Fav10 ''Gecenin Anketi' / 26.10.2017 / Aldatılma

Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı sizi daha çok yaralar?

• Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Yani cinsel daha kötü elbette, ama kimle aldattığına da bağlı bu :A:A

Erkeğin kadını cinsel olarak aldatması normalken duygusal olarak aldatması daha kötü ve daha sadakatsızcadır. Kadının ise hem duygusal hem cinsel ama ağırlıklı olarak cinsel açıdan aldatması daha kötüdür ve kabul edilemez. Erkeğin evrimsel doğasında çok eşlilik gerçeği var, kadının ise tek. O yüzden erkeğin gözü genelde dışarıda olur, kadın ise tek bir erkeğe sabit kalır.

Ama neticede hayvansı güdülerle hareket etme çağı kapandı. İnsanca, daha insanca yaşamak için bir takım kurallara uymak gerek. Eğer ortada bir sevgi bir sadakat varsa ne erkek ne kadının duygusal ya da cinsel aldatması pek kabul edilemez...

Bence her 2’si. Bizzat her ikisini de yaşamış biri olarak erkeklere karşı tüm güvenimi kaybettim. Cinsel olarak aldatıldığım zaman kendimde bir eksiklik aramıştım bayağı sorgulamıştım hatta bunu. Duygusal olarak aldatıldığım zamanda kimi suçlayacağımı bile bilemedim tabiki bu daha ağırdı. Yani bundan sonra herkese aldatacak gözüyle bakmaya başlıyorsunuz ve hiç kimseye güvenmemeye başlıyorsunuz. Sonraki ilişkilerim hep güven den dolayı bitti çünkü kuşku öyle birşey ki 1 kez insanın içine girdimi sizi yiyip bitiriyor ve en sonunda zaten ilişkinizde bitiyor.

Erkeğin kadını cinsel olarak aldatması normalken duygusal olarak aldatması daha kötü ve daha sadakatsızcadır. Kadının ise hem duygusal hem cinsel ama ağırlıklı olarak cinsel açıdan aldatması daha kötüdür ve kabul edilemez. Erkeğin evrimsel doğasında çok eşlilik gerçeği var, kadının ise tek. O yüzden erkeğin gözü genelde dışarıda olur, kadın ise tek bir erkeğe sabit kalır.

Ama neticede hayvansı güdülerle hareket etme çağı kapandı. İnsanca, daha insanca yaşamak için bir takım kurallara uymak gerek. Eğer ortada bir sevgi bir sadakat varsa ne erkek ne kadının duygusal ya da cinsel aldatması pek kabul edilemez...
Ölüm var ölüm...

Ultra yakışıklı birisiyle aldatırsa hak veririm kıza :A:A
Aklıma espri geldi de boşver. :A

Beni beğenenler var mrt-06 Fun Clup üyeleri, bak sayıyorum; @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Ahmed @Harunnn60 @MasacRE-. Teşekkürler fanlarım burdan tekrardan sevgiler sizlere. 😳
Elleri görelim :handsopen::handsopen: :tongue: 😎 :A:A @Çiğdem- @XanTier @Tolstoyevski
uye3.gif