İşte çekilsin de bir durul artık yeter bu kadar çene çaldığınÇok konuşmaktan şikayetçi olan sensin, ben değilim neden benimki çekiliyor?
İşte çekilsin de bir durul artık yeter bu kadar çene çaldığınÇok konuşmaktan şikayetçi olan sensin, ben değilim neden benimki çekiliyor?
Niye durulmamı istiyorsun be? 😱İşte çekilsin de bir durul artık yeter bu kadar çene çaldığın
100 bin mesajı geçmişsin, yetmez mi bu kadarNiye durulmamı istiyorsun be? 😱
Hedef 200.000100 bin mesajı geçmişsin, yetmez mi bu kadar
Çok az...Gecen hafta yazdigin mesajlar ile yillikta 8 bini gecmissin yanlis hesaplamadiysam @serhatt
Çok az...
Tatmin etmedi ne yapayım. Ben herkesin arkamdan gelmesine alışığım çünkü zirve tek kişiliktir.Senden sonra gelenler 1500 mesaj arkadan geliyor daha ne istiyorsun
Tatmin etmedi ne yapayım. Ben herkesin arkamdan gelmesine alışığım çünkü zirve tek kişiliktir.
Kimse yokken at koşturmuş işte ben geldikten sonra eshamesi bile okunmadı.Sana yillardir forumun mesaj zirvesinde olan @xemrexxx 'i hatirlatayim
Kimse yokken at koşturmuş işte ben geldikten sonra eshamesi bile okunmadı.
Kimse yokken at koşturmuş işte ben geldikten sonra eshamesi bile okunmadı.
Geçmiş enler konusuna bakarsa rahmetsizler deftere, Çiğdem,takas ve.aynı anda haftalık 1000-1500 mesaj yazdığımı görür kendisinin esamesi bile okunmaz o yüzdenMikrofonu @xemrexxx 'e birakiyorum
Onlar seni tokatlayamamışlar yeteri kadar o yüzden bir önemi yok. Ben geldim veeeee QUEEN ZİRVELERİ KİMSELERE KAPTIRMADI.Geçmiş enler konusuna bakarsa rahmetsizler deftere, Çiğdem,takas ve.aynı anda haftalık 1000-1500 mesaj yazdığımı görür kendisinin esamesi bile okunmaz o yüzden
300 mesajla zirve değil kirve bile olamazsınOnlar seni tokatlayamamışlar yeteri kadar o yüzden bir önemi yok. Ben geldim veeeee QUEEN ZİRVELERİ KİMSELERE KAPTIRMADI.
Zirvedeyim sesin gelmiyoooooooooooo.300 mesajla zirve değil kirve bile olamazsın
Yaşlılıktan kulakların duymuyordurZirvedeyim sesin gelmiyoooooooooooo.
Senin benden daha yaşlı olman şoku.Yaşlılıktan kulakların duymuyordur
Yaşlılıktan kulakların duymuyordur
Senin benden daha yaşlı olman şoku.
Bize bulaşanın yani senin muhtemel son. @xemrexxxNasilda fitne soktum mesaj sayisi konusunu acarak araniza