Kaç iyi yazar kaldı ki şu dönemde.Senaristin suçu.
Hudutsuz 3. sezonda yeni konseptiyle tutunursa Raci'lere aferin derim (ki tutar gibi). Söz'ün 3. Sezon'u, EDHO 1. Sezon havası alıyorum.
Yoksa Ethem Özışık ve belki Gülizar Irmak ?
Kaç iyi yazar kaldı ki şu dönemde.Senaristin suçu.
Hilal ile Damlanın dönemi değil. Benim için tâbi. Mehmet Ada Öztekin de iyidir.Kaç iyi yazar kaldı ki şu dönemde.
Hudutsuz 3. sezonda yeni konseptiyle tutunursa Raci'lere aferin derim (ki tutar gibi). Söz'ün 3. Sezon'u, EDHO 1. Sezon havası alıyorum.
Ece-Melek ikilisini döndürsünler bak neler oluyor piyasada.Kaç iyi yazar kaldı ki şu dönemde.
Hadi bu kadınla anlaştın ilk etapta, baktın batırıyor değiştir yani. Israrcı olunca sonuç böyle hüsran oluyor işte.O kadar oyunculara para veriyor bir çok şeye para harcıyorlar kalite bir senarist bulamıyorlar oysa bir iki kişinin ücreti ve dizinin en önemli şeyleri oyunculuk ve senaryo. Senaristin maliyeti oyuncunun yanında hiçbir şey
Ezel'i yazanlarda piyasada olsa iyi. Onlarda iyi.Ece-Melek ikilisini döndürsünler bak neler oluyor piyasada.
HS 3. sezonu AFK'nın 3. sezonu gibi patlayacak yaz bunu.
------
Hadi bu kadınla anlaştın ilk etapta, baktın batırıyor değiştir yani. Israrcı olunca sonuç böyle hüsran oluyor işte.
Eylem-Sema ikilisi yazdı sanırım Ezel'i?Ezel'i yazanlarda piyasada olsa iyi. Onlarda iyi.Damladan iyidir diye düşünüyorum.
Evet onlar yazdı. Ramonun ikinci sezonunu da yazan aksiyon dizilerinin aranılan ismi. Adam gittiği her kapıyı açabilecek güçte biri. Bunun yanında iyi bir senarist. 😁Eylem-Sema ikilisi yazdı sanırım Ezel'i?
Sema, Yargı'yı yazdı 3 sezon. Ece-Melek gibi ayrıldılar onlar da. Eylem Canpolat'ın yazdığı işler tutmazken Sema, Yargı sayesinde ününe ün kattı.Evet onlar yazdı. Ramonun ikinci sezonunu da yazan aksiyon dizilerinin aranılan ismi. Adam gittiği her kapıyı açabilecek güçte biri. Bunun yanında iyi bir senarist. 😁
Yağız Alp Akaydın.Sema, Yargı'yı yazdı 3 sezon. Ece-Melek gibi ayrıldılar onlar da. Eylem Canpolat'ın yazdığı işler tutmazken Sema, Yargı sayesinde ününe ün kattı.
Kim o Ethem mi?
O yönetmen değil mi ?Hilal ile Damlanın dönemi değil. Benim için tâbi. Mehmet Ada Öztekin de iyidir.![]()
Eylem-Sema ikilisi yazdı sanırım Ezel'i?
Kerem Deren yazdı be Ezel'iEvet onlar yazdı. Ramonun ikinci sezonunu da yazan aksiyon dizilerinin aranılan ismi. Adam gittiği her kapıyı açabilecek güçte biri. Bunun yanında iyi bir senarist. 😁
Yönetmenlerin, senaryoya karışmadıklarını sanıyorsun. ☺️ (Sonuçta yönetmenler çekiyor diziyi)O yönetmen değil mi ?
Tabii eşi Pınar Bulut ile.Kerem yazmış Ezel'i. 😱 @TenTen
Bende öyle biliyorum. Sen iki ismi verince dedim herhalde ben yanlış hatırlıyorum. 😁Kerem yazmış Ezel'i. 😱 @TenTen
Ben galiba demiştim iki kadın için.Bende öyle biliyorum. Sen iki ismi verince dedim herhalde ben yanlış hatırlıyorum. 😁
Geçen senelerde ilk bölümüne bakayım dedim çok kasvetli gelmişti yarıda bıraktım.Tabii eşi Pınar Bulut ile.
Bir başka dizileri daha var Uçurum diye izleyen oldu mu
Kendinden çok emin konuştun. Ne bileyim. 😂😂 İnandırıcı geldi.Ben galiba demiştim iki kadın için.Net konuşmamıştım.
Kendinden çok emin konuştun. Ne bileyim. 😂😂 İnandırıcı geldi.![]()
Şöyle demişim çok da emin olmayarak.Eylem-Sema ikilisi yazdı sanırım Ezel'i?
Ben Semayı hatırlamadım mesela. Dedim bu iki isim yazdıysa burdan yürü. Ama aklım takılmadı da değil hani. 😁😁Şöyle demişim çok da emin olmayarak.![]()
Bu iki kadın Karadayı'yı yazmış ben Ezel'le karıştırmışım.Ben Semayı hatırlamadım mesela. Dedim bu iki isim yazdıysa burdan yürü. Ama aklım takılmadı da değil hani. 😁😁
Baktım bende evet. Kerem Deren ve Pınar Bulut Ezel'i yazmış.Bu iki kadın Karadayı'yı yazmış ben Ezel'le karıştırmışım.![]()
Şuan bu iki isim de yok piyasada sanki.Baktım bende evet. Kerem Deren ve Pınar Bulut Ezel'i yazmış.