En azindan Sahika gibi güzel bir hatundan geliyor sonum
Burada sen Şahika oluyorsun.En azindan Sahika gibi güzel bir hatundan geliyor sonum
Burada sen Şahika oluyorsun.
O hatunlar seninle gelmiyor ama öteki tarafa.Valla öldükten sonra basimda 2 tane güzel hatun görüyorum daha ne olsun
O hatunlar seninle gelmiyor ama öteki tarafa.
Ateş karşısında bakmamış olmayı dilerdin ama.Olsun öncesinde tadina bakmisimdir muhakkak.
Sen zahmet etme ben yaptırırım senin ruhuna.
Sen zahmet etme ben yaptırırım senin ruhuna.
Ne demek benim için zevk.Eyvallah cok makbule gecer
bir zamanlar forum böyleydi hep siz gelip bozdunuz .ss hele @Dosi o ot gibi yaşayan isveçlilerin kurallarını foruma getirmeye kalktı .ssNasilda fitne soktum mesaj sayisi konusunu acarak araniza
Kendimle gurur duyuyorumbir zamanlar forum böyleydi hep siz gelip bozdunuz .ss hele @Dosi o ot gibi yaşayan isveçlilerin kurallarını foruma getirmeye kalktı .ss
3 tane değil mi o?Valla öldükten sonra basimda 2 tane güzel hatun görüyorum daha ne olsun
Senin rahatını bozduk oh ne de iyi ettik.bir zamanlar forum böyleydi hep siz gelip bozdunuz .ss hele @Dosi o ot gibi yaşayan isveçlilerin kurallarını foruma getirmeye kalktı .ss
kızzz ne rahatı her gün birileriyle kavga ediyordum ama zevkliydiSenin rahatını bozduk oh ne de iyi ettik.
Yani şimdi çekindiğin için kavgayı bıraktığını itiraf ediyorsun? @serhattkızzz ne rahatı her gün birileriyle kavga ediyordum ama zevkliydi
yok gııı üniversite hayatı rahattı şiimdi enerjim kalmıyor iştenYani şimdi çekindiğin için kavgayı bıraktığını itiraf ediyorsun? @serhatt
Bu kadarda düşüncelisin yaniyok gııı üniversite hayatı rahattı şiimdi enerjim kalmıyor işten
++ o zamanlar 70-80 tane aktif üye olurdu forumda şimdi 15-20 yani kimse gitmesin
kızzz ne rahatı her gün birileriyle kavga ediyordum ama zevkliydi
Kız bu bizimle baş edemediği için yanlıyor işte.Yani şimdi çekindiğin için kavgayı bıraktığını itiraf ediyorsun? @serhatt