Evet biliyoruz senin o doldurup doldurup hiçbirini izleyemediğin dizi listeleriniWestworld ne oldu Westworld ondan haber ver
![]()
Adaşım olarak acilen Westworld'ü izlemelisin.
Evet biliyoruz senin o doldurup doldurup hiçbirini izleyemediğin dizi listeleriniWestworld ne oldu Westworld ondan haber ver
![]()
Yeni sezona kadar yetişirim belki hayırlısı be.Adaşım olarak acilen Westworld'ü izlemelisin.@MEnes
Ben bile senden önce izledim, entelliğinden utan.))Yeni sezona kadar yetişirim belki hayırlısı be.![]()
Normalde güncel izliyordum. Çoğu diziye yapmadığım şeyi yapıp 4 bölüm izleyip yarıda bıraktım. Üstünden 2 yıl geçmiş düşün hala dönüp tekrar başlayamadım. Araya neleeer neler girmiş ki dizilere dönemedim.Ben bile senden önce izledim, entelliğinden utan.))
Yeni sezona kadar yetişirim belki hayırlısı be.![]()
İzleyeceğim, yetişeceğim yeni sezona, umuyorum yetişirim.Dört bölüm izlemişsin, tam dizinin açılacağı bölümlerde bırakmışsın. Yazıklar olsun.![]()
İzleyeceğim, yetişeceğim yeni sezona, umuyorum yetişirim.Kısmet.
![]()
Ozan ayarlamayacak mı
Sende izlersin @Maskeli Fedai
Senin film sevdan nereden tuttu.
Geçen yıl @MasacRE- @Forumdash destere falan her gün düzenli izliyorduk hem dizi bulma durumuda kalmıyor güzel oluyorduSenin film sevdan nereden tuttu.![]()
Sen boş durma o zaman, hazırlaOzan açmaz konuları, yatar bu iş ben diyeyim size![]()
Sen ne işe yarıyorsunSen boş durma o zaman, hazırla![]()
Kütük kardeşim bunlara liste miste ayarlama da kalsınlar ortadaOzan açmaz konuları, yatar bu iş ben diyeyim size![]()