2024 Çeyrek Final | Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden vs Simge - Önümüz Yaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mosi yine algı peşinde ya

Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden tabii ki…

Mosi yine algı peşinde ya
neyin algisi?
anketin akibeti hakkinda en ufak bir bilgi yok, kimin önde oldugu hakkindada bilgi yok. sen sonucu biliyorsun diye oylamayan insanlarin bildigi anlamina gelmiyor. ayrica esitlik durumu oldugu an bunun icin ek etiketler yapilir.

neyin algisi?
anketin akibeti hakkinda en ufak bir bilgi yok, kimin önde oldugu hakkindada bilgi yok. sen sonucu biliyorsun diye oylamayan insanlarin bildigi anlamina gelmiyor. ayrica esitlik durumu oldugu an bunun icin ek etiketler yapilir.
Yok masacre oyu belli falan diyerek yani

ee yani? öyle dedigim icin oy degisimi mi olacak? ayrica kime oy verecegini yazmamisim.
Bully'nin dedigi gibi onun kafasinda baska isimler var
Yahu manifestliyorsun dedik bir şey demedik. Sen kesin vereceği kişi diyorsun Bully yoo diyor mesela

Yahu manifestliyorsun dedik bir şey demedik. Sen kesin vereceği kişi diyorsun Bully yoo diyor mesela
biz kendisi ile her ankette bu tarz yorumlar yaptik. Fanatiklik damarin kabardigi icin yine olayi baska yere cekiyorsun

eger umuttanyel aktif olursa kesin oylamada bulunur.
MasacRE fredbalotellifanny ve BARON疼痛 'un oylamasi anketti sekillendirecektir.
yarina esitlik olasiligi olmasi durumunda bu isimleri etiket edersin oylamanin son saatlerine yaklasirken @Bully

• Beğendim
Reactions: Bully
eger umuttanyel aktif olursa kesin oylamada bulunur.
MasacRE fredbalotellifanny ve BARON疼痛 'un oylamasi anketti sekillendirecektir.
yarina esitlik olasiligi olmasi durumunda bu isimleri etiket edersin oylamanin son saatlerine yaklasirken @Bully
Aynen, bu isimler aklımda. Peşlerine düşerim :A Resmi tatilim zaten bir de :A

Alemdar da foruma girdiğinde oylar inşallah :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen, bu isimler aklımda. Peşlerine düşerim :A Resmi tatilim zaten bir de :A

Alemdar da foruma girdiğinde oylar inşallah :A
Alemdar da mi oylamadi :A yani yarin kesin aktif olmali zaten fakat cok güven vermiyor :A
tamamdir o zaman etiketlemeler yapmiyoruz. sadece esitlik olursa yapariz.
anket bittiginde yolda olurum veya eve yeni gelmis olacagim. Bakalim yeni eslesmeler nasil olacak :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Alemdar da mi oylamadi :A yani yarin kesin aktif olmali zaten fakat cok güven vermiyor :A
tamamdir o zaman etiketlemeler yapmiyoruz. sadece esitlik olursa yapariz.
anket bittiginde yolda olurum veya eve yeni gelmis olacagim. Bakalim yeni eslesmeler nasil olacak :A
Yarın inşallah aktif olur :A

Eşitlik olursa etiket yaparız tamam :A Süre bittiğinde eşitlik varsa artık birkaç saat uzatırız süreyi :A

Kurayı geç çekerim, merak et bakalım eşleşmeleri :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Oylamada son saatler, oy kullanmak isteyenleri bekleriz.

Benim için yarışma burda bitmiştir mlsf

Sana yıldızları ödediğimden güzel şarkıymış. Burada görmeden önce bunu da dinlememiştim. İki turdur dinledim sardı. Simge'ye oy vermek niyetiyle konuya girip şarkıları tekrar dinleyince fikrimi değiştirdim :A

Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Sana yıldızları ödediğimden güzel şarkıymış. Burada görmeden önce bunu da dinlememiştim. İki turdur dinledim sardı. Simge'ye oy vermek niyetiyle konuya girip şarkıları tekrar dinleyince fikrimi değiştirdim :A

Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden

Dün aklımdan geçmişti acaba bu şarkıya hakim mi diye. Daha önce ikimiz bir başka şarkıdada böyle olmuştuk. Ben bir ara çok radyo dinliyordum. Orda sürekli duyardım ama eski şarkı sanıyordum. Forumda konusu açılınca anlamıştım. Senin oya baktım oylamamışsın önceki tur :A
Cidden çok güzel şarkı. Zorlanarak ilerliyordu ama önceki tur rahat geçti. Bundan dolayı acaba bu tur bir sürpriz yapabilir mi dedim.
Senin oyun ile tur atlayacak ismin tur atlayacağından bahsetmiştim.
Bakalım sonuçlar ne olacak.

• Olmamış
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...