O kadar haklısın ki anlatamam.
O kadar haklısın ki anlatamam.
Doğu'nun 2. yıl konusuna girmen yeterli birde bir adam bana elledi onu konuştuk bugünün gündemi ağır.Offf, bu muhabbeti kaçırmayı hiç istemezdim. Çok üzüldüm
Boy dışında her şeyde bin basıyorum gerçekten.Offf, bu muhabbeti kaçırmayı hiç istemezdim. Çok üzüldüm
Haklı olmasan burada kızardım ama yakışıklılık konusunda pek iddiam yoktur
Sen de olmasan harbiden bu forumda yalnız kalıcamMelo'mm iyidir öyle deme.
Pek ilgileneceğini düşünmemiştimOfff, bu muhabbeti kaçırmayı hiç istemezdim. Çok üzüldüm
Kız ben hikayeye atarken sen kalk yanlışlıkla buna da at, ondan sonracığıma öyle yazmış tabi bende şaşırdım haliyle de sonra bunun onun İçin bir şeref olduğunu söyleyip kapattım konuyuAyaklara da mı şey etti birde siz buluşacaktınız demi.
@Harunnn60 @XanTier i tutuyor bende @mrt-06 ı bakalım kim kazanırMelo'mm iyidir öyle deme.
Hahaha haykırdım.@Harunnn60 @XanTier i tutuyor bende @mrt-06 ı bakalım kim kazanır
şu uzun boylu @XanTier er diğeri @mrt-06 ı arkalarında duranlarda harunla ben
Ah bu sosyal medya.Pek ilgileneceğini düşünmemiştim
Kız ben hikayeye atarken sen kalk yanlışlıkla buna da at, ondan sonracığıma öyle yazmış tabi bende şaşırdım haliyle de sonra bunun onun İçin bir şeref olduğunu söyleyip kapattım konuyuBuluşmaya birkaç kız arkadaşımı da getireyim de hepimiz rahat edelim
Valla yani Deniz müsait olursa, dizi izlemek büyük yoğunluk ne zaman görsem bir diziye yorum yapıyor@denizz19
haha hiçbir durumda kızamazsın ayoll çünkü ciddiyet 0 bizde unutmaHaklı olmasan burada kızardım ama yakışıklılık konusunda pek iddiam yoktur
Sen de olmasan harbiden bu forumda yalnız kalıcam
Birde mühendis yani kapağı avrupa'ya atabilirBencede boyu posu yeter
hayret destere'yi bir yere koymamışsın.@Harunnn60 @XanTier i tutuyor bende @mrt-06 ı bakalım kim kazanır
Senin bu hayal dünyandan çıkacağın günü bekliyorum merkala. Muhtemelen o gün benim İngiltere'ye yerleştiğim gün olacak.Boy dışında her şeyde bin basıyorum gerçekten.@XanTier
Hahahahha okulu bitirirse inş atarBirde mühendis yani kapağı avrupa'ya atabilir
hayret destere'yi bir yere koymamışsın.
Daha bugün Türk sanat müziği konseri verdim, benim beynim çok farklı işliyor yarı hayal dünyasında yaşıyorum, o yüzden ölümeme kadar beklemen lazım.Senin bu hayal dünyandan çıkacağın günü bekliyorum merkala. Muhtemelen o gün benim İngiltere'ye yerleştiğim gün olacak.
Yaa Allah'ın 160 boylusundan mı korkucam? Serçe parmağımın ucuyla bile yenerim. Yenmeme ihtimalim bu forumu bırakma ihtimalimden daha düşük@Harunnn60 @XanTier i tutuyor bende @mrt-06 ı bakalım kim kazanır
Bu arada kimse de sormamış sen niye erkeksin.@Harunnn60 @XanTier i tutuyor bende @mrt-06 ı bakalım kim kazanır
Yaa, bak ben de ciddi birisi olsaydım burnunuzdan getirirdim o lafı.haha hiçbir durumda kızamazsın ayoll çünkü ciddiyet 0 bizde unutma
1.73Yaa Allah'ın 160 boylusundan mı korkucam? Serçe parmağımın ucuyla bile yenerim. Yenmeme ihtimalim bu forumu bırakma ihtimalimden daha düşük
İngiltere'deyim, kaçış yok bundan.Birde mühendis yani kapağı avrupa'ya atabilir
Benim için 180 altı hepsi 160 gibi. Kafasının üstünü görebildiğim insanlar benim için hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?