Hepsini Bir Kerede Olsa İşittiniz Değil Mi :)

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,941
Puanı
1,060
1747169766203.png

Yakın zamanda Anneler gününü geride bıraktık...

Bir kez daha herkesin anneler gününü kutlarım,anne adaylarının bu duyguyu tatmalarını isterim,annesini yitirmiş olanlarada rahmet dilerim.

Size Anneler Has Bazı Cümleleri Yazacağım...

Artık sizde eklemek istedikleriniz varsa konu altına eklersiniz.

NEREYE KOYDUYSAN ORDADIR

BEN BİLMEM ,BABANA SOR.

AYAĞINA ÇORAP GİY.

KAPIDAN İÇERİ GİRDİĞİNİZDE... GELDİN Mİ?

TORUN SEVMEK İSTİYORUM BEN.

ARTIK EVLEN.

ODANI TOPLA.

ANNE OLUNCA ANLARSIN.

ŞİMDİ,TERLİK GELİYOR.

ANNEYE KÖTÜ SÖZ SÖYLENMEZ,TAŞ OLURSUN TAŞ.

AKŞAMA GEÇ KALMA BABAN KIZIYOR BAK.

OHH,İYİ Kİ DOĞURMUŞUM.

O YEMEK BİTECEK.

bizim buradaki ile farklilik var ama babaannemin meshur lafini yazayim. Evlatlari en cok kardesimi daha seviyorsun dediginde hep sunu derdi:
5 parmagimda ayni, hangisini kessem ayni sekilde aci hissederim. Hepsi benim icin degerli.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
bizim buradaki ile farklilik var ama babanenmin meshur lafini yazayim. Evlatlari en cok kardesimi daha seviyorsun dediginde hep sunu der:
5 parmagimda ayni, hangisini kessem ayni sekilde aci hissederim. Hepsi benim icin degerli.
Biz evlatlar nankörüzdür.
Üfffff anne yaaa deriz ama öyle bir zaman gelir ki.... Kendini beyaz taşa sarılıp, ağlar bulursun.. O zaman anlarsın Annenin karşılıksız ve beklentisiz sevgisini.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Biz evlatlar nankörüzdür.
Üfffff anne yaaa deriz ama öyle bir zaman gelir ki.... Kendini beyaz taşa sarılıp, ağlar bulursun.. O zaman anlarsın Annenin karşılıksız ve beklentisiz sevgisini.
biz insanlar olarak nankörüz zaten. bazen kendimize ceki düzen versekte yine ayni nankörlügün icinde buluruz kendimizi.
senin bu konu beni cok duygulandirdi, simdi bile gözlerim doldu. Bilmiyorum karmakarisik duygulara vesile oldu. Ben forumdaki ilk senelerimde bahsetmistim, aile hasreti cok cektim. Babaannem bir ara bana bakmisti ve o zaman ailesiz olmak ve yasananlar geldi aklima. @RüzgarGülü 'nün deger ile ilgili konusuda biraz bu mevzular ile baglantili. kafamdakileri toparlayabilirsem orayada bir yorum yazarim. Denedim ama silip durdum.
anne sözleri ile alakali liste cok uzar aslinda ama en aklima kazinan söylemi yazdim.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
biz insanlar olarak nankörüz zaten. bazen kendimize ceki düzen versekte yine ayni nankörlügün icinde buluruz kendimizi.
senin bu konu beni cok duygulandirdi, simdi bile gözlerim doldu. Bilmiyorum karmakarisik duygulara vesile oldu. Ben forumdaki ilk senelerimde bahsetmistim, aile hasreti cok cektim. Babaannem bir ara bana bakmisti ve o zaman ailesiz olmak ve yasananlar geldi aklima. @RüzgarGülü 'nün deger ile ilgili konusuda biraz bu mevzular ile baglantili. kafamdakileri toparlayabilirsem orayada bir yorum yazarim.
anne sözleri ile alakali liste cok uzar aslinda ama en aklima kazinan söylemi yazdim.
Ayrı yaşayan yada ayrı yaşamak zorunda kalan yada hiç yaşayamayan...

Konu ağır konu bencede... Ağırlık hissediyorsan içindeki ağırlıkdandır.

Ağla iyi gelir... İçinde tutmanın içine zararı var.

Aklıma MS de Annem Şarkısı ile yarı finale katılıp, yerden yere vurulduğum dönem geldi.. Konudan konuya işte....

Tüm bu anne sözlerine bir de ben ek yapayım çünkü hala annemden işittiğim söz dür kendisi " terli terli yorgunken su içme" yaş kaç olursa olsun annelerin gözünde hep o altı bağlı ona muhtaç çocuklarız hep öyle kalmamız dileğiyle :love1:

Emeğine sağlık @The_Erinch :ok:

• Harika
Reactions: The_Erinch

Bu alana bir cevap yazın...