En azindan Sahika gibi güzel bir hatundan geliyor sonum
Burada sen Şahika oluyorsun.En azindan Sahika gibi güzel bir hatundan geliyor sonum![]()
Burada sen Şahika oluyorsun.![]()
O hatunlar seninle gelmiyor ama öteki tarafa.Valla öldükten sonra basimda 2 tane güzel hatun görüyorum daha ne olsun![]()
O hatunlar seninle gelmiyor ama öteki tarafa.![]()
Ateş karşısında bakmamış olmayı dilerdin ama.Olsun öncesinde tadina bakmisimdir muhakkak.![]()
Sen zahmet etme ben yaptırırım senin ruhuna.
Sen zahmet etme ben yaptırırım senin ruhuna.![]()
Ne demek benim için zevk.Eyvallah cok makbule gecer![]()
bir zamanlar forum böyleydi hep siz gelip bozdunuz .ss hele @Dosi o ot gibi yaşayan isveçlilerin kurallarını foruma getirmeye kalktı .ssNasilda fitne soktum mesaj sayisi konusunu acarak araniza![]()
![]()
Kendimle gurur duyuyorumbir zamanlar forum böyleydi hep siz gelip bozdunuz .ss hele @Dosi o ot gibi yaşayan isveçlilerin kurallarını foruma getirmeye kalktı .ss
3 tane değil mi o?Valla öldükten sonra basimda 2 tane güzel hatun görüyorum daha ne olsun![]()
Senin rahatını bozduk oh ne de iyi ettik.bir zamanlar forum böyleydi hep siz gelip bozdunuz .ss hele @Dosi o ot gibi yaşayan isveçlilerin kurallarını foruma getirmeye kalktı .ss
kızzz ne rahatı her gün birileriyle kavga ediyordumSenin rahatını bozduk oh ne de iyi ettik.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yani şimdi çekindiğin için kavgayı bıraktığını itiraf ediyorsun?kızzz ne rahatı her gün birileriyle kavga ediyordumama zevkliydi
![]()
yok gııı üniversite hayatı rahattı şiimdi enerjim kalmıyor iştenYani şimdi çekindiğin için kavgayı bıraktığını itiraf ediyorsun?@serhatt
Bu kadarda düşüncelisin yaniyok gııı üniversite hayatı rahattı şiimdi enerjim kalmıyor işten
++ o zamanlar 70-80 tane aktif üye olurdu forumda şimdi 15-20 yani kimse gitmesin![]()
kızzz ne rahatı her gün birileriyle kavga ediyordumama zevkliydi
![]()
Kız bu bizimle baş edemediği için yanlıyor işte.Yani şimdi çekindiğin için kavgayı bıraktığını itiraf ediyorsun?@serhatt