Queen zirvede canım, Eurovision'u saymıyorum ben.liste daima bulunmayan yeni diyecegimiz isimler olarak @dreamy @TenTen @Gerekli24 @RüzgarGülü ve @Doğan 'i tebrik ederim.
@Bully Semicenk'ten iyi ekmek yemissin
@xemrexxx uzun bir aradan sonra bir cok mesaj ile varlik göstermis
@serhatt burun farki ile cok konusulan konunun gerisinde kalmis. Büyük basari. Senide tebrik ederim![]()
Severim Semicenk kardeşimi zaten, sağolsunliste daima bulunmayan yeni diyecegimiz isimler olarak @dreamy @TenTen @Gerekli24 @RüzgarGülü ve @Doğan 'i tebrik ederim.
@serhatt burun farki ile cok konusulan konunun gerisinde kalmis. Büyük basari. Senide tebrik ederim![]()
Forumda antisi cok, Aleyna baba gibi olmayinca olmuyorSeverim Semicenk kardeşimi zaten, sağolsun
@MasacRE haini engelledi çeyreğe çıkmasını. Seneye inşallah.
Aleyna yarıdan, Semicenk de çeyrekten öteye gidemedi. Olsun gönüllerin şampiyonu onlarForumda antisi cok, Aleyna baba gibi olmayinca olmuyor
iyi ki Duman'in koti mi kuti mi ne sarkisini almamissin![]()
Forumda antisi cok, Aleyna baba gibi olmayinca olmuyor
Kufi şarkısı dillerde zaten almasanız da. Her konserinde ilk istek ve full performansAleyna yarıdan, Semicenk de çeyrekten öteye gidemedi. Olsun gönüllerin şampiyonu onlar
Kuki şarkısını almadım iyi ki aynenOh olsun kendisine
![]()
Sen önerseydin ya şarkıyı, eklerdik listeyeKufi şarkısı dillerde zaten almasanız da. Her konserinde ilk istek ve full performans![]()
![]()
mevzumus baskaydi aslindaKufi şarkısı dillerde zaten almasanız da. Her konserinde ilk istek ve full performans![]()
![]()
Konuyu okumamıştım ben listeyi sen yaptın zannettim sadece Zeynep Bastık şarkısına bakmıştım o 2024 değil diye düşünmüştüm 2024 müş başka şarkıya bakmamıştım bileSen önerseydin ya şarkıyı, eklerdik listeye![]()
tamam o zaman kuki felan deyincemevzumus baskaydi aslindasarkiya lafimiz yok, Masacre'nin Semicenk antiligi nedeni ile yazdim bu mesaji
![]()
Listeyi ben yaptım da dipnot da düştüm gözden kaçan şarkılar olabilir listeyi inceleyip önerilerle gelebilirsiniz diyeKonuyu okumamıştım ben listeyi sen yaptın zannettim sadece Zeynep Bastık şarkısına bakmıştım o 2024 değil diye düşünmüştüm 2024 müş başka şarkıya bakmamıştım bile
tamam o zaman kuki felan deyince![]()
Son zamanlarda ABC1 grubunda dikkat çekmeye başladımliste daima bulunmayan yeni diyecegimiz isimler olarak @dreamy @TenTen @Gerekli24 @RüzgarGülü ve @Doğan 'i tebrik ederim.
seyircilerimiz bonkör o konudaSon zamanlarda ABC1 grubunda dikkat çekmeye başladım![]()
Totalden yana hiç yüzümüz gülmüyor AB listeye girmesek de alıyor bir şeylerseyircilerimiz bonkör o konuda
senin konular ciddi olunca Ab grubunda cok varlik gösteremiyor![]()
saol tskler 40 yılda bir burdayımliste daima bulunmayan yeni diyecegimiz isimler olarak @dreamy @TenTen @Gerekli24 @RüzgarGülü ve @Doğan 'i tebrik ederim.
Severim Semicenk kardeşimi zaten, sağolsun
@MasacRE haini engelledi çeyreğe çıkmasını. Seneye inşallah.
Oh olsun. Ne de güzel şutladım o leş herifi. Ellerime sağlıkForumda antisi cok, Aleyna baba gibi olmayinca olmuyor