Ben izliyorum da, halsizken izlemem mümkün olmuyor ve bu aralar halsizim. Zor izliyorum bir şeyi. Yemekten sonra kendimi zorlayarak denerim artık. Diğer türlü zor bitiririm.Kendin izleyemiyorsun zamanında bari başkalarına karışma.
Ben izliyorum da, halsizken izlemem mümkün olmuyor ve bu aralar halsizim. Zor izliyorum bir şeyi. Yemekten sonra kendimi zorlayarak denerim artık. Diğer türlü zor bitiririm.Kendin izleyemiyorsun zamanında bari başkalarına karışma.
Halsizken yat izle işte sanki efor gerektiren bir şeyBen izliyorum da, halsizken izlemem mümkün olmuyor ve bu aralar halsizim. Zor izliyorum bir şeyi. Yemekten sonra kendimi zorlayarak denerim artık. Diğer türlü zor bitiririm.
Sen de fazla üşengeçlik imajı vermektesin.Ben böyleyimSabırsızlıkla bekleyip, bir anda bitirmeye çalışma imajı vermen ilginç geliyor bana da, ondan dedim. Ben de ayırmak istiyorum da, çöküşlerdeyim bu ara da, ondan ayıramıyorum. Halsizlik oluyor biraz da. Gerçi yemekten sonra biraz düzeliyorum.
Kullansan iyi olur aslında. Filmlerin çoğu "2" almış. Biraz farkı bozmuş olursun.Durun durun, daha ben oy kullanacağım.
Komediyi seçersin umarımDurun durun, daha ben oy kullanacağım.
1 alanlarda iki çünkü benim oy sayım 2Kullansan iyi olur aslında. Filmlerin çoğu "2" almış. Biraz farkı bozmuş olursun.
İçim sıkılınca izlemek gelmiyor içimden, sıkıntı burada işte.Halsizken yat izle işte sanki efor gerektiren bir şey
Üşengeçlikle alakası yok. "Üşengeçlik imajı" dediğin, zamanında 15 dizi bölümü izlediği oluyordu ve farklı farklı dizi bölümleri de oluyordu. Sonradan düşüşe geçtim.Sen de fazla üşengeçlik imajı vermektesin.Ben böyleyim
Kendine de pay çıkarak illa.1 alanlarda iki çünkü benim oy sayım 2
Kendin 15 bölüm diziyi izleyip benim 4günde 6 filme niye laf atmaktasın?İçim sıkılınca izlemek gelmiyor içimden, sıkıntı burada işte.
Aralıksız dizi izliyordum, onun da etkisi vardır belki.
Üşengeçlikle alakası yok. "Üşengeçlik imajı" dediğin, zamanında 15 dizi bölümü izlediği oluyordu ve farklı farklı dizi bölümleri de oluyordu. Sonradan düşüşe geçtim.
Aslında alıntıda büyüttüğüm yer her şeyi özetliyor. Eskisi gibi modum yok. Muhtemelen modum olmadığı için, modu olanları garipsemeye başladım.Kendin 15 bölüm diziyi izleyip benim 4günde 6 filme niye laf atmaktasın?
Benim içinde dönem dönem değişmekte. Atypical sadece günde izleme sayım 2 bölüm olmasına rağmen 20 dakika olan diğer diziyi bıraktım. Bu ara modum varken izlemek istiyorum. Ramazan'ın ilk günlerine dönersem 1 filmi bile zor bitiririm
Viggo Mortensen iyidir de, hayal kırıklığına uğramak istememiştim nedense ama seçilecek gibi görünüyor.The Road filmi seçilmeseydi üzülürdüm, çünkü gerçekten kalite içeren ve genele hitap eden bir filmdi bir I am Legend olmasa da. Üçüncü filmi de sabah olmadan tamamlayıp puanlamış olurum, anket kapandıktan hemen sonra izlemiş olmanın zararı olmaz sanırım nasılsa oylamaya katıldım önceden.
The Road'ı daha önce izlemedin sanırım ama öyle vasat bir değil, tamam bir başyapıt da değil hatta ben bile 8 civarı görüyorum ama 7.5-8 klasmanını fazlasıyla hak eden bir kıyamet sonrası dram-hayatta kalma filmi. Bir baba ve küçük oğlunun hayatta kalma çabası üzerine kurulu. Türünün en gerçekçilerinden ama bilim kurgu ögesi I am Legend kadar yok, daha çok dediğim gibi kıyamet sonrası bir dönemde gerçekçi bir kesit sunuluyor ama The Wire kadar gerçekçi değil tabi ki.Viggo Mortensen iyidir de, hayal kırıklığına uğramak istememiştim nedense ama seçilecek gibi görünüyor.
Politik tarzda filmler de var, onlara da bakabilirsin. Muhtemelen düşündürücü, tam senlik tarz.
Aslında konuyu daha dikkatli okuyunca, daha bir ilgi çekici geldi. Fragmanı izlemek gelmedi içimden, spoiler içerikli oluyor fragmanlar ve beklentiyi yükseltiyor, sonrasında hayal kırıklığı uğratabiliyor ya da tersi de olabiliyor ama genelde hayal kırıklığı oluyor.The Road'ı daha önce izlemedin sanırım ama öyle vasat bir değil, tamam bir başyapıt da değil hatta ben bile 8 civarı görüyorum ama 7.5-8 klasmanını fazlasıyla hak eden bir kıyamet sonrası dram-hayatta kalma filmi. Bir baba ve küçük oğlunun hayatta kalma çabası üzerine kurulu. Türünün en gerçekçilerinden ama bilim kurgu ögesi I am Legend kadar yok, daha çok dediğim gibi kıyamet sonrası bir dönemde gerçekçi bir kesit sunuluyor ama The Wire kadar gerçekçi değil tabi ki.
Politik filmleri, dizileri şimdilik pek listeme alamıyorum çünkü ağır filmler ve çok film izleyebilecek ne zaman ne mod olabiliyor bu dönemde.
Beni de üzenCoraline hem IMDb, hem de eleştirmen puanıyla baya ilgi çekici duruyordu ama çıkma şansı olmadığı için ondan yana oy kullanmadım. Bu durum beni ziyadesiyle üzdü.
Beni de üzen
World's Greatest Dad (2009)
seçilmemesi