Karışık durumlar. Türkiye uçuşumuz ne olacak belirsiz. THY bana mesaj yollamış dönüş biletinde sadece belirli dakika değişiklik olmuş ama Haziran'da uçuş iptal mı değil mi belirsiz.Ülke dışında olunabiliyor mu Haziran’da? 1 Haziran’da belli olur aksilik çıkmazsa.
Sizde yasak yoksa bizde de kalkacak büyük ihtimal, sorun olmaz.Karışık durumlar. Türkiye uçuşumuz ne olacak belirsiz. THY bana mesaj yollamış dönüş biletinde sadece belirli dakika değişiklik olmuş ama Haziran'da uçuş iptal mı değil mi belirsiz.
Bizim ülkenin hiç bir yasağı yok, herşey Türkiye'de bitiyor😏
90'lar ise zaten bir başka anlamda başyapıt etkinliği olacak demektir eğer kült yapımlar seçilirse 😱 Filmlerin neredeyse hepsini eğitim amaçlı İng alt yazılı izlediğim için başyapıtları da bu vesileyle rahatça ikici kez izleyebiliyorum daha önceki başyapıt etkinliğinin aksine o yüzden 90'lara daha katılım gösteririm gibi.
Haziran'da katılmayabilirim film etkinliğinize. Ya ülke dışında olurum yada buralardaysam bilgisayar okula bırakılırsa izleme imkanım olmaz😊 ha hemen 1 Haziran'da filmler netleşmiş olursa yada başlanırsa ikinci haftası okul bitmeden izleyebilirim bir kaç film.
Seçilmesi garanti olacak işler olmalı 3haziranda kesinleşme olacaksa yine işimi görür 1 ve 2 Haziran'da aşırı yoğun olacağım, ogünlere seçme günü verebilir.. Filmi bırak foruma bile vakit ayıramayacak kadar yoğun günler geçireceğim o günlerdeDosi hanım size çaktırmadan sızdırır filmleri 3-5 gün önceden @bazinga, hepsini izlemeniz için oldukça yeterli bir süre zaten sizin için.
Olabilir tabii, "başyapıt" olarak yer almış ve o dönemde ben yoktum. Başyapıt festivalini kaçırdım kısacası. Bir festival daha olsa iyiydi, eğer festivallik filmler varsa daha.The Big Lebowski daha önce bir etkinlikte yer almıştı zaten.
Etkinliğin muhtemelen en iyi filmi olan Frost/Nixon'ı izlemeyecek misin cidden. 😳8 filmden 5 tanesini izleyerek sezonu tamamlıyorum. İkinci hafta ilk haftaya göre daha iyi olsada 8. Sezon kadar yüksek punlamalarda bulunmadım.
Yarın etkinlik dışı bir film daha izleyerek bu ay film izleme işini noktalıyorum 😊
Konusu ilgimi hiç çekmedi. Benim için bu sezonun en iyisi State of Play oldu. 8.7 puan verdimEtkinliğin muhtemelen en iyi filmi olan Frost/Nixon'ı izlemeyecek misin cidden. 😳
Ben de iki film daha izledim, ilk haftanın üstüne çıktı bu kadarıyla bile.
Sade konuya göre değerlendirmek yanlış olur. Kağıt üzerinde konu bence de sıkıcılık kokuyor ama hiç değil.Konusu ilgimi hiç çekmedi. Benim için bu sezonun en iyisi State of Play oldu. 8.7 puan verdim
Daha başlamadın mı? Bugün yorumunu bekliyordumSade konuya göre değerlendirmek yanlış olur. Kağıt üzerinde konu bence de sıkıcılık kokuyor ama hiç değil.
State of Play henüz izlemedim, az sonra ona başlayacağım.
İzledim dün akşam, onun da yorumu gelecek inşallah bu gece.Daha başlamadın mı? Bugün yorumunu bekliyordum
Hayal kırıklığına uğradım puanınlaİzledim dün akşam, onun da yorumu gelecek inşallah bu gece.
Bakalım diğer arkadaşlar ne tarafta duracaklar.Hayal kırıklığına uğradım puanınla
Zevkler ve renkler diyelim :/
Bu mevzularda genelde tek kalmaktayım. Pek umudum yok Belki bir ihtimal vadikızı yüksek puan verir ama o zaten hep yüksek puan vermekteBakalım diğer arkadaşlar ne tarafta duracaklar.
+1(30 Mayıs Akşamı @Araf: Etkinliği 1 hafta daha uzat istersen, zaten 1 Haziran'da yeni sezona başlamak çok mantıklı değil son 5 filmi yetiştiririm ben de. )
Bildiğin geleceği görmüşsün.Tam olarak 5 filmin kalması?