'Deha'nın Finali Erkene Alındı! | Show TV

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
82,515
Puanı
1,060
1747052875125.png

Show TV'nin sevilen dizisi 'Deha'da yolun sonu!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Melis Sezen ve Onur Saylak'ın paylaştığı, yüksek reytinglerle yayın hayatına başlayıp hızla düşüş eğilimine geçen dizi için final kararı alınmıştı. 32. bölümüyle final yapması beklenen dizi bu hafta ekrana gelecek olan 31. bölümüyle ekranlara veda edecek.

"Deha" final bölümüyle Pazar 20.00'de Show TV'de!

deha.png

Herhalde başka birşey yolda o gün için. Bu kadar erken olması için başka ne sebep olabilir 1 hafta daha bekleyecekler çok olsa.

Dizi son 2 haftadır, pazar gününün ikinci dizisine oynuyor ama kanal için yeterli olmamış. (Daha çok Şakir Paşa aşağı yönlü gitti. Deha son 2 hafta yükselen reyting anlamında bir trendi vardı.)

Hilal Saral sonrası Damla Serim dizilerinide izlemeyi bırakıcam. O kadar çok havada kalan konu olmuş olacak ki yazık yani. Kendimce inşallah bu karardan dönülür diyeyim. Elden bir şey gelmiyor.

Son düzenleme:
Reklamla alakası yok, hikaye gereğiymiş.
Var olabilecek herhangi bir hikâyeyi yazmıyor ki senarist. Hikâye nasıl bitmiş oluyor enteresan. Daha İmreyi sevdiğini ve çocuğunun olacağını ailesi bilmiyor. En az 3/4 bölümlük sadece bu kısımda bir hikâye mevcut yazmak isterlerse. Yazan senaristte iş yok. Niye değişme yapmadılar o da enteresan.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Var olabilecek herhangi bir hikâyeyi yazmıyor ki senarist. Hikâye nasıl bitmiş oluyor enteresan. Daha İmreyi sevdiğini ve çocuğunun olacağını ailesi bilmiyor. En az 3/4 bölümlük sadece bu kısımda bir hikâye mevcut yazmak isterlerse. Yazan senaristte iş yok. Niye değişme yapmadılar o da enteresan.
O kadın senaryoyu yazamadığı için 10 alan dizi 2-3’lere düştü zaten.

nerden nereye dedirtecek oranlara sahip oldu dizi. Erken biraktim diziyi. Iyide oldu. Hikayeyi iyi isleyemediler.
Ekibin eline saglik

Sezonun kaliteli dizilerinden birisi olacağını düşünerek Teşkilat ile eş zamanlı izlemeye başladım.İlk bölümü olsun 2.bölümü olsun devamında gelişen olaylar, Esme'nin ayrılığı vs. sebebiyle Deha'da hep kocaman bir olmamışlık sezdim.Teşkilat ise tam tersi, klasik ilerliyor ama aşağıdan aşağıdan işlediği gizemi iyi koruyabildiği için güzel bir hikayesi vardı.Eninde sonunda şuanda Deha final yapıyor, Teşkilat ise 5.sezonunda olmasına rağmen sezonun en çok izlenen 3.dizisi.Aras Bulut için üzüldüm ama böyle şeyler olur.Diziyi izlemeyi bırakalı bayağı bir zaman oldu ama finale göz atarım.

• Aynen
Reactions: HollyDemon ☾☆
  • Aynen
  • Beğendim
Reactions: serhatt and 12.Adam

Bu alana bir cevap yazın...