Kütük kardeşim bunlara liste miste ayarlama da kalsınlar ortada
CEO'yum
Sen boş durma o zaman, hazırla
@MasacRE- Hakim oscara o açsın evet yardımcısıda @mesmeso61 olsunOzan açmaz konuları, yatar bu iş ben diyeyim size
Kütük kardeşim bunlara liste miste ayarlama da kalsınlar ortada
CEO'yum
Sen boş durma o zaman, hazırla
@MasacRE- Hakim oscara o açsın evet yardımcısıda @mesmeso61 olsunOzan açmaz konuları, yatar bu iş ben diyeyim size
Oscar etkinliği olmazsa olmazlarım arasında değil hani @Maskeli Fedai Sadece forum canlasın azcık eğlenelim diye@MasacRE- Hakim oscara o açsın evet yardımcısıda @mesmeso61 olsun
Bende bayılmıyorum burada amaç sizle birşeyler izlemek Kurtarıcı @Sherlock dönmüş şimdi o açar filmleri @MasacRE- @Harunnn60Oscar etkinliği olmazsa olmazlarım arasında değil hani @Maskeli Fedai Sadece forum canlasın azcık eğlenelim diye
Bende bayılmıyorum burada amaç sizle birşeyler izlemek Kurtarıcı @Sherlock dönmüş şimdi o açar filmleri @MasacRE- @Harunnn60
Helal olsun aranan kan bulundu.Dönmemdeki en temel amaç Oscar Etkinliği zaten. @MasacRE- bey tablo oluştursun, ben konuları açarım.
Helal olsun aranan kan bulundu.
Ben de destek vermeye çalışırım ama anca film izleyip blogda yazacak kadar vakit bulabiliyorum. İş hayatı zor.
Bu konuda sorun yaşadığınızı ve birini aradığınızı hissettim ve geri döndüm.
Sen yorum yapsan bile olur, bu etkinlikte senin yorumların olmazsa olmaz.
Helal olsun aranan kan bulundu.
Ben de destek vermeye çalışırım ama anca film izleyip blogda yazacak kadar vakit bulabiliyorum. İş hayatı zor.
Ooo süper ozaman tam zamanında yetiştin Superman gibi @MasacRE- @Harunnn60 @Maskeli Fedai @ForumdashDönmemdeki en temel amaç Oscar Etkinliği zaten. @MasacRE- bey tablo oluştursun, ben konuları açarım.
Ooo süper ozaman tam zamanında yetiştin Superman gibi @MasacRE- @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Forumdash
Gerçi şimdide biz izlemiyormuşuz
Aaa onu izliyorum ilk kez Kıvanç dizisi bakıyorum Ezeli saymazsakHer zaman tam zamanında olmam gereken yerde olurum. 😎 Yokluğumda Çarpışma’yı gömenler olduğunu hissettim, hemen geldim.
Dönmemdeki en temel amaç Oscar Etkinliği zaten. @MasacRE- bey tablo oluştursun, ben konuları açarım.
Aaa onu izliyorum ilk kez Kıvanç dizisi bakıyorum Ezeli saymazsak
Hemen konuları açmaya başlamışsın iyi kısa sürede hazır hale gelir @Forumdash @dreamy @Forumdash @Harunnn60
Hem konu açmada @Yiğitt ve @serhatt ı geçmenede yardımcı olur
yerimi ona bırakırım işte, yoruldum artıkAaa onu izliyorum ilk kez Kıvanç dizisi bakıyorum Ezeli saymazsak
Hemen konuları açmaya başlamışsın iyi kısa sürede hazır hale gelir @Forumdash @dreamy @Forumdash @Harunnn60
Hem konu açmada @Yiğitt ve @serhatt ı geçmenede yardımcı olur
Geberde @xemrexxx in benim için ayırdığı fıstıklı helvayı yiyelim artık sincaplar fıstıklı helva severyerimi ona bırakırım işte, yoruldum artık
Ne zaman başlamıstık biz buna geçen yıl gerçi mart da bitirmişiz ozaman daha vardır sanırımOzan’ın blogundaki sıralamasıyla açmaya başladım, onların yanında da vizyon filmlerinden Spider-Man’in falan konusunu da açtım. Sıradan izleriz etkinlik başlayınca.
zehir zıkkım ye çok ararsın sen beniGeberde @xemrexxx in benim için ayırdığı fıstıklı helvayı yiyelim artık sincaplar fıstıklı helva sever
Ne zaman başlamıstık biz buna geçen yıl gerçi mart da bitirmişiz ozaman daha vardır sanırım
Film konuları olunca oradan seçmek güzel oluyor hem şu @destere de hortlar ozamana kadar inş @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE-
Aaa biz ekibe uyarak izliyorduk sende uyacan öyle tek basına 4-5 yokGeçen sene son ana bırakmıştık izlemeyi, o yüzden öyle geç bitmişti. Ben bir günde dört film falan izlediğimi hatırlıyorum. Bu sene öyle sona kalmasın, güzel güzel vaktinde izleyelim.