini Westworld ne oldu Westworld ondan haber ver
Adaşım olarak acilen Westworld'ü izlemelisin. @MEnes
Evet biliyoruz senin o doldurup doldurup hiçbirini izleyemediğin dizi listelerini Westworld ne oldu Westworld ondan haber ver
Yeni sezona kadar yetişirim belki hayırlısı be.Adaşım olarak acilen Westworld'ü izlemelisin. @MEnes
Ben bile senden önce izledim, entelliğinden utan.))Yeni sezona kadar yetişirim belki hayırlısı be.
Normalde güncel izliyordum. Çoğu diziye yapmadığım şeyi yapıp 4 bölüm izleyip yarıda bıraktım. Üstünden 2 yıl geçmiş düşün hala dönüp tekrar başlayamadım. Araya neleeer neler girmiş ki dizilere dönemedim. Çok dizi var izleyecek, bu ay sonuna doğru dizilere dalacağım listemdeki bazı filmleri izledikten sonra.Ben bile senden önce izledim, entelliğinden utan.))
Yeni sezona kadar yetişirim belki hayırlısı be.
İzleyeceğim, yetişeceğim yeni sezona, umuyorum yetişirim. Kısmet.Dört bölüm izlemişsin, tam dizinin açılacağı bölümlerde bırakmışsın. Yazıklar olsun.
İzleyeceğim, yetişeceğim yeni sezona, umuyorum yetişirim. Kısmet.
Ozan ayarlamayacak mı
Sende izlersin @Maskeli Fedai
Geçen yıl @MasacRE- @Forumdash destere falan her gün düzenli izliyorduk hem dizi bulma durumuda kalmıyor güzel oluyorduSenin film sevdan nereden tuttu.
Sen boş durma o zaman, hazırlaOzan açmaz konuları, yatar bu iş ben diyeyim size
Sen ne işe yarıyorsunSen boş durma o zaman, hazırla
Kütük kardeşim bunlara liste miste ayarlama da kalsınlar ortadaOzan açmaz konuları, yatar bu iş ben diyeyim size