2024 Çeyrek Final | Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden vs Simge - Önümüz Yaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kararsiz kaldigimda kesin tur atlayacagini bildigim isimleri oylamayip daha zayif olan ama sevdigim secenekleri oylamak cogunlukta yaptigim bir durum.
Renklensin sarkisinida ayni sebepten oylayamamistim.
Ya bıraaaak Allah aşkına saf gibi inanmıştım bir de sana kraliçe diyor bir de yaaaa :A Yarı final turlarında ilk senin oy vermeni bekleyeceğimsss

Zorlandığın bir anket olduğu zaman 1-2 gün bekliyorsun oyun belli olsa da yalan mı? Bir ortamı kesiyorsun millet ne yapıyor diye bu sefer hiç zorlanmamışsın demek ki :A
------

Hangi turda vermedi ben buraya kadar hep Simge dedi sanıyordum

kararsiz kaldigimda kesin tur atlayacagini bildigim isimleri oylamayip daha zayif olan ama sevdigim secenekleri oylamak cogunlukta yaptigim bir durum.
Renklensin sarkisinida ayni sebepten oylayamamistim.

Burada oylamamıştı...

• İlginç
Reactions: xdragxx

Burada oylamamıştı...
eee yani? Oyladigim 4 sarkida sevdigim sarkilar. Dogru karar vermisim. Belki bir ihtimal Semicenk'i oylamayabilirdim, 4. isim olabilirdi ama Semicenk antilerinden dolayi es gecmek istemedim.
------

Karşıdakine oy atacam :A Simgemi yersen ben de senin favorilerini yemek için adım atacağımss
bu mantikta devam et sen. Ben oy verip aciklamam sende yerinde sayarsin :A Lan karsisinda kim olsa oylayacagim. Sende Lan'i oyla, iste o zaman istedigin olmus olur :A
yalniz son 2 sene favorim ilk tur belliydi ama bu sezon öyle belirgin isimler yoktu.
Bengü'nün sarkisinin buraya kadar gelmeside sürpriz oldu benim icin.
benim favorim buydu

eee yani? Oyladigim 4 sarkida sevdigim sarkilar. Dogru karar vermisim. Belki bir ihtimal Semicenk'i oylamayabilirdim, 4. isim olabilirdi ama Semicenk antilerinden dolayi es gecmek istemedim.
Denk veya daha güçlü rakipler geldiğinde Simge'yi hemen harcıyorsun işte, harcadığın birine de kraliçe dememelisin :A "Kraliçe" diyeceksen her daim tam destek vermen gerekir :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Denk veya daha güçlü rakipler geldiğinde Simge'yi hemen harcıyorsun işte, harcadığın birine de kraliçe dememelisin :A "Kraliçe" diyeceksen her daim tam destek vermen gerekir :A
Anlamıyor ki evet işte sen kraliçe dediğin zaman biz de sanıyoruz ki bu kızın favorisi bu.

• Beğendim
Reactions: Bully
------

bu mantikta devam et sen. Ben oy verip aciklamam sende yerinde sayarsin :A Lan karsisinda kim olsa oylayacagim. Sende Lan'i oyla, iste o zaman istedigin olmus olur :A
yalniz son 2 sene favorim ilk tur belliydi ama bu sezon öyle belirgin isimler yoktu.
Bengü'nün sarkisinin buraya kadar gelmeside sürpriz oldu benim icin.
benim favorim buydu
Allahım favoriye bak neyse günlük sinir kotam doldu...

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
en rekabetli anket burasi, beklendigi gibi. Tablo su anki gibi olur isin sonunda. bakalim bir sürpriz olacak mi
Evet, beklendiği gibi oldu. Birkaç oy daha gelebilir, bence iki tarafın da şansı eşit. Sürpriz oylarla her an her şey olabilir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...