- Reaksiyon puanı
- 114,170
- Puanı
- 1,060
Teşekkürler, bence de yakıştı.Kırmızı yakışmış. ❤ @Bully
Çok teşekkürler dostum, sevindim beğenmene. Yakıştı bence de.
Teşekkür ederim. Forumumuza hoşgeldiniz bu arada, tanışamadık sizinle. Ara verdiğim dönemde katılmışsınız aramıza.
Tebrikler @BullyTeşekkür ederim. Forumumuza hoşgeldiniz bu arada, tanışamadık sizinle. Ara verdiğim dönemde katılmışsınız aramıza.
Kaliteli yorumlarınız dikkatimi çekiyor. Burada kalıcı olmanız dileklerimle.
Çok teşekkür ediyorum Eraycım, ne güzel sözler bunlar. Seninle yeniden beraber çalışacağımız için mutluyum.Ayrılmana üzüldüm. Umarım kendini fazla özletmez ve girmeye devam edersin. Bugüne kadar foruma çok büyük emekler verdin ve biraz dinlenmek hakkın. Kısa zamanda tekrar kırmızı olman dileğiyle emeklerine sağlık. @mrt-06
Neyse ki adminlik koltuğu Atacan'ı aratmayacak birine gitmiş. Sonuna kadar hak eden belki de tek isimsin ve karşılığını almış olman mutluluk verici. Zor bir görev ama altından kalkacağına inancım tam ki daha önce de kalktın zaten. Başarılar. @Bully
Ablacım çok teşekkür ediyorum, hoşbuldum.
Çok teşekkür ederim, sevindim böyle düşünmene. (Zaten biliyordu. )@Bully sevdiğim ve her zaman objektik olarak bildiğim üyesin. O yüzden çok sevindim senin adına. Tebrikler.
Co Adminlikti o.Yeni bir gelişme değil aslında. @mrt-06 ile aynı anda 4. admin olmuşlardı. Atladığın bir admin var yani.
Hayırlısı olsun her ikiniz içinde
Her ne kadar yönetimsel anlamda eleştirsem de üye olarak sevdiğim birisin. Bildirimlere geç dönmen biraz sıkıntılı bir durumdu hatta bazen dönmediginde oluyordu ama her insan hata yapabilir önemli olan eleştiriye açık olabilmek. Ve forumda kalmaya devam etmene çok sevindim, buraya renk katıyorsun kaç senedir de buradaymışsın. Ama çok gözden de kaybolma sakın. 😁 @mrt-06
@Bully tebrik ederim Kaan, daha öncede yöneticilik yapmışsın. Eminim yine çok iyi şekilde kotaracaksındır. Hoşgeldin ve tebrik ederim tekrar. 😍
Angara bebeleri kendi aralarında al gülüm ver gülüm yapmış.ssss
@mrt-06 Atacan'ım, canım kardeşim. Forumumuza büyük emekler verdin ve eminim ki vermeye de devam edeceksin. Döndüğünde göreve beraber devam edeceğiz hayırlısıyla. Biz kader ortağıyız, ayrılmaz ikiliyiz ne de olsa.
1 Şubat 2017'de sizlerin desteği ve @bazinga nın takdiriyle Atacanla beraber adminlik rütbesine uygun görülmüştük. Sonra ben Haziran 2017'de foruma ara vermek durumunda kalmıştım, geçtiğimiz günlerde de kesin dönüş yaptım zaten biliyorsunuz.
Yeniden adminliğe döndüğüm için mutlu ve heyecanlıyım. Görevimi en iyi şekilde, layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım.
Ayrılmana üzüldüm. Umarım kendini fazla özletmez ve girmeye devam edersin. Bugüne kadar foruma çok büyük emekler verdin ve biraz dinlenmek hakkın. Kısa zamanda tekrar kırmızı olman dileğiyle emeklerine sağlık. @mrt-06
Neyse ki adminlik koltuğu Atacan'ı aratmayacak birine gitmiş. Sonuna kadar hak eden belki de tek isimsin ve karşılığını almış olman mutluluk verici. Zor bir görev ama altından kalkacağına inancım tam ki daha önce de kalktın zaten. Başarılar. @Bully
Tüm emeklerin için teşekkürler Atoş’um, geçenlerde konuşmuştuk zaten. Umarım işleri düzene koyduğunda tekrardan aramıza dönersin, emeklerine sağlık. Her zaman bekliyor olacağız. Ha bi de emekli olunca ortadan kaybolma sakın... @mrt-06
@Bully hoş geldin aşkım sen de, senle de konuştuk zaten ilk bilenlerden biriydim gelişmeyi. Daha önceden yönetimdeki başarını ve tecrübeni zaten biliyoruz, yabancılık çekmeyeceksin. Her zaman yanındayım, hep arkandayım. Şimdiden kolay gelsin.
Herkese çok teşekkür ediyorum, yorumlarınız beni çok mutlu etti. Aylar boyunca elimden geleni yaptım, özellikle de bu son süreçte ciddi sorunlar yaşamadık çok şükür (forumun gitmesi dışında), bu forumdaki herkes forumun bir rengi, 1 kişi eksik olsa, eksikliği hissediliyor. Forumun bu renkliliğini hep koruyalım dediğim gibi ayrılmıyorum sadece daha az aktif olacağım. Herkese iyi forumlar, hayatlarınızda başarılar. Hakkım varsa da helal olsun. 😊