'Deha'nın Finali Erkene Alındı! | Show TV

Senaristin suçu.
Kaç iyi yazar kaldı ki şu dönemde.

Hudutsuz 3. sezonda yeni konseptiyle tutunursa Raci'lere aferin derim (ki tutar gibi). Söz'ün 3. Sezon'u, EDHO 1. Sezon havası alıyorum.

Yoksa Ethem Özışık ve belki Gülizar Irmak ?

• Beğendim
Reactions: ömer karataş

Hudutsuz 3. sezonda yeni konseptiyle tutunursa Raci'lere aferin derim (ki tutar gibi). Söz'ün 3. Sezon'u, EDHO 1. Sezon havası alıyorum.

Hilal ile Damlanın dönemi değil. Benim için tâbi. Mehmet Ada Öztekin de iyidir. :)

Ece-Melek ikilisini döndürsünler bak neler oluyor piyasada.

HS 3. sezonu AFK'nın 3. sezonu gibi patlayacak yaz bunu. :A
------

O kadar oyunculara para veriyor bir çok şeye para harcıyorlar kalite bir senarist bulamıyorlar oysa bir iki kişinin ücreti ve dizinin en önemli şeyleri oyunculuk ve senaryo. Senaristin maliyeti oyuncunun yanında hiçbir şey
Hadi bu kadınla anlaştın ilk etapta, baktın batırıyor değiştir yani. Israrcı olunca sonuç böyle hüsran oluyor işte.

Ece-Melek ikilisini döndürsünler bak neler oluyor piyasada.

HS 3. sezonu AFK'nın 3. sezonu gibi patlayacak yaz bunu. :A
------

Hadi bu kadınla anlaştın ilk etapta, baktın batırıyor değiştir yani. Israrcı olunca sonuç böyle hüsran oluyor işte.
Ezel'i yazanlarda piyasada olsa iyi. Onlarda iyi. :) Damladan iyidir diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Evet onlar yazdı. Ramonun ikinci sezonunu da yazan aksiyon dizilerinin aranılan ismi. Adam gittiği her kapıyı açabilecek güçte biri. Bunun yanında iyi bir senarist. 😁
Sema, Yargı'yı yazdı 3 sezon. Ece-Melek gibi ayrıldılar onlar da. Eylem Canpolat'ın yazdığı işler tutmazken Sema, Yargı sayesinde ününe ün kattı.

Kim o Ethem mi?

Hilal ile Damlanın dönemi değil. Benim için tâbi. Mehmet Ada Öztekin de iyidir. :)
O yönetmen değil mi ?
------

Eylem-Sema ikilisi yazdı sanırım Ezel'i?
Evet onlar yazdı. Ramonun ikinci sezonunu da yazan aksiyon dizilerinin aranılan ismi. Adam gittiği her kapıyı açabilecek güçte biri. Bunun yanında iyi bir senarist. 😁
Kerem Deren yazdı be Ezel'i

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: serhatt and TenTen