Fav10 ''Gecenin Anketi' / 26.10.2017 / Aldatılma

Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı sizi daha çok yaralar?

• Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Offf, bu muhabbeti kaçırmayı hiç istemezdim. Çok üzüldüm :(
Pek ilgileneceğini düşünmemiştim :A
Ayaklara da mı şey etti birde siz buluşacaktınız demi. :A
Kız ben hikayeye atarken sen kalk yanlışlıkla buna da at, ondan sonracığıma öyle yazmış tabi bende şaşırdım haliyle de sonra bunun onun İçin bir şeref olduğunu söyleyip kapattım konuyu :F Buluşmaya birkaç kız arkadaşımı da getireyim de hepimiz rahat edelim :A
Valla yani Deniz müsait olursa, dizi izlemek büyük yoğunluk ne zaman görsem bir diziye yorum yapıyor :A @denizz19

Melo'mm iyidir öyle deme.:wink::weary:
@Harunnn60 @XanTier i tutuyor bende @mrt-06 ı bakalım kim kazanır :A :A :A
şu uzun boylu @XanTier er diğeri @mrt-06 ı arkalarında duranlarda harunla ben :F
rakip-boksorler-restoranda-karsilasti-tabak-canaklar-havada-ucustu_7663942-2310_1200x630.jpg

@Harunnn60 @XanTier i tutuyor bende @mrt-06 ı bakalım kim kazanır :A :A :A
şu uzun boylu @XanTier er diğeri @mrt-06 ı arkalarında duranlarda harunla ben :F
rakip-boksorler-restoranda-karsilasti-tabak-canaklar-havada-ucustu_7663942-2310_1200x630.jpg
Hahaha haykırdım. :F

Pek ilgileneceğini düşünmemiştim :A

Kız ben hikayeye atarken sen kalk yanlışlıkla buna da at, ondan sonracığıma öyle yazmış tabi bende şaşırdım haliyle de sonra bunun onun İçin bir şeref olduğunu söyleyip kapattım konuyu :F Buluşmaya birkaç kız arkadaşımı da getireyim de hepimiz rahat edelim :A
Valla yani Deniz müsait olursa, dizi izlemek büyük yoğunluk ne zaman görsem bir diziye yorum yapıyor :A @denizz19
Ah bu sosyal medya. :A

Senin bu hayal dünyandan çıkacağın günü bekliyorum merkala. Muhtemelen o gün benim İngiltere'ye yerleştiğim gün olacak. :A
Daha bugün Türk sanat müziği konseri verdim, benim beynim çok farklı işliyor yarı hayal dünyasında yaşıyorum, o yüzden ölümeme kadar beklemen lazım. :A @Çiğdem-