Fav10 Film Kulübü 9. Sezon | 2. Hafta Oylaması

Hangi 6 film?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Kendin izleyemiyorsun zamanında bari başkalarına karışma. :A
Ben izliyorum da, halsizken izlemem mümkün olmuyor ve bu aralar halsizim. Zor izliyorum bir şeyi. Yemekten sonra kendimi zorlayarak denerim artık. Diğer türlü zor bitiririm. :D

Sabırsızlıkla bekleyip, bir anda bitirmeye çalışma imajı vermen ilginç geliyor bana da, ondan dedim. Ben de ayırmak istiyorum da, çöküşlerdeyim bu ara da, ondan ayıramıyorum. Halsizlik oluyor biraz da. Gerçi yemekten sonra biraz düzeliyorum. :D
Sen de fazla üşengeçlik imajı vermektesin.Ben böyleyim :)

• Güldürdün
Reactions: Araf
Halsizken yat izle işte sanki efor gerektiren bir şey :D
İçim sıkılınca izlemek gelmiyor içimden, sıkıntı burada işte. :D

Aralıksız dizi izliyordum, onun da etkisi vardır belki. :D
Sen de fazla üşengeçlik imajı vermektesin.Ben böyleyim :)
Üşengeçlikle alakası yok. "Üşengeçlik imajı" dediğin, zamanında 15 dizi bölümü izlediği oluyordu ve farklı farklı dizi bölümleri de oluyordu. Sonradan düşüşe geçtim. :)

İçim sıkılınca izlemek gelmiyor içimden, sıkıntı burada işte. :D

Aralıksız dizi izliyordum, onun da etkisi vardır belki. :D

Üşengeçlikle alakası yok. "Üşengeçlik imajı" dediğin, zamanında 15 dizi bölümü izlediği oluyordu ve farklı farklı dizi bölümleri de oluyordu. Sonradan düşüşe geçtim. :)
Kendin 15 bölüm diziyi izleyip benim 4günde 6 filme niye laf atmaktasın? (b)
Benim içinde dönem dönem değişmekte. Atypical sadece günde izleme sayım 2 bölüm olmasına rağmen 20 dakika olan diğer diziyi bıraktım. Bu ara modum varken izlemek istiyorum. Ramazan'ın ilk günlerine dönersem 1 filmi bile zor bitiririm :)

• Güldürdün
The Road filmi seçilmeseydi üzülürdüm, çünkü gerçekten kalite içeren ve genele hitap eden bir filmdi bir I am Legend olmasa da. Üçüncü filmi de sabah olmadan tamamlayıp puanlamış olurum, anket kapandıktan hemen sonra izlemiş olmanın zararı olmaz sanırım nasılsa oylamaya katıldım önceden.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Kendin 15 bölüm diziyi izleyip benim 4günde 6 filme niye laf atmaktasın? (b)
Benim içinde dönem dönem değişmekte. Atypical sadece günde izleme sayım 2 bölüm olmasına rağmen 20 dakika olan diğer diziyi bıraktım. Bu ara modum varken izlemek istiyorum. Ramazan'ın ilk günlerine dönersem 1 filmi bile zor bitiririm :)
Aslında alıntıda büyüttüğüm yer her şeyi özetliyor. Eskisi gibi modum yok. Muhtemelen modum olmadığı için, modu olanları garipsemeye başladım. :)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Coraline hem IMDb, hem de eleştirmen puanıyla baya ilgi çekici duruyordu ama çıkma şansı olmadığı için ondan yana oy kullanmadım. Bu durum beni ziyadesiyle üzdü. :A

• Beğendim
Reactions: bazinga
The Road filmi seçilmeseydi üzülürdüm, çünkü gerçekten kalite içeren ve genele hitap eden bir filmdi bir I am Legend olmasa da. Üçüncü filmi de sabah olmadan tamamlayıp puanlamış olurum, anket kapandıktan hemen sonra izlemiş olmanın zararı olmaz sanırım nasılsa oylamaya katıldım önceden.
Viggo Mortensen iyidir de, hayal kırıklığına uğramak istememiştim nedense ama seçilecek gibi görünüyor. :D

Politik tarzda filmler de var, onlara da bakabilirsin. Muhtemelen düşündürücü, tam senlik tarz. :)

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Viggo Mortensen iyidir de, hayal kırıklığına uğramak istememiştim nedense ama seçilecek gibi görünüyor. :D

Politik tarzda filmler de var, onlara da bakabilirsin. Muhtemelen düşündürücü, tam senlik tarz. :)
The Road'ı daha önce izlemedin sanırım ama öyle vasat bir değil, tamam bir başyapıt da değil hatta ben bile 8 civarı görüyorum ama 7.5-8 klasmanını fazlasıyla hak eden bir kıyamet sonrası dram-hayatta kalma filmi. Bir baba ve küçük oğlunun hayatta kalma çabası üzerine kurulu. Türünün en gerçekçilerinden ama bilim kurgu ögesi I am Legend kadar yok, daha çok dediğim gibi kıyamet sonrası bir dönemde gerçekçi bir kesit sunuluyor ama The Wire kadar gerçekçi değil tabi ki. :A

Politik filmleri, dizileri şimdilik pek listeme alamıyorum çünkü ağır filmler ve çok film izleyebilecek ne zaman ne mod olabiliyor bu dönemde. :D

• Beğendim
The Road'ı daha önce izlemedin sanırım ama öyle vasat bir değil, tamam bir başyapıt da değil hatta ben bile 8 civarı görüyorum ama 7.5-8 klasmanını fazlasıyla hak eden bir kıyamet sonrası dram-hayatta kalma filmi. Bir baba ve küçük oğlunun hayatta kalma çabası üzerine kurulu. Türünün en gerçekçilerinden ama bilim kurgu ögesi I am Legend kadar yok, daha çok dediğim gibi kıyamet sonrası bir dönemde gerçekçi bir kesit sunuluyor ama The Wire kadar gerçekçi değil tabi ki. :A

Politik filmleri, dizileri şimdilik pek listeme alamıyorum çünkü ağır filmler ve çok film izleyebilecek ne zaman ne mod olabiliyor bu dönemde. :D
Aslında konuyu daha dikkatli okuyunca, daha bir ilgi çekici geldi. Fragmanı izlemek gelmedi içimden, spoiler içerikli oluyor fragmanlar ve beklentiyi yükseltiyor, sonrasında hayal kırıklığı uğratabiliyor ya da tersi de olabiliyor ama genelde hayal kırıklığı oluyor. :D

İzlediğimi hatırlamıyorum ama muhtemelen iyidir. Farklı filmleri seçtim ama ilk başta bu filmi de seçmeyi düşünmüştüm. :D

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
  • Beğendim
Reactions: sokak sanati
@vadikızı 1 film daha izlede 2 oy hakkın olsun. The Reader'ı belki senin 2 tanelik oyunla kurtarırız. Zaten @bazinga 'da kesin oy verir o filme. 5 oy ile listeye sokabiliriz:Z
Ben oy kullanmıyorum maalesef. The Reader seçilir diye tahmin ediyorum Kate Winslet lobisi iyi çalışmadı galiba. :A