İşte çekilsin de bir durul artık yeter bu kadar çene çaldığınÇok konuşmaktan şikayetçi olan sensin, ben değilim neden benimki çekiliyor?![]()
İşte çekilsin de bir durul artık yeter bu kadar çene çaldığınÇok konuşmaktan şikayetçi olan sensin, ben değilim neden benimki çekiliyor?![]()
Niye durulmamı istiyorsun be? 😱İşte çekilsin de bir durul artık yeter bu kadar çene çaldığın![]()
100 bin mesajı geçmişsin, yetmez mi bu kadarNiye durulmamı istiyorsun be? 😱
Hedef 200.000100 bin mesajı geçmişsin, yetmez mi bu kadar![]()
Çok az...Gecen hafta yazdigin mesajlar ile yillikta 8 bini gecmissin yanlis hesaplamadiysam @serhatt![]()
Çok az...
Tatmin etmedi ne yapayım.Senden sonra gelenler 1500 mesaj arkadan geliyor daha ne istiyorsun![]()
Tatmin etmedi ne yapayım.Ben herkesin arkamdan gelmesine alışığım çünkü zirve tek kişiliktir.
![]()
Kimse yokken at koşturmuş işte ben geldikten sonra eshamesi bile okunmadı.Sana yillardir forumun mesaj zirvesinde olan @xemrexxx 'i hatirlatayim![]()
Kimse yokken at koşturmuş işte ben geldikten sonra eshamesi bile okunmadı.![]()
Kimse yokken at koşturmuş işte ben geldikten sonra eshamesi bile okunmadı.![]()
Geçmiş enler konusuna bakarsa rahmetsizler deftere, Çiğdem,takas ve.aynı anda haftalık 1000-1500 mesaj yazdığımı görürMikrofonu @xemrexxx 'e birakiyorum![]()
Onlar seni tokatlayamamışlar yeteri kadar o yüzden bir önemi yok. Ben geldim veeeee QUEEN ZİRVELERİ KİMSELERE KAPTIRMADI.Geçmiş enler konusuna bakarsa rahmetsizler deftere, Çiğdem,takas ve.aynı anda haftalık 1000-1500 mesaj yazdığımı görürkendisinin esamesi bile okunmaz o yüzden
![]()
300 mesajla zirve değil kirve bile olamazsınOnlar seni tokatlayamamışlar yeteri kadar o yüzden bir önemi yok. Ben geldim veeeee QUEEN ZİRVELERİ KİMSELERE KAPTIRMADI.![]()
![]()
Zirvedeyim sesin gelmiyoooooooooooo.300 mesajla zirve değil kirve bile olamazsın![]()
Yaşlılıktan kulakların duymuyordurZirvedeyim sesin gelmiyoooooooooooo.![]()
![]()
Senin benden daha yaşlı olman şoku.Yaşlılıktan kulakların duymuyordur![]()
Yaşlılıktan kulakların duymuyordur![]()
Senin benden daha yaşlı olman şoku.![]()
Bize bulaşanın yani senin muhtemel son.Nasilda fitne soktum mesaj sayisi konusunu acarak araniza![]()
![]()