2024 Çeyrek Final | Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden vs Simge - Önümüz Yaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
127,990
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde çeyrek finale gelmiş bulunmaktayız.

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?
Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden

Simge - Önümüz Yaz
@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss.. , @Crazy Recep

Simge - Önümüz Yaz

Buraya kadarmis...

Bengü

• Olmamış
Reactions: xdragxx
Simge'ye oy vermeyip vermeyip "kraliçe" demesi olmuyor sanki Dosi Hanım'ın :A
Basit turlarda verdi verdi finaller gelir gelmez rakibine oyu verdi :A
Bir de hani zorlandım falan da değil ha normalde böyle şeylerde 1-2 gün bekler yalandan da olsa bu sefer anketin başında verdi oyu
------

Final turu görmeli en azindan dedim. Ayrica rakibi Lan olsaydi gözüm kapali oylayacaktim :(
@xdragxx sinir bozucudan olmamisa level atladi...
Bu hareket olmamış bir hareketti bence.

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: Dosi and Bully
Final turu görmeli en azindan dedim. Ayrica rakibi Lan olsaydi gözüm kapali oylayacaktim :(
@xdragxx sinir bozucudan olmamisa level atladi...
Mesele sevmediğin Lan'ın karşısında oy vermek değil, sevdiğin bir şarkının karşısında oy vermek :A

Sen Simge'yi en kritik turlarda hep harcadın harcıyorsun, gerçekten kraliçe deme artık bir daha daha :A

• Beğendim
  • Olmamış
Reactions: Dosi and xdragxx
Bir de hani zorlandım falan da değil ha normalde böyle şeylerde 1-2 gün bekler yalandan da olsa bu sefer anketin başında verdi oyu
------

diger konuyada sicrayip atmissin olmamis.
ayrica ne demek yalandan beklerdi vs..
yorumum yok!

• Sinir Bozucu
------

Bu arada önceki turlardan birinde de Simge'ye oy vermedi :A

Bizi derinden yaraladı...

• İlginç
diger konuyada sicrayip atmissin olmamis.
ayrica ne demek yalandan beklerdi vs..
yorumum yok!
Zorlandığın bir anket olduğu zaman 1-2 gün bekliyorsun oyun belli olsa da yalan mı? Bir ortamı kesiyorsun millet ne yapıyor diye bu sefer hiç zorlanmamışsın demek ki :A
------

Hangi turda vermedi ben buraya kadar hep Simge dedi sanıyordum

• Güldürdün
  • Okudum
Reactions: Bully and Dosi

kararsiz kaldigimda kesin tur atlayacagini bildigim isimleri oylamayip daha zayif olan ama sevdigim secenekleri oylamak cogunlukta yaptigim bir durum.
Renklensin sarkisinida ayni sebepten oylayamamistim.

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Bully
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...