Yoklar en son Pınar Bulut Mucize Doktor yazdı galibaŞuan bu iki isim de yok piyasada sanki.
Yoklar en son Pınar Bulut Mucize Doktor yazdı galibaŞuan bu iki isim de yok piyasada sanki.
Tekelleşme yüzünden mi acaba? Birçok senarist yok oldu gitti.Yoklar en son Pınar Bulut Mucize Doktor yazdı galiba
Tekelleşme ?Tekelleşme yüzünden mi acaba? Birçok senarist yok oldu gitti.
Var ya işte, oyuncu menajeri alındı içeri falan.Tekelleşme ?
Kerem Deren en son El Turco dizisini yazmış. Pınar Bulut da Mucize Doktor 1. Sezon ile Şahmaran dizilerini yazmış.Şuan bu iki isim de yok piyasada sanki.
Kerem daha güncel karısına göre.Kerem Deren en son El Turco dizisini yazmış. Pınar Bulut da Mucize Doktor 1. Sezon ile Şahmaran dizilerini yazmış.
Boşanmışlar. Artık değiller.Kerem daha güncel karısına göre.
Aaaaa yuhhh bunu bilmiyordum. 😱Boşanmışlar. Artık değiller.
Bu ülkede inanıyorum bir çok iyi senarist var neler yazacak önleri açılmıyor fırsat bulamıyor. TV'deki dizilerin genel teması hep birbirinin kopyası ya da uyarlamaTekelleşme yüzünden mi acaba? Birçok senarist yok oldu gitti.
Maalesef. Tekelleşmeler, torpiller derken kim bilir kaç beyin kaç emek ziyan olup gidiyor.Bu ülkede inanıyorum bir çok iyi senarist var neler yazacak önleri açılmıyor fırsat bulamıyor. TV'deki dizilerin genel teması hep birbirinin kopyası ya da uyarlama
Lanet olsun.Maalesef. Tekelleşmeler, torpiller derken kim bilir kaç beyin kaç emek ziyan olup gidiyor.
Çok doğru. Bu diziyi senaryosu bitirdi.O kadar oyunculara para veriyor bir çok şeye para harcıyorlar kalite bir senarist bulamıyorlar oysa bir iki kişinin ücreti ve dizinin en önemli şeyleri oyunculuk ve senaryo. Senaristin maliyeti oyuncunun yanında hiçbir şey
Olsun tabi. Gerçi bu her sektörde, her yerde böyle, hepsine lanet okumaya kalksak ömür yetmez.Lanet olsun.
Haklısın serhat kankim yine doğruları diyorOlsun tabi. Gerçi bu her sektörde, her yerde böyle, hepsine lanet okumaya kalksak ömür yetmez.
Çabuk burayı terk et. 👉🏻Daha iyi olmuş, uzamasına lüzum yok
Sağol canım her zaman ki gibi.Haklısın serhat kankim yine doğruları diyor