Fav10 Film Kulübü 9. Sezon | 2. Hafta Oylaması

Hangi 6 film?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Aynen. Sadece konusuna bakarak işaretledim zaten. İlgi çekici bir konuydu. Bi fikir vereceğini düşündüm. Kıyamet yok olma hep ilgimi çeken konular.:D
"Melancholia" isimli filmi izlemedin sanırım. Bak, bu filmin de kıyamet konulu senaryosu var. Sever misin bilmiyorum da, ilgini çeker. :D

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
"Melancholia" isimli filmi izlemedin sanırım. Bak, bu filmin de kıyamet konulu senaryosu var. Sever misin bilmiyorum da, ilgini çeker. :D

Gördüm yorumları. 3 film izleyeceğim demiştim. Biri The Invention of living oldu. Diğeri Melancholia olacaktı zaten. @Tolstoyevski 'nin yorumu çok etkiledi. 3.'ye yarın karar vereceğim.:Z

Gördüm yorumları. 3 film izleyeceğim demiştim. Biri The Invention of living oldu. Diğeri Melancholia olacaktı zaten. @Tolstoyevski 'nin yorumu çok etkiledi. 3.'ye yarın karar vereceğim.:Z
"The Invention of Lying" filmini yorumlamamışsın gerçi. Sevmişsindir muhtemelen filmi. IMDb puanı düşük ama herkese hitap etmiyor. Yine de düşündürücü, keyifli bir filmdi. Başa sar sar izle. :)

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
"The Invention of Lying" filmini yorumlamamışsın gerçi. Sevmişsindir muhtemelen filmi. IMDb puanı düşük ama herkese hitap etmiyor. Yine de düşündürücü, keyifli bir filmdi. Başa sar sar izle. :)

Oldu derken ismi forumda yasak olan bir uygulamadan yükledim demek istedim. Birazdan açıp başlayacağım ama konusu müthiş göründü hemen atladım.:Z

Komedi izlemek istemiyorum. Gangster filmleri bana hep durağan gelmiştir. Şu sıcak günlerde istemedim izlemek.:A
Zaten oy hakkım yok. Berabere kalınınca dahil edilir dedi ama ben 3 film izleyeceğim 2 günde. @yigit_00 ilk kez bi etkinliğe katılmış. Yalnız bırakmayayım:A
Abo, cidden katılmıştım ama tamamlayamadım ya, tüm filmleri izlemek istiyordum ama 3 tane izleyebildim sınavlar yüzünden.. :(

Ben oylarımı kullandım. Konuyu uplatayımda oylamayanlar oylasın ve ben 1filmi çoktan izledim :A ikincisinide birazdan izlerim. Tahminime güvenip seçtim ve iyiydi ilki :A @MEnes

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and bazinga
Oylarımı kullandım gene güzel filmler geliyor heyecanla izleyeceğimi zamanı bekliyorum :D

• Üzücü
Reactions: Dosi
@bazinga istersen 14'ünde ya da 15'inde aç konuları, hatta anket süresini de uzatabilirsin. Bütün filmleri o süre zarfında bitirmiş olacağım ve kaldı zaten üç film. :)

• Güldürdün
Reactions: bazinga
@bazinga istersen 14'ünde ya da 15'inde aç konuları, hatta anket süresini de uzatabilirsin. Bütün filmleri o süre zarfında bitirmiş olacağım ve kaldı zaten üç film. :)
Sen yine izle izleyeceğini yeni haftayı başlatmayı geciktirmenin bir mantığı yok. @Dosi'yi zor tutuyoruz başlamış bile baksana. :A

Sen yine izle izleyeceğini yeni haftayı başlatmayı geciktirmenin bir mantığı yok. @Dosi'yi zor tutuyoruz başlamış bile baksana. :A
Bütün filmler birikmiş gibi hissediyorum da başka başka filmler gelince, ondan diyorum. O zaman diğerleri de gelsin, üzerine eklemeler yaparım. Ay sonuna kadar biter etkinlik, o zamana kadar hepsi bitmiş olur. :D

Bu aralar film izlerken de zorlanıyorum, dizi izlerken de. Ramazan ayının etkisiyle tabii özellikle zorlanmaya başladım. :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Takıntı haline getiriyorsun sen dizi ve filmleri. Bir anda başla ve bir anda biter. Öyle de keyifli olmuyor bence. Yaya yaya izle, bir anda bitirmeye çalışma. :D
Ne alaka. Dün bir bugün bir tane izleyeceğim. Çarşamba bir Perşembe 1 ve Cuma 2 tane. Bence gayet uygun ve keyif alıyorum ki devamı gelmekte. Siz oyunlara vakit ayıryorsunuz ben ise filmlere. Hafta içi TV izlemiyorum haliyle 3 filmede vakit ayırabilirim istersem😊 iftar desen gece açılıyor. Ne bir misafir geliyor ne de ben bir yere gidiyorum. Normalde yarına ve perşembe 2 film yapabilirdim ama bir tez yazılımına yardımcı olacağım o yüzden 1 film yeterli.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Araf and Angelica
Ne alaka. Dün bir bugün bir tane izleyeceğim. Çarşamba bir Perşembe 1 ve Cuma 2 tane. Bence gayet uygun ve keyif alıyorum ki devamı gelmekte. Siz oyunlara vakit ayıryorsunuz ben ise filmlere. Hafta içi TV izlemiyorum haliyle 3 filmede vakit ayırabilirim istersem😊 iftar desen gece açılıyor. Ne bir misafir geliyor ne de ben bir yere gidiyorum. Normalde yarına ve perşembe 2 film yapabilirdim ama bir tez yazılımına yardımcı olacağım o yüzden 1 film yeterli.
Sabırsızlıkla bekleyip, bir anda bitirmeye çalışma imajı vermen ilginç geliyor bana da, ondan dedim. Ben de ayırmak istiyorum da, çöküşlerdeyim bu ara da, ondan ayıramıyorum. Halsizlik oluyor biraz da. Gerçi yemekten sonra biraz düzeliyorum. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi