neyin algisi?Mosi yine algı peşinde ya
Yok masacre oyu belli falan diyerek yanineyin algisi?
anketin akibeti hakkinda en ufak bir bilgi yok, kimin önde oldugu hakkindada bilgi yok. sen sonucu biliyorsun diye oylamayan insanlarin bildigi anlamina gelmiyor. ayrica esitlik durumu oldugu an bunun icin ek etiketler yapilir.
ee yani? öyle dedigim icin oy degisimi mi olacak? ayrica kime oy verecegini yazmamisim.Yok masacre oyu belli falan diyerek yani
Yahu manifestliyorsun dedik bir şey demedik. Sen kesin vereceği kişi diyorsun Bully yoo diyor meselaee yani? öyle dedigim icin oy degisimi mi olacak? ayrica kime oy verecegini yazmamisim.
Bully'nin dedigi gibi onun kafasinda baska isimler var
biz kendisi ile her ankette bu tarz yorumlar yaptik. Fanatiklik damarin kabardigi icin yine olayi baska yere cekiyorsunYahu manifestliyorsun dedik bir şey demedik. Sen kesin vereceği kişi diyorsun Bully yoo diyor mesela
Sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun ki neysebiz kendisi ile her ankette bu tarz yorumlar yaptik. Fanatiklik damarin kabardigi icin yine olayi baska yere cekiyorsun
Aynen, bu isimler aklımda. Peşlerine düşerimeger umuttanyel aktif olursa kesin oylamada bulunur.
MasacRE fredbalotellifanny ve BARON疼痛 'un oylamasi anketti sekillendirecektir.
yarina esitlik olasiligi olmasi durumunda bu isimleri etiket edersin oylamanin son saatlerine yaklasirken @Bully
Alemdar da mi oylamadiAynen, bu isimler aklımda. Peşlerine düşerimResmi tatilim zaten bir de
Alemdar da foruma girdiğinde oylar inşallah![]()
Yarın inşallah aktif olurAlemdar da mi oylamadiyani yarin kesin aktif olmali zaten fakat cok güven vermiyor
tamamdir o zaman etiketlemeler yapmiyoruz. sadece esitlik olursa yapariz.
anket bittiginde yolda olurum veya eve yeni gelmis olacagim. Bakalim yeni eslesmeler nasil olacak![]()
Sana yıldızları ödediğimden güzel şarkıymış. Burada görmeden önce bunu da dinlememiştim. İki turdur dinledim sardı. Simge'ye oy vermek niyetiyle konuya girip şarkıları tekrar dinleyince fikrimi değiştirdim
Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden